אני אומר... מוזר

מצוטטת

New member
נו../images/Emo70.gif

ונגיד{לא שאמרתי!} שתצא צודק ניראה לך שתצא גם חכם כאן בשרשר
אה

jdpworld

New member
לא רואה את ההפרדה הנוכחית

חושב היא רק בראשך. אבל לך תדע,אנשים רואים מה שהם רוצים לראות,וגם אני {מפתיע ככל שזה נשמע} בן אדם.

ילוטייל

New member
אתה יודע מה עדיף תלך להרביץ...

לחמותך. אני רואה שזה די מקובל. למה להתלונן, לך עשה כיף. בהצלחה.

זה הרבה יותר עמוק

ומטבע הדברים , מכיוון שההבדל הוא הרבה יותר עמוק ומה שציינת זה רק סימפטום , לא כאן המקום לדסקס ברצינות עליו . בכל זאת , זה רק פורום על הטוב ועל הרע . אתה גם יכול להוסיף לרשימת התצפיות שלך את הנקודות הבאות. 1. מכיוון שישנם כל הזמן מפגשים , אזי נוצרות חברויות או אפילו רק יחסי ידידות . על כל מקרה , זה מעוור את האמת ותגובות כולם . כי הרי לא תגיד למישהי שאתה הולך לפגוש ביום שישי שהיא טעתה , לא ? קודם כל , זה לא נעים . אתה צריך להסתכל עליה בעיניים . אם אתה גבר , וודאי שלא תגיד לה כלום חוץ מלשלוח חיבוקי ולהגיד "את צודקת" כי מי יודע , אולי יצא לך משהו איתה במפגש . אם את אישה , גם אז לא תגידי כלום , אחרת היא יכולה להפיץ רכילויות עלייך והפורום הזה קטן הוא . 2. אז רק החיצוניים כותבים ישר , אבל גם אז , כולם מייד קופצים לעזרת המסכן או מסכנה שאוי אוי אוי , מישהו לא הסכים להגיד כמה שהיא אמא נפלאה וילדיה גאונים ומוצלחים או הוא אבא נפלא ומהמהם . 2. חברי הפורום מאוד ערים לרגשות של השני . כמובן, כל עוד הם מ"אנשינו" . הסבר : מישהו כותב הודעה בזו הלשון : " אשתי עוזבת אותי עם החלבן של תנובה " . מייד בא החכמלוג שיכתוב "בטח יש לה שד מסיליקון" ומאותו הרגע , מישהו כבר יגיב בחיוך לדאחקה ואז הוא יגיב בפלוץ ומישהי תכתוב "איפה היית כאשר אני הייתי צריך חלבן " וגם היא תזכה לתגובה וכך הלאה , כך הלאה . שירשור שלם הופך לצ'אט . כנראה שחלק מהכותבים עוד לא הפנים את ההבדל בין צ'אט לפורום . אני מתאר לעצמי שמנהלת הפורום ביניהם , אחרת וודאי היתה מדריכה את האנשים להתנהגות ראויה . והמסכן שכתב את ההודעה הראשונה ? עזוב אותו , שיבוא למסיבה או שתיים לפני שהוא מרשה לעצמו לבקש התייחסות. סתם בתור התחלה .

רואות בנות... הנה תשובה גברית !

בלי בכי בלי איאיאיאיאי עשו לי... שתו לי... לא שילמו לי.... תגובה ראויה, קולעת, אמיצה ... גברית. מסתבר שגרושות וממורמרות.... לא רק חרוז

תגידי את...

חיה בפורום ? אין עבודה? בנות? כלים? ספונג'ה ? גרוש לבכות עליו ????

Rinattt

New member
כן

הבנות שלי במיטה, בדר"כ הן בחוגים באמצע שבוע או אצל גיסתי [לשעבר אבל בשבילי היא עדיין גיסתי וחמותי עדיין חמותי]. עבודה? עובדת בבית ובדואר רק בבוקר [פלוס רציני לעבוד בבית, לא?] כלים וספונג'ה? מזלי ממש מזלי שהבית שלי נקי והילדות ילדות טובות ולא בלגניסטיות [פלוס רציני שיש רק בנות, לא?] גרוש? למה שאבכה עליו? בא לו לעשות לי צרות? שיעשה... מי מתייחס אליו בכלל? מידי פעם מעצבן אני פשוט אומרת את דעתי ומנתקת. לבנתיים אתה הוא זה שמתלונן, למה הנשים לבד מבחירה והן מתלוננות שהן לבד וקשה להן? כל הזמן אתה מזכיר את זה, את עיניין הזוגיות. שמע, אנחנו לא אשמים שאתה לבד או קיי? אם בא לך חיבוק תומך ניתן לך אבל אל תלך בעקיפין, טוב מותק? אוהבים אותך

נשואות לא פחות ממורמרות...

