אני אוהב את 16H...

• פותח הנושא APT
  • פורסם בתאריך

APT

New member
אני אוהב את 16H...

עשיתי אותו עכשיו (אני לא מאמין מלא ללמוד יום לפני...) וסופסוף קיבלתי ציון מעודד - 775 (בערך...)!!, אני עכשיו הרבה יותר רגוע לגבי המבחן מאשר לפני שבוע - דרך אגב, הוא באמת מייצג? הוא נראה לי קל מדי... ורק שתדעו, האנגלית של קידום באמת קשה מאוד - נראה לי שאצלם רמות השלמת המשפטים מתחילות בשאלה 8... הכמותי של אנקורי מצויין, התרגילים קשים, אבל אחרי שלומדים מהטעויות מוכנים להכל... ולשניהם יש מילולי די דומה ל16H... ובקשר למילים, מי שלחוץ מזה שהוא לא יודע, אז שלא יהיה! - אני לא יודע את כל המילים אבל כמעט לכולם יש לי איזושהי אינטואיציה שזה כבר מעלים לי שתי תשובות באלמינציה בתרגילים כאלו... בהצלחה לכולם!

זה נשמע לי מוזר!

גמני קיבלתי ממש ציון טוב בזה!! ציון שהיה רחוק בהפרש גדול משאר הסימולציות שעשיתי (של לחמן,קידום ואיזיוואי), משו כמו 60-70 נקודות הפרש! אז הציון שאקבל קרוב יותר לאן?!

APT

New member
עד כמה שאני יודע

קידום לא ממש מייצג כי האנגלית שלו ממש קשה, ללחמן יש מילולי די מדוייק ואיזיוואי אני לא מכיר, בכל מקרה אני חושב שזה איפשהו באמצע הציון האמיתי, מפני שגם אני חושב ש16H היה קל מדי אבל מצד שני אני חושב שהסימולציות של המכונים קשות מדי (הם מאמינים בשיטת "קשה באימונים, קל בקרב"...).

APT

New member
על ידי דף התשובות בסוף...

ובגלל שיצא לי בערך בין 146 ל149 (טיפה יותר קרוב ל146...) אז הערכתי בערך מה הציון שלי...

tomer65538

New member
התיאוריה שלי לגבי הבחינות של המרכז

היא כזו : מכיוון שהבחינות מנורמלות (הרבה נבחנים ביצעו אותם, וכולם קיבלו ציונים בבחינה הזאת) אז הציון משקף את הציון שהיית מקבל אם היית נבחן באותו מועד. עכשיו מכיוון שאנשים לא נהיו חכמים יותר מאז הבחינה ההיא (סביר להניח שרמת האינטלגנציה הממוצעת נשארה זהה) - אז זה הציון שהיית מקבל בבחינה אם היא הייתה עכשיו. רק הסתייגות אחת - ייתכן שיש חומר שיהיה בבחינה עכשיו שלא היה בבחינה ההיא, ואם אתה לא יודע את החומר הזה, ורק במקרה זה אז ה H לא משקף. אני מדבר בכלל על H ולא רק על 16 אלא על כולן. או במילים אחרות - אם בחינה מבין ה H אומרים לכם שהיא קלה, זה מכיוון שהחומר ששואלים עליו הוא קל יותר, אבל מכיוון שלכולם היא קלה אתם צריכים לענות על יותר שאלות בשביל לקבל ציון מסוים. ככה שאם אין לכם חוסר בידע בתחום מסוים כמו למשל סטטיסטיקה (כאשר ב 8H לא הייתה שאלה על סטטיסטיקה למשל - ואז למעשה קיבלתם ציון גבוה יותר כי לא נבחנתם על הנושא הזה) אז אתם תקבלו ציון זהה לציון שקיבלתם ב Hים. יכול להיות שתקבלו מעט יותר או מעט פחות (ופה נכנסים נושאים שלא קשורים לחומר עצמו, שאני לא יכול להעריך בשבילכם - לחץ למשל שיכול לעזור או להרע וההרגשה הספציפית של - אוי - זה המבחן הקובע - שיט - לא הצלחתי שאלה - מה אני אעשה)

למעלה