אני אוהב את האופנוע.....

סקניה .. ולכל מי שלא ראה ..

התוכנית תשודר ביום שבת .. בשידור חוזר.. אז הנה קיבלתם עוד הזדמנות .. בילבי

ofnik

New member
אנשים - יש מלא חברה שרוצים לראות

ולא יכולים-אני יודע שקשה להאמין אבל לי אין וידאו-ואפילו לא כבלים- אז אולי משהו יתנדב לארגן הקרנה-לא חשוב איפה-כל מקום עם וידאו -מבחינתי זה יכול להיות גם אצלי רק שצריך להביא וידאו- ויש כמה וכמה שישמחו להגיע לראות-חוץ מזה יותר כיף לראות ביחד-מזפה-הרי לא מדובר בסרט כחול? או שכן?!?! עוד לא ראיתי...

Phangan

New member
יש שידור חוזר בשבת בלילה

כל שבת בלילה (לא זוכר את השעה) יש שידורים חוזרים של "חלון ישראלי" Phangan

דארמה...

קודם כל , בלי לדחוק אותך להצהרות : ברוך שובך ! (האם?) דבר שני - התוכנית שודרה אתמול (15/8/01) בשעה 22:30 בערוץ הנשיונל ג´אוגרפיק - היא נקראת "חלון ישראלי" והיא עסקה בתרבות האופנוענות בישראל. בברכה , כRובי

mitke

New member
דארמה, למפני איזה חודש

היית במילואים נכון? אז היה איתך בחור אחד שדיבר כל מיני שטויות עלי ועל הפורום... אנא אשר מחיקת דבריו מזכרונך וקבל את התנצלותי. אגב, הוא כעת מחלים לאיטו אחרי התגובה שלי לאחר שסיפר לי מה הוא אמר.

בעיני זו היתה אכזבה לא קטנה

ואכן האמא תסלחו (או לא) הדבילית הזו, שמכוסה מכף רגל ועד ראש, אבל בנה ממוגן (בקושי) חיוך מרוח לה על הפנים. היא רק נסעה איתו מעבר פינה.... וזו אופנענית רצינית? בוקית שכמוךךךךךךךךךךך חלומות מגשימים לא רוצחים.

Easy_Rider

New member
תשקורת עויינת ...

יכול היה להיות יותר גרוע ... יצא סביר ... יותר טוב מכלום - חוץ מזהר שאני מרחם עליו - הוא מסכן את הילד שלו ואפילו לא מבין מה לא בסדר בזה !!!

gregovihs

New member
אגב הילד ../images/Emo7.gif

היה נורא עצוב שהוא אמר שיכול להיות שיום אחד אמא תיסע ולא תחזור עוד ...

למעלה