אני אוהב את האופנוע.....

סקניה

New member
אני אוהב את האופנוע.....

אומר חבר פורום האופנועים באינטרנט.....אני נהנה ממנו...... מהירות היא דבר יחסי....מוסיף רכז הפעילות של הפורום..... ורק אידיוט אחד מתפאר ב"איך להרוג ילד בן 4 ביעילות". את מי אתם חושבים שהצופים יזכרו?

אנבלrh

New member
למה להרוג? ../images/Emo4.gif

קשה לי להאמין שהוא יוצא איתו לכביש.

alfred

New member
אלפרד דווקא חושב שהצופים יזכרו...

את האמא האחראית, שממוגנת מכף רגל ועד ראש המרכיבה את בנה היקר החמוש בקסדת חצי ומכנסיים קצרים.

peegee

New member
הפניתי חברים לא אופנוענים

לראות את התוכנית. כשדיברנו על התוכנית דבר ראשון ציינו את מר הגורל בידי שמיים שלא משנה מה יעשה הכל יהיה בסדר..... אם ככה רואים אותנו אחרים אז אל תתפלאו אם יקפיצו את הביטוח פי עשר והדבר השני שנחרט זו דחיקת הסכנה והמחשבות המפחידות של הילד המתוק שמתגאה באימו הקולית.... נוגע ללב ומראה את הצד הרגשי של הספורט. וכמובן איך יישכחו שאופנוענים חיים בשביל לנסוע על 300..... התייחסו לכלים היפים והצבעים היפים ולרוכבות החביבות, אבל אף אחד לא דיבר על המיגונים והלבוש, או על החום הרב בתוך חליפת עור באמצע אוגוסט בארץ הקודש. מה לעשות התרגלנו לקלוט רק את הרע! אני אישית נהניתי מאוד מהתוכנית, אולי, בגלל שהבנתי על מה מדברים ומה זה עושה לאנשים. אם מישהו מצפה לפירגון ואהדה בגלל התוכנית, אז כדאי שיוריד את רמת הציפיות.... חבל כי בגלל פליטת פה מטופשת אפשר להפסיד המון...

תיקון קל..

"..אבל אף אחד לא דיבר על המיגונים והלבוש.." אני (אותו אחד עם הכיתובית "חבר פורום אופנועים באינטרנט") דווקא כ-ן צוטטתי אומר שגם החבר´ה הצעירים שרוכבים על אופנועים מקפידים לרכב עם מיגון מלא ורוכבים בצורה הגיונית ולא מתפרעת בניגוד למה שהיה על כבישי הארץ ב10-15 שנים האחרונות.. אבל חוץ מהתיקון הזה , אני מסכים איתך. (אם כי , הכתבה לא הייתה אמורה להיות כתבת תדמית - אלא פשוט תיאור של תת תרבות קיימת ופועלת בישראל - נישיונל ג´יואגרפיק לא עובדים בשבילנו בסופו של דבר...)

gregovihs

New member
דווקא נהניתי לאללה מהתוכנית

היה מאוד כללי ולא ממצה, מהנה אך קצר ... וחוץ מלהזכיר, לא הראו אף דו"ש אחד ... מי זה תומר מהפורום שרואיין ?

ספייק ®

New member
אני לא יודע אם הוא התראיין או לא

כי לא ראיתי את הכתבה, אבל התומר היחידי שאני מכיר מכאון, הוא לא פחות ולא יותר מאשר מנהל הפורום. הייתכן?! ספייק.

GPZiv

New member
ייתכן ייתכן

זה היה כרובי שלנו שה"מומחים" הכירו בו כחבר פורום ולא מנהל. התשקורת העויינת הזאת...

כן כן..

תומר הוא אני ("חבר פורום אופנועים באינטרנט" - מבעס לגלות..אה?
) קודם כל שיהיה ברור : דבריי הוצאו מהקשרם ! ברצינות ! דיברתי עם המראיינת איזה רבע שעה (!!) ובסוף הראו את 2 הדברים שהיא כל הזמן הציקה לי לגביהם : מי הם 3 הקבוצות העיקריות במפגשי המועדון ומה אני מרגיש לגבי האופנוע (וכמובן שמתוך זה הוצא והוקרן רק משפט אחד..) איפה ההרצאה המלאה (ובאמת הצגתי את הנושא באופן ברור למדי ולא מלתהם) שהבאתי להם על הרע-פורמה בביטוח חובה ?! איפה ההסברים הממש טובים לתדמית שנתתי על " למה אין יותר בחורות על אופנועים"..?! חבל.. אבל לא משנה , בסופו של דבר הכתבה , למרות היותה אנמית וכללית מדי , הציגה את האופנוענים כחבר´ה טובים ולא מזיקים שפשוט נהנים מהחיים.. זה אולי לא התדמית שרצינו (נהנתנים) אבל זה הרבה יותר טוב מאשר אם היו יוצאים לצילומים עם אופנוענים לסדום ערד.. בברכה , כRובי ..

Big Max

New member
מישהו הקליט את התכנית????

אולי נוכל לארגן המרה לפורמט מתאים ונעלה את זה לרשת. Big Max

TheAsafs

New member
מי שקיבל זזמן אויר אתמול....

זה אלה שאמרו מה שהם רצו לשמוע " אנחנו נוסעים 300 " ו " אנחנו מקווים למות על האופנוע" ו thats a rap אפשר ללכת הביתה כבר כתבתי אצל בילבי כמו מה הם נראו אבל רק כי זה כל כך נכון אני יגיד את זה שוב ממש ביווס ובטהאד "fire fire fire "

Phangan

New member
דעתי האישית

אם לא הייתי מבין באופנועים הייתי חושב שיש אספנים, משוגעים ונשים על אופנועים. יש לי הרגשה של החמצה, נכון שאת העריכה עשו בריבוע הצהוב אבל להראות אמא ממוגנן כמו שצריך מרכיבה את בנה בסנדלים ושורט
מזל שרק לנו הדבר קפץ לעיניים. האמת שלא ציפיתי להרבה ואולי היה יכול להיות יותר גרוע. לסיכום מאכזב ואנמי משהו. Phangan

אנבלrh

New member
ראיתי את התגובות רק עכשיו ואני לא

רוצה לדכא אף אחד, אבל למרות שיצאו לי העינים על האופנועים, עדין היה מאוד מאוד בולט העינין עם האמא הממוגנת והבן בשורטס, ובכלל התוכנית הזו לא ממש הטיבה עם התדמית והסכנה שיש ל/באופנוע, אבל לאו דווקא הזיקה. ובכלל היתה זו תכנית שטחית מבחינת המשמעויות האמיתיות שיש באופנוע. אבל אני עדיין מודה שמאוד נהנתי לצפות בה

1100F

New member
כשתגיעת תשאל את רותם

המלצרית מי זה ראובן ויוני. אני ראובן. אני אביא את הקלטת הערב

למעלה