אני אומרת התנצלות

taz512

New member
תפרסמו

תמונה שלי עם פרטים למפגש, אולי זה ימשוך קהל
אבל מי יודע. אני מבטיח לבוא עם לא תהיה עבודה כמובן. טאז, השד והמפגש

את הבנות זה ימשוך אבל מה עם הבנים?

וזה גם קשה לארגן ככה מפג יש חברי פורום מאילת עד לקריית שמונה...

Sweet SuGaR

New member
טאז נגד דודי????

לא!!!!! דודי שלי מושלמי הכי חתיך! ואל תיקח את זה ללב טאזוש אבל.... אין לך ת´ריבועים שיש לו...

taz512

New member
סליחה על הבורות אבל...

מי לכל הרוחות זה דודי???? סתם בשביל להכיר את התחרות. ועדיין לא ראיתן את הריבועים שיש לי. בתמונה שהעליתי לא רואים טוב כל כך. טאז השד והשאלות

~זורקת חורים בהשכלה על המסך~

ממההה??? טאאזז!!!!!???? איך אתה יכול?!?! לא לדעת מי זה דודי בלסר?!?!? הוא רק הדוגמן הכי חתיך והכי מפורסם בארץ!!!!!!!!!
הוא רק זכה שלוש פעמים ברציפות בדוגמן של השנה!!! הוא רק עובד אצל קאסטרו טונה זמן ויש לו תמונות על כל חנות ואפילו אחת עצומה על בניין בת אביב..הוא רק הישראלי הכי חתיך בעולם!!!
דודי בלסר... אין כמוהו!!!!!!!!!

Sweet SuGaR

New member
איזה נשוי בראש שלך???

הוא גר לידי! הייתי בתצוגת אופנה של קסטרו מן.... ואף אחת לא הייתה איתו! הוא פנוי! והוא חתיך בטירוף! הוא ירד לקנות משו בקיוסק עם בוקסר!!! ואני גרה רחוב אחד לידו! חהחהחהחה טאז- קבל את הקוביות שלו

~בולעת רוק.....~

יאהההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!! איזה חתיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את גרה לידו?!?!?!?!?! למה את לא מזמינה אותי לבית שלך? ולבית שלו???

taz512

New member
או קיי

מצטער אבל אני לא מתעניין יותר מידי בגברים דוגמנים. את יכולה להבין למה זה לא מעניין אותי. אז יש לי תחרות קשה, זה מה שאת בעצם אומרת. טאז, השד והתחרות

תחרות מאוד מאוד קשה

תוותר.... עדיף ושכחת שדודי בלסר הוא קפטן נבחרת ישראל בכדור יד

יאאק! איך אתם מסוגלות????

איך אתם מסוגלות לדבר ככה כמו ....(לא מוצאת מילים בלתי מעליבות לתאר את זה) זה בסך הכל בנאדם שנראה קצת יותר טוף מה עב"מים שרואים ברחוב... סוו??? זאת סיבה לדבר עליו כאילו הוא איזה קדוש? או לפחות מלך??(ככה זה נשמע...) לא הגזמתם??? גם לגבי טאז....(אל תיעלב) הוא בסך הכל נראה יותר טוף מכל המכוערים שרואים בדרך כלל.... תעשו טובה ואל תנפחו את זה כל כך??? בסוף אוד יחשבו שככה בנות מתנהגות....

יאאק! איך אתם מסוגלות????

איך אתם מסוגלות לדבר ככה כמו ....(לא מוצאת מילים בלתי מעליבות לתאר את זה) זה בסך הכל בנאדם שנראה קצת יותר טוף מה עב"מים שרואים ברחוב... סוו??? זאת סיבה לדבר עליו כאילו הוא איזה קדוש? או לפחות מלך??(ככה זה נשמע...) לא הגזמתם??? גם לגבי טאז....(אל תיעלב) הוא בסך הכל נראה יותר טוף מכל המכוערים שרואים בדרך כלל.... תעשו טובה ואל תנפחו את זה כל כך??? בסוף אוד יחשבו שככה בנות מתנהגות....

פרסה

New member
הבנים זה לא בעיה......

אנחנו נבוא בשביל כל הבנות שטאז לא יקח
סתאםםםם אני בטוח בא אלה אם זה יהיה באילת :)

למעלה