אני אומר... מוזר

אני אומר... מוזר

הפורום הזה מלא באנשים מסוגים שונים, זה ממש יפה. אך יש שוני בין הודעות הזכרים לבין הנקבות... בעוד שהזכרים עסוקים בתכנוני "על האש" בשבת (גוועלדדדדדדדדד), מסיבות, סיפורי אהבה חדשים, שיתוף בנסיעות... עסוקות נשות נוגה בלבכות על האקס, על תשלומי המזונות שלא שולמו, על שהוא לא לוקח את הילדים, על שאין להן כוח לפגישות שונות ומשונות, שנמאס להן בלי אהבה (למרות שהן לבד מ ב ח י ר ה ! והן לא בודדות רק לבד). מה קורה פה ? האם הנשים פשוט בכייניות והגברים נהנתנים ? או שזה רק בגרושים גרושות כך ? שבוע טוב.

איזה בדיחות חמודיייייייייי

שניה אני קופץ להקיא. חזרתי. בדיחה מעולעעעעעעעעעעע

Rinattt

New member
אתה כל הזמן מקיא אתה...

אללא יסטר מעניין מה אתה מבשל... תשתדל לא להשתמש במוצרים שפג תוקפם. אה כן, תשתדל גם לפתוח שרשורים שלא מכלילים וסטטיסטית שיהיו נכונים, כי לא בא לנו להקיא גם, טוב מותק? בשמי ובשם צוות ההנהלה - תודה.

a n a t i 3 3

New member
לפי הנתונים הללו.. אני גבר (../images/Emo12.gif)

ענתי הולכת לבדוק את מינה..

d a n i e l s 5

New member
ככה זה .

רק במטותא ממך תתיחס לנתון הזה , לפני שאתה יוצא בהצהרות. הפורום מונה כ-400 איש (ככה דינה אמרה בזמנו) מתוכם כותבים כ-30 איש (פחות או יותר) ... אם זאת אינדיקציה למה שקורה בעולם הגרושים גרושות....האם המספר הזה יכול לשמש אידיקציה בכלל? ואתה מי אתה..."הנהנתן" או ה"ישתבח שמו" זה שלא משלם בזמן וכו'?

° זואי °

New member
אני אומרת

בטח נורא משעמם לך אם אתה עסוק בכאלו סטטיסטיקות. אני גם חושבת שיכולת הסטטיסטית שלך לא משהו או לחילופין יכולת הקריאה שלך לא משובחת כי אחרת תוהה איך פיספסת את הגברים שהתבכיינו על הגרושות שלהם ואת הנשים שהיו עסוקות בתכנוני "על האש", מסיבות, סיפורי אהבה חדשים...

r e d head

New member
הכל ניתן לשינוי עם קצת סבלנות

הכנתי לך תוכנית רב שלבית לפתרון הבעיה מחר תתחיל לבכות על האקס ביום שני על תשלומי מזונות ביום שלישי על שהוא לא לוקח את הילדים ביום רביעי נראה אם יהיה לך כח לפגישות אחרי כל הבכי הזה ושיהיה לך שבוע טוב למרות הכל.

כאילו דא ? ../images/Emo141.gif

אתה זוכר שהפורום הזה משמש גם מקום להכרויות ? מי לדעתך יזכה להכרויות רבות יותר, הנהנתן או הבכיין ? שים לב, שהגברים היחידים שמתבכיינים הם החדשים. אלה שעוד לא קלטו את הפרנציפ.

יערית

New member
זה במה כזו

שלפעמים הכל מהכל תראה בה,הטורבינה נועדה לחכמים,אם יבוא לך לפעמים תביא איתך שקית פיצוחים ,מה שתראה משם לא תראה מכאן. לחתונה שלי תקבל הזמנה אישית

עוד הוכחה שאני צודק

מי מתלונן בשרשור הזה ????? מי לא מתלונן ????? אתן פשוט אוהבות להתלונן טוב לכן רק כשרע לכן תודו... זה יקל עליכן

L o v e M e1

New member
אם אין לך משהו חכם להגיד -תשתוק

יותר מכובד מלנסות להיות צודק כל הזמן במיוחד בעיני עצמך.

לי אין מה להגיד?

תסתכלי על ההודעות האחרונות שלך בפורום כולן אותו דבר! מה אני אגיד לך מכובד זו לא מילה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה