"אני אוהב
ו..."

אאאאאאאאאאאאאא .

בגלל זה ? אבל אני אשכח מלא . \: אז רשמתי רק את שירה, בכירת ליבי . [:

../images/Emo210.gif../images/Emo9.gif .

נראלי שאני יחליף את התות , כי הוא של רותע .
[ למרות שהוא יפה , חעחע ] למה אני יחליף ? .

../images/Emo192.gif חע , רעותיי ../images/Emo99.gif

אני
שוקולדדדד ו'תבויזז גםם
את רעותיי ניצן ועם אפשר את מאירר גם , אני אוהבת ימי הולדתת ותותים ואת יוצור ביגל ,פטל ותוכה , ורותמי שירה ומריה
מי חסר עודד מלאאאא בנותתת .. וכברר אין לי חרוזים אז את כל החבר'הההה נקשור בחרוזים
חע , איזהה טיפשהה אני זה משו

פריקת אהבהה ../images/Emo23.gif

קודם כל... ל...
אדם
יפשלי!? אני כ"כ אוהבת אותך חייי אתה האחד שליי אדם? אני יעשה בישבילך ה-כ-ל
דילב?
אהבהה שליי? אני אוהבתת אותךךך אבירית שליי אחות יפשליי אני אוהבת אותך נסיכהה ולכלל הבנות בפוורםם!! נופריי? אני אוהבת אותךך ילדה יפההה

../images/Emo103.gifגו הזונה המקסיקנית גו גו

אה בעצםם נסיכת הנילוס
חעחע אני אוהבת אותך הכי הרבה בעולם 3>,

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifבנוווות../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

תיראו מה המנהלת של הרשמי אמרה: היום בשעה 18.00 תיהיה הודעה. ההודעה קשורה לבנים לכן תיהיו נוכחות כאן בשעה 18:00 המשך יום מדהים לכולם . אז מי שרשומה לרשמי שתיהיה שם בשש מעניין מה הולכים להגיד. זה יכול להיות הודעה הכי משמחת בעולם, וגם יכול להיות הודעה הכי מאכזבת בעולם. כי עכשיו שהגיים בויז לא עושים הופעות מלא בנות מתלוננות וזה .. ודוגרי!? צודקות. תיראו מה ילדה אחת רשמה שם: טוב אז ככה הסתובבתי לי בפורום בימים האחרונים , ועל מה הפורום מדבר?? על המצב של הבנים. בדוגרי בנות? המצב לא טוב , כל הזמן רק מבטיחים הופעות מושקעות פה שמה , ומה מקבלים?שומדבר! הלהקה?באמת בקצב הזה הולכים ונעלמים , זה לא הקטע להבטיח כל הזמן דברים ואז שהם לא קורים להבטיח עוד ועוד . וואלה זה לא הולך ככה. רוצות שינוי?אני יגיד לכן מאיפה בדיוק אפשר להשיג שינוי דבר ראשון והכי חשוב אני בטוחה בזה , ה-ב-נ-י-ם אז הם רושמים בפורום רוצים שאתם פה תעזרו ושמה??סבבה , ומה איתם?הם לא מראים נכונות לזה , כמו אדם , ערן שבקושי נכנסים לפורום ותאמינו לי , אפשר למצוא לזה זמן פעם בשבוע. כל עוד הם לא מראים נכונות , אז כבר הכל מתפקשש. אני חושבת שהדבר הראשון שאתן צריכות לעשות זה לדבר עם ה-ב-נ-י-ם. תרשמו פה מכתב שתעבירו לבנים שמישהי תנסח , כי סתכלו אתן ישובות קורעות את התחת עושותצ ה-כ-ל בשביל זה , ואתן מה מקבלות?בנתיים שומדבר. בקשר לטקס פרסי העמי... אני לא חושבת שזה משו אישי נגד הבנים אבל יש מלא אנשים שקיימים מלא זמן ולא השתתפו , רוני סופרסטאר למשל וכאלה בסגנון הנה קיבלתם תשובה. -------------------------------------------------------- אני גם חושבת ככה. אנחנו מתאמצות. מבטיחים לנו הופעות. ובסוף ?! כלום אנחנו לא מקבלות. אז הבויז צריכים לקחת ת'עיניינים בידיים. אחרת בקושי ישארו מעריצות ואני לא מדברת על עצמי חס וחלילה אני תמיד אוהב אותם. אבל אני כל יום ברשמי בדיוק כמו שאני פה ואני רואה שכל יום שתי בנות עוזבות שם, ושלא תגידו בגלל הבנות שיש שם. בגלל שהבנים נעלמו.. שוחכים מהם כבר. אז כנראה שבשבוע הקרוב יהיו הודעות ועידכונים בקשר למה שנעשה. והינה מכתב שילדה רשמה בשם כל הפורום והגיים בויז הרגע ראו אותו. אושרי, שרון, אביחי, ערן ואדם שלום, אנחנו,הפורום הרשמי שלכם דיי מאוכזבים הבטחתם מלללא הופעות בחנוכה ובטלתם בגלל מזג האוויר מזג האוויר בפורים לא היה גשם,שלג וכו' וכו' העברתם את כל ההופעות לפורים אמרתם שיש הרבה הופעות ומה קיבלנו ? הופעה אחת! זה מאכזב כ"כ ציפינו להופעות. זה דבר ראשון. דבר שני, המנהלים אמרו לנו שהם דיברו איתכם ואמרתם שתכתבו יותר ואנחנו רואים שאתם כותבים פחות הפורום לא במצב טוב בגגל שאין הופעות, כתבות וכו' לא מצטרפות עוד מעריצות אם אתם זוכרים איך זה היה בהתחלה אז פשוט אי אפשר להשוות את היום למה שהיה פעם ועוד דבר קטן, מה עם תחרות השירים של אושרי ? אנחנו במתח יש התקדמות? משהו? נ.ב זה לא בכוונה של להאשים אותכם אנחנו רוצות שגם אתם תעזרו להצלחה שלכם ושידעו מי אתם שיכרו ויאהבו כמו פעם. שלכם, הפורום הרשמי. =בקיצווור בשעה שש אני יראה מה רשמו שם ואני יעביר לכאן :)= -דילב-

למעלה