אנימציות

אליאן3

New member
אנימציות ../images/Emo13.gif

אני מחפשת אנימציות של סוסים שעושים טרוט וקאנטר.. לא משנה איזו אנימציה, העיקר שתיהיה תמונה זזה שתדגים את הטרוט והקאנטר... תודה

אין לי אנימציות ו...כנסי...

חלאס לפתוח שרשורים חדשים כל הזמן!! ולא רק את..כל החדשים וכאלה שפותחים ס-ת-ם שירשורים! זה מעצבן וזה מוריד שרשורים חשובים! אם יש לך בקשות/שאלות/לודעת מה תשרשרי לאוף או שתנצלי שרשור לא פעיל/לא חשוב.... וסליחה על הטון והכל פשוט זה כבר מעצבן...

../images/Emo42.gif מה סתם שירשורים בזה?!

ראית כמה שירשורי תחרויות או אוף יש? וד"א אלה שיורדים למטה הם לא כאלה חשובים...|: (אם אוף נקרא אצלך חשוב...)

שיר לא הכל זה ../images/Emo32.gif..

זה קשור לנושא, היא כולה רוצה לראות סרטונים.. ובערך כל הודעה חדשה שפותחים כולם אומרים למה לא שרשרת ל-
וסתכלי כבר חצי פורום זה
.

שירשור שאין לו נושא,

כאילו מה שבא לך
לתמונות, סתם לכתוב משו (רק בלי להציף יותר מדי).

מגיבה לשתיכן..

צודקות, זה דיי נושא...אבל בואו נגיד ככה (כי אין דרך אחרת
) יותר מ3 גג 4 הודעות השרשור הזה לא יקבל... נכון, כל הפורום *היה* אופים, נטנט קיבצה הכל לאוף 1... מה לעשות, יש הרבה תחרויות עכשיו! אז מה נעשה? לא נפתח שרשורים לתחרויות? עדיף לפתוח שרשורים שיקבלו 3 הודעות וזהו?
חוץ מזה, אין לא לכן ולא לי ולא לאף אחד פה (כמעט!) זכות להתלונן על זה שאין פה שרשורים מעניינים... הרי אף אחד פה לא באמת טורח לחשוב על נושא לשיחה/שאלונים ודיונים למינהם...אז להתלונן אני בהחלט לא חושבת שיש לנו רשות..
תחשבו קצת על מה שאני אומרת לכן ואל תגיבו ישר ותראו שיש *טיפה* היגיון במה שאני אומרת...פףףף

לא שמעי את צודקת,

אבל סתכלי כמעט כל בנאדם שפותח הודעה כולם ישר אומרים - לה לא שירשרת את זה ל-
? כאילו בלי לקרוא מה כתוב אפילו, בלי כלום. יש הודעות שיכולות באמת להישאר הודעות חדשות. לא צריך ישר ה-כ-ל להעביר לאוף..

אל תכללי...!

תקראי מה כתבתי בכותרת! ואם אין לך כח לחזור ולהסתכל אז אני אגיד לך! כתבתי שאין לי אנימציות...
ושרון (ככה קוראים לך נכון? תקני אותי אם אני טועה
) כן, אם את אומרת שלא הכל לאוף (ואחד מהדברים שלא לאוף לפי דעתך זה ההודעה הראשית פה בשרשור) אז באיזו שהיא דרך עקיפה את כן אומרת שמשעמם בפורום! (ואם המצב פה הוא כזה אז חבל..
)

אנחנו לא מתלוננות עם אותם דברים...

אז כן, גם את מתלוננת... שמעו אני לא עומדת לנסות לשכנע אותכן וכל זה.. אמרתי את דעתי וזהו..!

Saint Marko

New member
הינה קישור =)

זה לא בדיוק של קאנטר וטרוט- זה יותר תרגילים... את תראי... אתר של דרסז'.

אליאן3

New member
תודה.. ../images/Emo13.gif

מצטערת אם גרמתי לאיזושהי אי נוחות בפורום.. לא אעשה זאת יותר. תודה על האנימציות... ואגב, התמונות של הווסטרן יפות מאוד

למעלה