"אני אוהב
ו..."

../images/Emo210.gifצודקות!

חוצמזה הבנים הולכים למקומות מסויימים בארץ - וזהו ! וזה לא פייר !!! יש בנות שראו אותם מליון פעם , והבנים מכירים אותם כמו לא יודעת מה , ויש כאלה שבכלל לא ראו את הבנים , ובגלל זה יש בנות שכבר פחות אוהבות אותם , כי הן לא נפגשו איתם אפ'עם ! הם צריכים לעשות איתם מש'ו , זה לא טוב שיש להם מס' מעריצות מוגבל וזהו . . . זה לא כ"כ מתחדש ! עם הזמן האהבה שלנו נגמרת אליהם ובסוף לא יהיה להם מעריצות , וזה לא טוב בשבילם ! שיתחילו לעבוד על זה קצת יותר , ולהופיע יותר .

חח כה אהה איזה קורעע../images/Emo6.gif

נסיכת הנילוס של אירופה הדרומית..XDחחחח כפרעליךך איזה קורעע יא זונה מקסיקנית

../images/Emo103.gifחחח. אני עפה ללמוד לספרות:(

שחף?! כפרעלייך. חח בחתימה שלך. תרשמי או דילב או גברת לוי שידעו למי את מתכוונת

../images/Emo85.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifפריקתת אהבה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מתחילה
ובסוף גם התנצלות
הראשווןן
אווושלייי מאז שהכרתי אותך ?! אני הכי הכי הכי מאוושרת בעולם אני אוהבת אותך כול כך כול כך [ לפי המכתב יודעים ] אושלי?! נסיך שלי ?! ע=ו=ל=ם ש=ל=י ?! אני ?! פשוט אוהבת
השניות
: דילב , נופר מיכל , רותם , ספיר, אמית , שני השירות [
] , בת-אל , אוראל , לינוי , סיתוונית , חן חני ?! אני ?! אוהבת אותכן הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי ב=ע=ו=ל=ם ! אתן ילדות כול כך כול כך מדהימוות :) מיוחדות ויפיפיות גם מפבפנים וגם מבחוץ
וכול מי ששחכתי ססוורי
השלישות :) מנהלות ?! קודם כול כול הכבוד על הסבלנות
אני ?! אוהבת אותכן
========================================================================= עכשיו ?! התנצלות על מה ?! על זה שלא ידעתץי לשרשר נכון . מיכל סליחה ממיוחד ממך כמעט חטפת ממני שבץ מרוב עצבים
אאוווהבבת הכי הכי הכי ב=ע=ו=ל=ם חחח בתמונה אני חשה
פטלונה אלמוריש

../images/Emo25.gifיוו תודה מיכלוש חיימשלי אני

אוהבתת אותך כל כךך..את לא יודעת איך הייתי לחוצה..כאילו מה שאיציק כתב..שנסתכל בשש ברישמי...זה נראליי משהו כזה לא טוב..וכל הזמןן היוו לי דפיקות לבב מה יהיה, מה יהיה, מה יהיהה...אבל תודדהההה חולעלייךךךך כי אני בחיים לא היתי מוצאת זה את ברישמי..אני מסתבכתת שם....בקיצורר את לא מבינה איזה טוב עשיתי לי בלב שהבאת לי את זה עכשיו..ירדה לי אבן מהלבב..כמובןן שתודהה גם לאיצייקקק שפירט...אבל אני מאושרתת עכשיוו.. מיכלושש ?!?!?אוהבתת אותך הכי הכיי בעולםם!#

../images/Emo210.gifחחחח מפגרתתתתת . ../images/Emo6.gif

את לא צריכה לבקש ממני סליחה ! . XD חיחיחי סתומה , אני לא סולחת לך ! כי אין לך על מה לבקש סליחה !!
אוהבת אותך אחי . D: 3>

למעלה