אבל פחות מדברות על זה , כי מיד יגידו להן "אז למה אתן עדיין שם..." והן יצטרכו להודות(לעצמן)שהן פשוט מפחדות לצאת...

לוטוס22

New member
תגובה לזה הלא היה ברור

יש לי שאלה אליך ברשותך. 1- למה לא להיות כנה ולהגיד "את טועה"או"את לא צודקת"מה בגלל זה לא יקבלו אותי?אני לא חושבת! בגלל זה אני צריכה לשחק מלוכלך? אז בעצם למה נועד הפורום הזה והמפגשים האלו ?"בשביל שיצא משהו"מדברייך כך אני מבינה. ומה שבעצם אני רוצה זה להכיר אנשים חדשים בלי להכנס כרגע לשום דבר!

לא לזה התכוונתי

לא אמרתי שאם תגידי את האמת אז לא יקבלו אותך . אמרתי שברגע שאת מכירה באופן אישי יותר את האחרים , אז האמת מפנה מקום לתכונות אחרות . וחס וחלילה המפגשים לא נועדו בכדי שיצא מזה משהו . אלא כדי לא להיות לבד . אבל לפעמים , את יודעת , לא להיות לבד פירושו להיות עם מישהו או מישהי . אז עדיף להיות הגבר השרמנטי , הרגיש , הבלתי תלוי מגדרית מאשר המוכיח בשער . לאחד מהם סיכוי טוב יותר לא לשיר " הנה עוד ערב אבוד" .

Rinattt

New member
מהמהם אתה משהו משהו

1. כן נוצרות חברויות, יש קבוצות כאלו ויש אחרות, כל אחד מתחבר והולך עם מי שטוב לו [כימיה יעני?]. 2. טיבעי שאלו שחברים מכירים את הסיפור במלואו, ינסו לחזק ולתמוך, 3. לא פעם תמכו באנשים חדשים [שקר וכזב מה שכתבת] תסתכל על הכל ולא על דוגמא אחת או שתיים. 4. הרבה פעמים, גם בין חברים כשאחד טועה מסבירים לו, אומרים לו את האמת בפנים [רק מה זה נעשה בצורה יפה ולא בוטה ומבקרת ופוגעת]. 5. אתם מכלילים - ואת זה אני ממש לא אוהבת [אבל דלג בטח שלא תתחשב בי אתה לא נמנה בין חבריי] 6. אהבתי את דוגמת החלבן הצחיקה אותי עד מאוד [הנה הוכחה >>>
גיחכתי קלות] 7. לא נאה לכם כאן? במקום לנסות לתקן את הפורום [והרי אתם מעטים כאן] יש איקס למעלה אתם מוזמנים ללחוץ עליו. 7. בעיניין המנהלת, די להתלונן כאן, לא נעים לך? יש את הנהלת תפוז! שיהיה ערב מצויין לך [ובלי הרבה לחץ, לא טוב לעור הפנים
]

לא למדת כלום עד עכשיו ?

" 2. טיבעי שאלו שחברים מכירים את הסיפור במלואו, ינסו לחזק ולתמוך," . עוד לא הספקת ללמוד שבחיים את לא תדעי את הסיפור במלואו אלא רק את המספר ? את הסרט "רשומון" , את מכירה ? את בטוחה שהדברים אשר נכתבים כאן או מסופרים לך הם כל האמת ? חבר לא מנסה רק לתמוך בדרך הקלה , קרי , חיבוקי נישוקי . חבר מנסה לתמוך גם בהצבת מראה . גם בתוכחה . וגם בביקורת , רחמנא ליצלן . " 3. לא פעם תמכו באנשים חדשים [שקר וכזב מה שכתבת] תסתכל על הכל ולא על דוגמא אחת או שתיים" . נכון . היה צדיק בסדום אחד או שניים שהגיב להודעה . אלא מה , התגובה הולכת לאיבוד בים הדאחקות . אבל את צודקת , אסור לי לכתוב רק על סמך דוגמא או שתיים בשעה . " 5. אתם מכלילים - ואת זה אני ממש לא אוהבת " . בוודאי שאני מכליל . אבל בחייך , תסתכלי על המכלול ולא על מן דהו שהוא שונה מהשאר ולכן כל התיאוריה לא תופסת . "7. לא נאה לכם כאן? במקום לנסות לתקן את הפורום [והרי אתם מעטים כאן] יש איקס למעלה אתם מוזמנים ללחוץ עליו." . לכם ? הרי כתבת שאת לא אוהבת להכליל . הגידי ,לא נאה לך?" . ובכן , נכון , לא נאה לי . אבל זה לא הקטע . הקטע הוא שהיכולת לקבל ביקורת ולבדוק האם יש מן הטעם בה , היא יכולת מבורכת. הרי הכי קל זה להשאר כל אחד בתוך הביצה שלו ולהגיד שזה חימום חשמלי.בלי לנסות לתקן . בלי לנסות לשפר .

