אני אבודה

אני אבודה

אתם בטח זוכרים אותי. עברו יותר משבועיים מאז שעשיתי את הכישוף. אני בטוחה שהוא נכשל ולא הצליח. אבל אני לא מפסיקה לחשוב עליו. היו כמה ימים שחשבתי שהצלחתי להתגבר עליו אבל בימים האחרונים אני חושבת עליו כול הזמן. כול היום רק הוא בראש שלי. אני כבר לא יודעת מה לעשות. אני בטוחה שרוב גולשי הפורום ישמח לקרוא את ההודעה כי אולי הכישוף חזר אליי והכלבה סובלת עכשיו. אבל בבקשה תעזרו לי.

neophile

New member
שקלת לחזור בתשובה?

המחשבה עברה לך בראש? המצב שלך מאוד דומה למצב של עני שאסף מספיק כסף בשביל לקנות טופס לוטו והוא תולה את כל תקוותיו בהגרלה . הוא לא זכה בהגרלה ועכשיו הוא בחזרה לנקודת ההתחלה עם עוד אכזבה ככל שהוא מתאכזב יותר ככה הסיכוי פוחת לכך שהוא יצא ממצב העוני שלו. העני יכל לשמור את הכסף ולהשתמש בו כדי לקנות בגדים חדשים לקראת רעיון עבודה שהיתה מוציאה אותו או לפחות משפרת את מצבו.

neophile

New member
מודעות עצמית

המסר שלי היה ותמיד יהיה מודעות עצמית

לא שקלתי לחזור בתשובה

אני רק רוצה אותו בחזרה. זאת החזרה היחידה שחשבתי עליה.

Swicca

New member
זה בסדר.

זה רוב הסיכויים לא מעניין את חברי הפורום, כי חברי הפורום לא מכירים אותך אישית ואני די בטוח שאין להם אינטרס אישי לראות אותך נכשלת. בקשר לכישוף שכביכול עשית, אני די בטוח שהוא לא עבד.. א' כי את לא ממש יודעת מה את עושה, וזה ניחוש פרוע כמובן, וב' מכיוון שהיית בטוחה שהוא לא עבד, משהו שדי אוטומטית מבטל את כל מה שעשית, גם אם היית יודעת במה את מתעסקת.

אז זהו

מבחינתם אני כלבה ויצור שפל שרק רוצה להרוס את החיים של החבר שלי. הם לא מבינים שאני אוהבת אותו ורוצה שהוא יחזור. יש לי כול כך הרבה מה לתת לו אבל רק צריך שיבוא לקבל. למה החיים מסובכים וקשים? אתה צודק. אין לי ניסיון בתחום. וב' אני לא מבינה. אם הייתי מפמפמת לעצמי שעשיתי כמו שצריך את הכישוף ושזה רק עניין של זמן עד שיהיו תוצאות זה היה עוזר?

ToryMaster

New member
תקשיבי

אף אחד לא חושב ככה, ונמאס לי לקרוא אותך אומרת את זה, זה פוגע וזה מעליב וזה מכעיס נורא. אל תכניסי לנו מילים לפה. רק כי קיוו שזה יכשל, לא אומר ששונאים אותך.

Swicca

New member
אגב, הסיבה

שכביכול קיוו שזה לא יצליח לך, למרות שזה גם ככה לא היה עובד אם מעולם לא נגעת בתחום, היא שזה מעשה שלא ממש יפה לעשות. לגרום למישהו לעשות משהו כנגד רצונו. :-\ למרות שאני יותר הולך בכיוון שכל אחד והאתיקה שלו, או וול.

לא שכחתי

את זה שאיחל לי למות בייסורים. עזבי אותך. יש כאלה שבאמת רצו שהכישוף רק יכשל אבל היו כאלה שניבלו את הפה ואיחלו לי דברים קשים.

ToryMaster

New member
יופי

אבל זה היה ונגמר, ההודעה הבאה שתתעסק בזה באופן כלשהו תימחק.

Swicca

New member
אני מבין

זה כואב, וקשה, אבל העיצה הכי טובה שלי היא פשוט לעזוב. אם הוא לא אוהב אותך בחזרה יותר אין לך יותר מידי אופציות, את יכולה לבוא אליו ולאמר לו מה את מרגישה בלי להשמע יותר מידי אובססיבית ולפחות ככה תיהיו ידידים ותוכלי להשאר קרובה אליו, לא?! בקשר למאגיה עצמה לא סתם מחכים לתוצאות, אבל צריך ביטחון והרבה נסיון ועבודה פרקטית(כמובן אחרי כמה חודשים לפחות של עבודת קריאה מרובה), את תצטרכי גם ללכת אליו ולעבוד על להתחיל את הקשר שוב בתקווה והכישוף היה אכן עושה את שלו והיה לך נסיון וכוח לעשות את מה שאת רוצה שיקרה. :-\ מצטער.

neophile

New member
כישוף

אומרים שמעשה האהבה הכי גדול הוא לשחרר את האהוב\ה שלך כישוף מטילים, כישוף לא מוטל הוא כמו לאהוב ולא לשחרר ,זה לא ה'אהבה ,זה לא להטיל כישוף באפקטיביות. לא להטיל כישוף באפקטיביות זה לדאוג מהתוצאה ,לתוצאה . הדאגה נובעת מספק. אז כן כשמטילים כישוף אין לספק מקום במשוואה . יותר מזה , ספק הוא משוואה לא מושלמת. זאת דעתי האישית שכישוף יש לעשות בשלמות , שיכיל מבנה פנימי("אמונה?") חזק אחרת הוא יתכלה לפני שבכלל יגיע לתחילת מימוש.

למעלה