אנימה.קון

Galmon

New member
אוקי, וואוו!

הכנס היה פשוט..... כן, ענק! אני ממש נהניתי! בדוכנים היו מלא מלא דברים וגם גיליתי שהם היו די בהנחה! (מנגה של ברזרק ב-75 במקום ב86-!) XD ראיתי גם קצת מהמשחק של נארוטו.... והוא טוווו~ב...... והתחפושות היו אדירות!!! *אהמ...* נג'י, טמארי, טסונאדה, אורוצ'י, שיקא, ססקא ועוד! *אהמ..* כאילו.... וואוו!!! ואממ.... מישהו יודע איך הייתה הלהקה? כי מי שבאתי איתם די רצו ללכת ולא היה ממש מצב שהייתי מסתדר ברכבות לבד! XD כן.... היה אפילו מצב ששני אנשים משכו אותי משני כיוונים שונים! "גל! פאנסרביס!" "גל! הביתה!" >_< אז פיספסתי את הלהקה.... אבל לא נורא, מהזמן שהייתי בכנס נהניתי מכל רגע! ^____^ וואוו, וכן...... כל הכבוד ותודה~ למארגנימים! אתם שולטים! ^O^ נ.ב.... שואיצ'י ויוקי שלטו!!!מממ... אה, גם אלה שהיו באנימה... kissu XD

sasuke girl

New member
התגובה שלי בפורום אנימה מנגה...

הלהקה הייתה לא משהו-אבל כל כך נהנתי!! ורקדתי לי!! ועשיתי על חברה שלי טניה פוגו (גומנאסאיי טניה צ'אן) ושרתי...גם את השירים שלא ידעתי את המילים שלהם...וכה! היה שווה! ^___^ ולשנה הבאה תיהיה לי את השמלה של סאקורה מוכנה כבר..חח -___-

האא~! היה לי כיף נורא ^O^

היה נחמד לראות את כולם שוב~!! יצאתי מהכנס עם וולסקרול (מיפ~!~),2 פוסטרים ומנגה של אינויאשה ^_^ היה נוראנורא כיף~! היה לי מאגניב לצלם בישים ולהצטלם עם מירוקו בישי אחד ^O^ והמ.. היה לי מאגניב, מאגניב. חבל שהייתי ממש עייפה והכל.. X_X וחבל לי שהייתי צריכה ללכת מוקדם ;;

2Sasuke 2

New member
ללא נושא

לא היו שם פוסטרים יפים של אינויאשה והיו הרבה יותר יפים

המ... היה פוסטר חמוד של אינויאשה,

עם נאראקו שקסע, אחותי מרוצה, זה מספיק לי. אני אישית, קניתי לעצמי פוסטר של נארוטו.. עם כל השקסעים שיש ^O^ צ'וג'י, נארוטו, שיקאמארו(*-*),נג'י וקיבה ^^

אהה. ^^;

הייתי בכנס, אבל לא ממש פגשתי אף אחד. הייתי עם חברה [לא חובבת נארוטו גדולה] ולא היה לי נעים ללכת לחפש אנשים ולהשאיר אותה לבד. אני נהניתי מאד, ואני חושבת שהכנס אורגן לא רע בכלל ביחס לפעם ראשונה. מקווה לפגוש אותכם פעם הבאה [עליתי על הבמה כשכולם הצטלמו, אבל הסתתרתי מאחורי אנשים בפינה P: ].

2Sasuke 2

New member
למי אין תמונות

למי אין תמונות אם אתה אוצה זה האיי סיי קיו שלי 344109046 ואני אשלך לך

sasuke girl

New member
נחשו למי יש קטעי וידאו של כולכם??

מואהאהאהאהההה! ..לי! אני אוסיף אותם בהזדמנות...חחח

Nora Shu

New member
אבל לא שלי! XDD

אני לא הייתי באולם כשכולכם עליתם לבמה. >< זה בסדר, אני מילא לא מוכרת ואף אחד לא אוהב אותי... ... XD סתם, הלכתי ואכלתי סנד-ביץ' [כמו גאארה
] בתחנת רכבת. המוכר היה מפחיד ברמות מוזרות. O0 "למה מי אתה?" איזה מבט הוא תקע כשאמרתי לו שאני בת!
הכנס היה כל כך כייפי. ^_^ נהניתי להיות אדישה. *תוקעת פרצופסאסקה*

sasuke girl

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

סאסקה-קון!!!!!!! *שלי מטורף פאג אסס שכמותך!!*

lily kane

New member
אוי!!!

אתם שניכן הייתן אדירות אח האושר היה כל כך כיף!!!

למעלה