אני אומרת התנצלות

yael filan

New member
אני אומרת התנצלות

לטאז... חחח, כל אחת מוזמנת לכתוב שורה ולהתנצל... אני את שלי עשיתי, אבל נאי חייבת להוסיף: התלהבתי מהקעקוע!!!!!!!!!!!

~גלפס- בולעת רוק~../images/Emo5.gif

טאז הוא באון-ליין באיסיקיו ~לוחשת בקול צרוד~ ~עוטה פנים חמודות מלאכיות ומתנצלות~ אתה יודע שלא התכוונו (התכוונו מעט, אבל רק בצדק!)...נכון? זה סתם היה להשתעשע...הפורום פשוט יבש..ואמ.. אני מקווה שלא נפגעת..
R WE COOL?

taz512

New member
באמת שלא צריך

לא נעלבתי ולא בטיח. פשוט לא הייתי כאן, הייתי בצפון הרחוק. אז באמת אין לכן מה להתנצל, לא נפגעתי ולא כלום. אני בסדר גמור, ורק בשביל להוכיח שהכל בסדר, הנה תמונה נוספת, תודה לפייר בלייד שקיבץ אותה לגודל שעולה לפורום. טאז, השד והתמונות

BeerBozZ

New member
אבל..... טאזי...

אתה נורא קטן..אתה נורא רזה.. אני לא יכולה לראות.... (אתה צריך לראות איזה פרצופים מוזרים אני עושה עכשיו.. וגם איזה תנועותתת [שוב הנקודות והת´ מתחילים להשתגע לי פה... והכל בגללך...]) אם.. וגם... כמו שאמרנו.. תשלח לפה תמונה שרואים את כל הגוף.... ותחשוב למה הגובה שלך דומה טוב.

אאאהההה!!!! ~משתגעת~

למההה... לממה אתה עושה לנו את זהה??!?!
אנייי רוצהה!!!!! אני!! אני!!!!!!
תפססייקקקק!!!!~בוכה מאושר~ אוף איתך!!!!!!! איך אפשר להיות כזה חתיך?????? ועוד רווק!!???? אתה סתם רששעע!!! בטח יש כל כך בנות שמחכות בתור... ואתה אפילו לא תפוס?!?!? אין אפילו איזו אחת שגם עושה צניחה חופשית... ורוכבת על אופנוע?? ~חושבת אם לי כדאי להתחיל- דופקת את הראש במסך~ העולם רשששעע!!!! למה אין לך אח??? לממהה???????

לא הייתה חייב לשים את התמונה הזאת..

... אתה לא ניראה משהו בתמונה הזאת.... באיזה גובה אתה, טאז? לא יודעת אתה ניראה נמוך.... אבל עדין חתיך
... מחמיא לך, הא? ואנחנו עוד היתנצלנו... מי שם לב לאיקונים החדשים?
חחח
? זה אלא משנה שעברה!!!

taz512

New member
אני מטר שמונים ושלוש

ובגלל שהתמונה היא חצי גוף, אז זה נראה כאילו אני נמוך. ואני שוב מתנצל אבל יש לי רק אחות גדולה והיא כבר נשואה. בנתיים טאז רווק
טאז, השד הרווק

../images/Emo46.gif לאאא!!! אני לא מוכנה לקבל את זה

אתה חד משמעית לא יכול להיות גבוה!!!!!!!!
דאם-יו!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם תתאמן קצת בחדר כושר או משהו כזה... אתה יכול להיות דוגמן!! (ואז כולנו נבוא לצלם אותך כל צעד שתעשה) ואולי אפילו תתחרה עם דוש בלסר!
~שונאת את טאז- למה הוא חייב להיות כזה חתיך??
~ וואאי!!! בוא נפתח תחרות- הפורום שמנוהל על ידי המנהל הכי חתיך!!!! אנחנו בטוח נזכה!! וזה ימשוך הממווןן אנשים להיכנס ולהשתתף

taz512

New member
דוגמן?!

לא יודע, הציאו לי אבל לא נראה לי שזה מתאים לי. ואני נורא מתנצל שאני נראה ככה, אני מבטיח לנסות לעשות משהו בנידון, אולי איזה קרחת או לצלק לעצמי את הפנים.
ובקשר לתחרות, תציאי להנהלת הפורומים זה ממש לא בידיים שלי. טאז, השד והדוגמנות

לאחותי יש חבר שהוא 1.92 ~מתלהבת~

אבל הוא לא כזה חתיך
אררגגגג!!!! לא!! אל תצע מהבית!!! חס וחלילה שמשהו יקרה לך!!!
ואתה עוד רוכב על אופנוע...טאזוס מסכן..
אוף!!!!!! אתה יודע כמה בנות בטח רוצות אותך?!?! אתה סתם רשע שאתה נשאר פנוי!!!! זה גם ממש יעזור לי העובדה שאתה לא פנוי...
ולמה אתה לא באיסיקיו??? ואאאממ.. היייייי בנות!! יש לי רעיוון!!!! אולי נעשה אתר הכרויות במיוחד לטאזוס שלנו!?!?

taz512

New member
בנתיים אני חושב שאני יצא מהבית קצת

ניקח את הסיכון הזה
ובאמת שלא צריך לפתוח לי אתר היכרויות. אני מסתדר בכוחות עצמי תודה רבה. יש בנתיים מספיק בחורות, וכמו שכבר אמרתי זה שאין לי חברה לא אומר שאני לא יוצא עם בחורות, דבר אחד לא מבטל את השני. טאז, השד היוצא

אוי טאז.... איך ניראה את כולך???

איך אתה רוצה להכניס מטר שמונים ושלוש על תמונה אחת???? גם חתיך גם גבוה גם אוהב סוסים... תגיד טאז... איך זה יכול להיות שאין לך חברה?... יש לך בכלל תכונות רעות?

taz512

New member
מפגש

בשביל לראות את טאז באמת, צריך לראות אותו בחלל תלת מימדי. אין לי חברה כי עדיין לא מצאתי מישהי שמתאים לי להיות רק איתה. וזה שאמרתי שאין לי חברה זה לא אומר שאני לא יוצא עם בחורות, זה פשוט אומר שאין לי חברה קבועה כרגע, כי עדיין לא מצאתי מישהי שאני יכול לאהוב. ואני מתאר לעצמי שיש לי, כמו חוסר טאקט, התעצבנות מהירה אבל אני גם נרגע מהר. ועודף כנות. טאז, השד והתשובות

למעלה