אני אדם זקן בן 80..

לבנדר א

New member
אם הסבר קצר- אני אתן

אני מניחה שלכל הרמות זה אותו דבר, אני הייתי ב66+. אתם נכנסים למפה קטנה, באמצע יש איש שלג, בצדדים מופיעות רוחות, הורגים אותן (זה ממש קל) ואיש השלג גדל. וזהו. כשהוא הכי גדול שאפשר סיימתם. אפשר לבחור בפרס, יש שיקויים אדומים וכובע כזה נחמד של קרניים או שיקויים לMP ונשק מגניב. לבחירתם.

deisy

New member
../images/Emo2.gif

זה הכל? ועל איזה גליץ מדובר בפקיו הזה?

Guid

New member
צריך לעשות איזו משימה לפני כן?

כי הפיה הביאה לי איזה מכתב למסור למישהו באל נאת`. זה קשור, או שאפשר להכנס גם בלי לעשות את המשימה הזאת?

לבנדר א

New member
אה ועוד משהו

כשהוא הכי גדול מגיע ה"בוס", אבל הורגים אותו בשברירי שניה, בקושי שווה להזכיר אותו. זה פשוט קל מדי.

deisy

New member
מזל טוב ניר! ../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

עכשיו לרמה 90

Guid

New member
אני פורש זמנית ממייפל... T___T‎

לא מתוך בחירה, כמובן. לא יהיה לי מחשב בתקופה הקרובה, בגלל סיבה מסויימת, אז אני לא חושב שאני אוכל להתחבר למייפל. ולא למסנג`ר. ולא לראות סדרות. או אפילו לגלוש באינטרנט. או סתם לשבת לצייר בפוטושופ... דיכי, בקיצור. אבל בזכות הפלאפון שלי אני יכול להכנס לכאן, אז לפחות נשאר לי משהו~ ואסיים בנימה אופטימית (אחרי הכל, רוח הפורום): מזל טוב ניר!!! ^___^

אפשר לקרוא כשעומדים מאחורה.

רק יש בעיה למי שקדימה אולי. כמו שאת נוסעת נגיד באוטובוס, מלפניך יושב גבר וקורא עיתון וגם את קוראת עיתון. כיוון שהוא מאחורייך, את יכולה להציץ ולראות מה הוא קורא, וגם לקרוא מה שהוא קורא, הוא לעומת זאת לא יכול לקרוא מהעיתון שאצלך, כי הוא עם הגב אליך. בשורה התחתונה.... "מה זה משנה כרגע קדימה, אחורה, למטה, למעלה. מה שחשוב זה להגיע לשלום ואחווה בין המפלצות במייפל לבין השחקנים ( אחרי שנקרע להם את הצורה ואחרי שיסייעו לנו להגיע ללבל 200 ), ואיך כל זה קשור למה שדיברנו? וובכן, זה לא. אך זה דרך טובה להתחמק מהפדיחה.

Guid

New member
תודה. ‎:D

אני מאוד מקוה שהתקופה הזאת תעבור מהר.

ווינגז

New member
מזל טוב, ניר!

עליתי לרמה 45, יש הרבה פחות קווסטים חדשים ממה שזכרתי וקיוויתי שיהיו אבל זה בסדר. סיימתי את הקווסט של 600 ה-Cursed Dolls, עכשיו נשארו רק ה-1000. סיימתי עוד כמה קווסטים, בנוסף, אבל זה לא באמת מעניין. אה, וסיון המלכה מממנת לי את החיים.

deisy

New member
מזל טוב ../images/Emo6.gif

בקטנה הבובות האלה! יחי הקלריקים!

למעלה