Rinattt

New member
וואלה תתפלא...

אבל לרוב [ממה שאני יודעת ומרגישה] כן יודעים את הסיפור לפחות ברובו, אני בכל אופן נוטה להאמין לחבריי\ותי, תמיד טוב לבוא ממקום של אמון מאשר ממקום של חשד. לכם? הכוונה הייתה למי שלא נעים לו כאן ולכן הוספתי סוגריים וכתבתי [והרי אתם מעטים כאן] היית אמור להבין. "חבר לא מנסה רק לתמוך בדרך הקלה , קרי , חיבוקי נישוקי . חבר מנסה לתמוך גם בהצבת מראה . גם בתוכחה . וגם בביקורת , רחמנא ליצלן . " צודק צודק וצודק אבל בוא נודה שיש דרך יפה לומר ביקורת בונה לא? לא יודעת אם אתה קורא אותי אבל אני אוהבת לומר את דיעותיי בלבד! לא בכדי למצוא חן ולא כלום, בין אם זה ימצא חן בעיני פותח השרשור או לא, וגם כשמעירים לי אני מקבלת בהבנה חושבת על הנאמר באם הוא נכון מודה ומצדיקה ומפנימה, באם לא אני עונה את דעתי ומסבירה. ים הדאחקות? וואלה צודק, לפעמים יש הרבה דאחקות בשרשור כזה או אחר, אבל מה? תצליח לשנות את העולם? נראה לך שדינה תהיה מסוגלת לשבת כל יום כל היום ולעסוק במחיקות? ואח"כ בהסברים? ואח"כ בהעלבות? אני יכולה לומר לך שאני בעצמי קיבלתי מסר המבקש לא להשתטות כאילו אני בצאט, אבל מה לעשות? אני חוטאת, מודה ומתוודה, בא לי להשתטות קצת לפעמים, דאחקות משמע לצחוק ולצחוק זה בריא ונחמד [עדיף מלבכות]. "הקטע הוא שהיכולת לקבל ביקורת ולבדוק האם יש מן הטעם בה , היא יכולת מבורכת. הרי הכי קל זה להשאר כל אחד בתוך הביצה שלו ולהגיד שזה חימום חשמלי.בלי לנסות לתקן . בלי לנסות לשפר " - אהבתי ומצדיקה. אבל שוב, לשנות את העולם ואישתו קצת קשה, לא? להעיר פעם, פעמיים אבל להניח מתישהו, יודע אומרים "אל תען כסיל כאולתו פן תשווה לו גם אתה, תען כסיל כאולתו פן יהיה חכם בעיניו" הווה אומר, תן ביקורת בונה אם אתה חושב שזה יעזור, אבל אל תלחם אם אותו אדם לא מוכן ללמוד ולהפנים. בקשר לפותח השרשור הנ"ל, הוא קצת הגזים, הפורום נועד לצרכים אלו, תלונות על האקס\ית, בעיות בגירושים, וכן יש הרבה שמתלוננות, מה לעשות? החיים לא קלים, וטוב להתלונן, תאמין לי שהרבה פעמים תגובות כאן עזרו לאנשים להסתכל על הבעיה בפרספקטיבה שונה, לשנות גישה, ויש גם הרבה נשים שלא מתלוננות, יש הכל מכל. הכללה -
וגם גברים מתלוננים, אומנם לא קבל עם עדה ופורום אבל אולי בתוך תוכם ואולי צדק מי שאמר "הגברים בוכים בלילה" כי בטח לא ירצו שזה יוריד מכבודם ומהאגו שלהם ויראו [חלילה] כחלשים בעיני המין החלש [אלק]. [והנה אני לא מכלילה - לא כל הגברים, או קיי?] יש מזה ומזה ויש שרשור צאט ויש שרשור מזל"ט ויש חיבוק ויש ביקורת בונה ויש הכל מהכל, פותח השרשור מכליל וכל הזמן מתלונן על נשים מתלוננות ועל נשים שלא רוצות זוגיות מ ב ח י ר ה ועל בלה בלה בלה ולא שם
האדון שהוא בעצמו מתלונן כל הזמן הווה אומר "על ראש הגנב בוער הכובע"

