אני אהיה שם

תאום2

New member
אני אהיה שם

חבר'ה זו לא בדיחה. מחר תיערך בכנסת ישראל הצבעה האם להעלות את קצבת הנכות ולהשוותה (לא פחות...) -לשכר המינימום. יש פרסומים האומרים שיש 61 חכי"ם שיצביעו בעד
המאבק הנל קיים עוד טרם זמנו של הפייסבוק, הוא החל ב2002.
קישור לדף המאבק
https://www.facebook.com/groups/knbsm/
זה גורלי

da2015

New member
בהצלחה לכולנו

עצוב לי שאני מונעת מעצמי להשתתף בדברים הכל כך חשובים האלה. פחד וחרדה: ראשית מלצאת מהבית, לרוב אני סוגרת את עצמי בבית ויוצאת רק כשממש אין לי ברירה. לא הייתי כך לפני מספר שנים, המצב התדרדר. החרדה היא גם מלנסוע ולנסוע מחוץ לחיפה. חרדה ממקום מלא אנשים, שזה הכי מפחיד אותי.
אבל לזה מתווסף נתון שקשור קשר ישיר לנושא העלאת קצבאות הנכות. אין לי יכולת כלכלית לנסוע ולהשתתף. ניסיתי, דרך הפייסבוק, להציע לעמותה מסויימת (בתחום בריאות הנפש) לארגן הסעות בידיוק עבור אותן אלה שאין להם את הכסף הדרוש לנסיעה, אבל הייתה מצידם התעלמות מוחלטת.
הבינותי שהממשלה בישיבתה הצביעה נגד. אבל נקווה שאכן זה יעבור. ונקווה שלא ישימו מקלות בגלגלים, יחליטו על קיצבה כזו לחלק מהאנשים וקצבה נמוכה יותר לחלק מהאנשים, בדיוק כפי שיש עכשיו. עוד חשש שבמידה וזה יעבור ביטוח לאומי ידרוש מכל אחד מאיתנו לעבור וועדה נוספת בגלל שלטענתם יש הרבה מקבלי קצבה.
הלוואי וזה יעבור למרות כל החששות, רוצה לחיות בצורה הבסיסית ביותר ועקב הנכות הכלכלית אני כמעט ולא חייה בכלל. העוני הורג אותי לאט לאט וביסורים.
גאה בכך שאתה משתתף כל הכבוד.

למעלה