אנימה.קון

SasuNaru

New member
נזכרתי שרצת עם תמונה ערומה של

נארקו XD או של מירוקו O.0 או של אחד מאינויאשה קיצר
איזה פוזות סאסקה תקעת XD מפגש הבא תתחפשי עוד פעם סאסקה אני אארגן לי נארוטו ונעשה יאויי XD

Nora Shu

New member
זה היה באנקוטסו-או-אניקי!! באקה!

*סוקלת אותך*
עשיתי פוזות סאסקה טובות?
תודע.^^ יאללה, אבל עושים את זה אנבו-סטייל הפעם! קיאאא!

SasuNaru

New member
*בורחת מסקילה* איה

מאיפה אני אמורה לדעת כולם נראים שם אותו הדבר [קוגה נארוקו צירוקו ובלה] אני התפקעתי מצחוק מהפוזות שלך!!!XD ווהו אנביו-סטייל!! ניא~!!

Nora Shu

New member
*זורקת עליך טמפון משומש של אורוצ'י*

לא נכון. הם לא דומים אחד לשני בכלל! >< באקה. זה כמו לומר שסאסקה ואיטאצ'י נראים אותו הדבר!! באקה!
|אנבו-סטייל פוזה|

SasuNaru

New member
*זורקת קונדום משומש של אורוצ'י*

הם כן
סאסקה ואיטאצ'י לא דומים כי איטאצ'י בואי נגיד...קצת "שונה" |אפשר להזיל על זה ריר...רגע אני כבר מזילה| |יא! בואי נעשה לקוספליי הבאה ביחד אותם תלבושות אנבו-סטייל! אני אהיה נארוטו
[כי את סאסקה ^^;]|

Nora Shu

New member
ממש לא!

זה בול אותו הדבר. אבל זה הכל עניין של מה בכך: מעריץ אינויאשה רואה את ההבדלים כיום בהיר, והיה, למשל, מתבלבל בין סאסקה ואיטאצ'י. אבל הם ראו 167 פרקים מהסדרה ההיא, ואנחנו 145 מהסדרה הזו. Let's agree to disagree.^^ אבל... אטו... לא בקוספליי הבא. כי אני רוצה להיות מישהו אחר. האמתי שחשבתי או על גוקו מסאיוקי או סאנזו מסאיוקי. לא הגעתי להחלטה. הפעם אני אתחיל כבר עכשיו ואז אסיים ממש מוקדם!^^ בואי נתחפש לאנבו לקוספליי בפורים~! או שיהיה בסוף גם בחנוכה? יאללה! בואי! בואי! אני אהיה סאסקה-אנבו, את תהיי נארוטו-אנבו, ונעשה יאוי המוני!!!!!! יאאא!!!

SasuNaru

New member
אבל גם אני הייתי מעריצה של אינויאשה

וראיתי את כל הפרקים וכל הסרטים אוקיי ^^ יאיי D: יאויי!!

Kurayami

New member
נמ היה כנס אדיר :)

וראיתי ודיברתי עם כמה מפה.. אבל הם בטח לא זוכרים :)

Kurayami

New member
יודעים מי זה חן נכון?

אז אני ישבתי בפינה של החדר על ידו... ואגב אמרתי סוף כל סוף למנהלת של הפורום למה אני שונא אותה כל כך :)

Kurayami

New member
לאלא...

נמנמ אוקיי - אחרי ששידרו גרוויטיישן עליתי עם איתי-פינקי-שהיה מחופש לאיציג'ו על הבמה כשהוא הכריז על 'היציאה מהארון' XDDD

hamush

New member
רק הערה בכלליות ככה ^_^

קיבה סאסקה טסונדה נג'י שיקא ועוד כמה שאני ממש לא זוכר אחלה תחפושות!!!! ראיתי תמונות שלכם באיזה קומונה...ממש אהבתי!!! פוזות למצלמה (*_*) חעחעחע ומי זאת שקפצה על המיקרופון וצרחה על כולם???? שרפה לי תאוזן קצת בכל אופן בקרוב יש מפגש של פורום מנגה ואנימה מישהו הולך???....(@_____@)

hamush

New member
אמממ שבוע הבא או משהו

תיכנסי לשם ותבדקי כי אני ממש לא בטוח בכל אופן אני באילת מיום שבת עד חמישי ^__________^ טבאיו!!!!!

Bakura

New member
../images/Emo96.gif צרחה במקרה:

"מי רוצה לובלסס?!" או "יאוי!!!"
?

למעלה