וואלה תתפלא...
אבל לרוב [ממה שאני יודעת ומרגישה] כן יודעים את הסיפור לפחות ברובו, אני בכל אופן נוטה להאמין לחבריי\ותי, תמיד טוב לבוא ממקום של אמון מאשר ממקום של חשד. לכם? הכוונה הייתה למי שלא נעים לו כאן ולכן הוספתי סוגריים וכתבתי [והרי אתם מעטים כאן] היית אמור להבין. "חבר לא מנסה רק לתמוך בדרך הקלה , קרי , חיבוקי נישוקי . חבר מנסה לתמוך גם בהצבת מראה . גם בתוכחה . וגם בביקורת , רחמנא ליצלן . " צודק צודק וצודק אבל בוא נודה שיש דרך יפה לומר ביקורת בונה לא? לא יודעת אם אתה קורא אותי אבל אני אוהבת לומר את דיעותיי בלבד! לא בכדי למצוא חן ולא כלום, בין אם זה ימצא חן בעיני פותח השרשור או לא, וגם כשמעירים לי אני מקבלת בהבנה חושבת על הנאמר באם הוא נכון מודה ומצדיקה ומפנימה, באם לא אני עונה את דעתי ומסבירה. ים הדאחקות? וואלה צודק, לפעמים יש הרבה דאחקות בשרשור כזה או אחר, אבל מה? תצליח לשנות את העולם? נראה לך שדינה תהיה מסוגלת לשבת כל יום כל היום ולעסוק במחיקות? ואח"כ בהסברים? ואח"כ בהעלבות? אני יכולה לומר לך שאני בעצמי קיבלתי מסר המבקש לא להשתטות כאילו אני בצאט, אבל מה לעשות? אני חוטאת, מודה ומתוודה, בא לי להשתטות קצת לפעמים, דאחקות משמע לצחוק ולצחוק זה בריא ונחמד [עדיף מלבכות]. "הקטע הוא שהיכולת לקבל ביקורת ולבדוק האם יש מן הטעם בה , היא יכולת מבורכת. הרי הכי קל זה להשאר כל אחד בתוך הביצה שלו ולהגיד שזה חימום חשמלי.בלי לנסות לתקן . בלי לנסות לשפר " - אהבתי ומצדיקה. אבל שוב, לשנות את העולם ואישתו קצת קשה, לא? להעיר פעם, פעמיים אבל להניח מתישהו, יודע אומרים "אל תען כסיל כאולתו פן תשווה לו גם אתה, תען כסיל כאולתו פן יהיה חכם בעיניו" הווה אומר, תן ביקורת בונה אם אתה חושב שזה יעזור, אבל אל תלחם אם אותו אדם לא מוכן ללמוד ולהפנים. בקשר לפותח השרשור הנ"ל, הוא קצת הגזים, הפורום נועד לצרכים אלו, תלונות על האקס\ית, בעיות בגירושים, וכן יש הרבה שמתלוננות, מה לעשות? החיים לא קלים, וטוב להתלונן, תאמין לי שהרבה פעמים תגובות כאן עזרו לאנשים להסתכל על הבעיה בפרספקטיבה שונה, לשנות גישה, ויש גם הרבה נשים שלא מתלוננות, יש הכל מכל. הכללה -
וגם גברים מתלוננים, אומנם לא קבל עם עדה ופורום אבל אולי בתוך תוכם ואולי צדק מי שאמר "הגברים בוכים בלילה" כי בטח לא ירצו שזה יוריד מכבודם ומהאגו שלהם ויראו [חלילה] כחלשים בעיני המין החלש [אלק]. [והנה אני לא מכלילה - לא כל הגברים, או קיי?] יש מזה ומזה ויש שרשור צאט ויש שרשור מזל"ט ויש חיבוק ויש ביקורת בונה ויש הכל מהכל, פותח השרשור מכליל וכל הזמן מתלונן על נשים מתלוננות ועל נשים שלא רוצות זוגיות מ ב ח י ר ה ועל בלה בלה בלה ולא שם
האדון שהוא בעצמו מתלונן כל הזמן הווה אומר "על ראש הגנב בוער הכובע"