זן נדיר

אכן כך את . אני רק מקווה שבזה לא אטמתי את הגולל עלייך בפורום זה . דרך אגב , לשמוע גירסת חבר על גירושיו ולטעון שזו האמת ואין בילתה, לאו דווקה מעידה על אמון במקום חשד . אפשר לשמוע סיפור ולהפעיל את הקומון סנס , להפעיל את ההשמעה הביקורתית . אני לא חשדן מטבעי , אבל אני יודע שחוץ מכמה אמיתות בחיים , כל השאר הוא בעיני המתבונן . דוגמא ? בקשה . לפי הסטטיסטיקה היבשה , אמורות להיות בפורום זה כמה וכמה משתתפות אשר בגדו בבעליהן . מילה על כך לא תשמעי . כאן או שכולן נעזבו , או שבעליהן של כולן בגדו בהם או שהן הרגישו חנוקות / כבויות / התעללות מילולית / תמה האהבה או כל שאר סופרלטיב אחר . אני משוכנע שאם תשאלי את האקס של כמה וכמה הם פשוט יגידו שהן עזבו כי פגשו גבר אחר . גם זו אמת וגם זו אמת . אחת היא הגלויה , "ההגונה" , וזו שכותבים אותה בפורום ואילו השניה היא זו שמופיע רק בלילה , כאשר מניחים את הראש בכרית , מסתכלים על הילדים בחדר השני ויודעים עמוק בפנים , שפירקו משפחה בשביל הריגוש . מספרית וסטטיסטית , הן כאן , אבל משום מה , מעולם לא נשמע קולן . ויודעת משהו ? גם לא תדעי. ולגבי הדאחקות , אין לי בכלל בעיה עם הומור . תלוי היכן , תלוי הקשר ותלוי על חשבון מי . ועל איכות אני בכלל לא מדבר , זה עיניין של טעם וריח.

Rinattt

New member
מודה ומתוודה

היה לי הרבה יותר קל אם הייתי מתגרשת בשל הריגוש [כך נראה לי] אבל לא, התגרשתי מסיבות אחרות, שלדעתי? הרבה יותר קשות כי עכשיו אני מתמודדת\לומדת מחדש, מנסה להבין, חיה את העבר [יש משקעים, מי שיגיד שיצא מזה - שקרן, תמיד נשארים קצת לא סתם אומרים "מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין"] על מצפון לא נקי הרבה יותר קל להתגבר [דעתי, ובשל חוסר נסיון אז אני גם בספק כאן קצת]. חושבת בקשר ל"בוגדות" עליהן אתה מדבר, כשקוראים די בקביעות, ושומעים מישהי שתמיד באותה הגירסה מספרת, אותם תלונות לרוב אפשר לדעת בין אם היא משקרת או לא, מתישהו מי שתשקר תסתור את עצמה, לשקר אין רגליים כידוע לך. אישית, לא מתעמקת ולא מתעניינת מי בגדה ומי נבגדה, כמה שפחות לדעת על מרעין בישין - עדיף. בקשר לבוא מתוך אמון, אני שומעת חברות, מרגישה אותן, יש לי כאן כמה חברות נפש, וכן אני נוטה להאמין להן, ונכון שלמטבע שני צדדים אבל הצד השני לא נוגע לי בכלל, ואם חברה זקוקה לי אעזור לה, אקשיב לה ואתמוך. וחברות שלי כאן גם יודעות שכשמשהו לא מוצא חן בעיניי ואני יודעת שלדעתי הן טועות - אני אומרת ואפילו עומדת על שלי בעיניין. ולא פעם ולא פעמיים התווכחתי איתן על נושא זה או אחר. [והם לא שללו אותי, הן יודעות שעינת מעדיפה לומר את האמת בפנים] נחמד היה לי לשוחח איתך, גם אם דיעותינו שונות [לרוב] כי זה היה בהחלט בנועם ובגישה נאותה [כמו שבהחלט צריך להיות
] חן חן [בח' מודגשת
]

למעלה