אני אומר... מוזר

destiny36

New member
תראה בפורום יש שוני

בין נשים לגברים במיוחד בדבר אחד. נשים למדו שאין פרגון אז הן לא ממש מספרות על כמה הן נהנות
ובקשר לגרוש שלי הייתי נותנת לך אותו במתנה שתעשה בו כחפצך כי מיום ליום הוא פחות פחות ראוי לזכרון הכי קטן של הנאה שידע לגרום.

אוחחח נגעת בנקודה רגישה...

חלום חיי הוא לחזור מהעבודה... לשבת רגל על רגל עם הקפה.. בזמן שאני מחכה למים החמים.... למלא את האמבטיה ובזמן הזה להדליק נרות וקטורת בבית ולהירגע.... לנמנם באמבטיה שעה <או עד שהמים מתקררים>... לזרוק עלי בגד קליל ואורירי... ולצ-א-ת עם הצ'יטוט מאתמול.. להיות קצת רומנטית, להיכנס ולהכניס לאוירה... לפסוע איתו על החוף... רגע... הוא גמר? טוב. לחזור הביתה.... להתחיל צ'יטוט חדש... להירדם בחיוך... להתעורר מאושרת ורומנטית עם תחושה בלב שהיום אפגוש את האחד של חיי... שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט שוב נישרף לי הבורקס הזה... ילדיםםםםםםםם בא לכם קורנפלקס... שוב נירדמתי ושרפתי לכם ת'ארוחת ערב.... אחחחח כמה פעמים אמרתי למשוך את המים באמבטיה... נמאס לי להחליק פה... וכל שמפו על הריצפה.... יאללההה מתי שבת??? השבת אתם אצל אבא??? אמן אמן אמן שלא יבריז השבוע... אוכל לנקות את הבית בנחת ולשבת עם הקפה ול-פ-נ-ט-ז

שמחה שסיפור חיי משעשע אותך

חחחחחחחחח לפחות מישהו משתעשע... בחיי שניסיתי לא לקטר... אבל ניפלטו לי כמה..

אני ממליך אותך

לחיננית של הפורום כולן פה מתלוננות ורק את אח........... מותק גם צינית גם מצחיקה גם .... מי הדביל שהתגרש ממך ? תגידי לו ש"אוהב" אמר שהוא דביל תגידי הוא אלים ? ירביץ לי?

הוא עד היום דופק...

ת'ראש בקיר... איך עזב פרח כמוני...<עוזרת לך במשפטי פתיחה>

אני חושבת שיש כמה סוגים של נשים...

כמו שכתבת בכייניות (יש בשפע) "הן לבד ---מ ב ח י ר ה--- כאלו שיש להן תלונות על הגרוש ולא חושבות שיש לספר לכל העולם אני מתלוננת על זה שהוא לוקח אותו יותר מידי חחח כאלו שאין להן תלונות על אף אחד וכאלו שהן כנראה כמו שאתה כותב "נהנתניות" כמו הגברים (תתפלא) ואם תרצה אין זו אגדה, אתה תפגוש אותה אם רק תזמין אותה.

למעלה