אנימה.קון

hamush

New member
לא עשו רע...הם פשוט לא קשורים...

אתה מוצא קשר בין יריד אנימה לבין אירוע איחוד לפריקים ומטאליסטים? וחוץ מזה אני לא מת על אנשים עם פוזה כ"כ...

lgmtk

New member
רובם לא פוזאיסטים, זה דבר ראשון...

וכה הם לא קשורים, אבל הם חמודים ^_^ ויש לא מעט מהם שרואים אנימה *אהמ אהמ*

sasuke girl

New member
אני באתי אז כנראה שזה קשור!

ואיזה פאקינג אירוע איחוד??? כולה יש הרבה איך שאתה קורא להם "פריקים מטאליסטים" שרואים אנימה! ותגיד תודה שלא באו פאקצות שראו פרק אחד בחיים שלהם בסאקורה לוכדת הקלפים ויהרסו לך את היום בצווחות ומבטים מתנשאים!

hamush

New member
אין לי כלום נגד אף אחד מהם ומהם

למעשה יש לי גם חברים כאלה וגם אני גיטריסט מתחיל למעשה אבל לא הכי הבנתי מה הקשר אבל שיהיה לא שזה מפריע לי או אמור להפריע סתם שאלה תמימה

ashkeloni

New member
*חצי ישן* היה כיףףףףףףףףףףף

דיי נהנתי, בתור כנס ראשון זה היה ממש טוב! הבנות חובבות היאוי קרעו אותי
קניתי וולסקרול ענק של הלסינג (לא האחד שסחבתי בהתחלה, החלפתי אותו לאחד יותר יפה ^^ ) פוסטר של בליץ', ויצאתי גם עם חבילת קלפים חביבה
חבל שכל הקטע עם האוכל והשתייה היה ממש יקר, אבל בכל מקרה קניתי, הייתי צמא? קניתי ושתיתי, הייתי רעב? קניתי ואכלתי! אני בהלם שאף אחד לא רשם את הפדיחה של עדן
אז ככה, עדן החביבה (מאוד-רחמי עלי) שלנו, נכנסה לשירותים ברכבת כדי לשים את ההד-באנד (מגן ראש) של נארוטו שהיא הכינה, בדיוק כשהרכבת התחילה להאט להיכנס לתחנה. אז הרכבת עוצרת וכולם יורדים, חוץ מעדן הגאונה (מאוד-רחמי עלי) אז שימי נשאר איתה והם המשיכו עד להרצליה
גאונה, כבר אמרתי? ^^ היה נחמד לפגוש את כל החבר'ה מאשדוד/חיפה/או כל מקום אחר
קיצר, הלכתי לישון, לילה טוב אנשים, וניפגש בכנס הבא

חחח לא יפה...

אם זה היה קורה לך היית רוצה שיצחקו עליייך...???? אוקייי מעכשיו מי שמזכיר את התאונה הקטנה הזאת... אני מטפל בו אישית הולך??? ואני מקווה שלא עשית שטויות אתמול בקובוץ... נ.ב הפוסטרים שלי אצלך!!!!!!!!!!!!!! אני וצה אותם מלתי קושת להשיגם...

ashkeloni

New member
../images/Emo3.gif

קח את זה באיזי, כולנו נזכור את הסיפור ההוא עד למפגש הבא
ואני אביא לך את הפוסטרים מתי שאני אבוא אליך...בסיידר?

Kawaii Me

New member
אני בסכסוך עם כולכם!!! ../images/Emo29.gif

עם כולכם!! >_________< *סוקלת*

היה חביב!!!

הכנס עצמו היה די בסדר ... בשלוש -ארבע שעות הראשונות שאלתי את עצמי מה לעזאזל אני עושה שם... אבל אז ראיתי את הדוכנים ואמרתי לעצמי הנה דרך להעביר קצת זמן....
לא לדבר על זה אני מבקש.... אז בקיצור אנשים יצאו משם עם הרבה סחורה שווה ואני לא כ"כ שני מחזיקי מפתחות ( סאסקה X נארוטו) קלפים של נארוטו... ו ו ו ... שני פוסטרים של בליצ'... היו שם אנשים נחמדים אבל רובם די שרוטים... מספרי טלפון לא השגתי הרבה אבל הספק טוב...אהההה כן ובסוף שיחקתי במשחק החדש של נארוטו בPS2 והצלחתי להוריד למישו קצת.... !!!!!!! יש אני אלוף!!!!!! ומילה אחרונה לסיום -> רגב אתה לא קיפוד....XDDD

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאנימה קון היה כיף בהחלט

במיוחד החלק של סוף סוף לפגוש את כולכם, האמת שכיוויתי שיהיה אווירה של מפגש פורום אבל אני יודע שזה לא אפשרי בתוך כנס כזה =| טוב אז הגעתי בבוקר כדי לא לפספס כלום והאמת שזה קצת איכזב אותי כי בסוף הכל היה לקראת הסוף וכבר הייתי צריך לעזוב אבל לא נורא גיליתי שבליץ זאת סידרה ששווה צפיה, קניתי קונאי אמיתי ועוד קצת דברים חמודים =] ציירו אותי בתור דמות אנימה שזה יצא ממש יפה למרות הדימיון המחשיד להארי פוטר וצילמתי הרבה תמונות של אנשים מחופשים בצורה ממש מושקעת אז היה כיף עם טעם לעוד אז נתראה בפורים?

Snake Bandage

New member
מה פורים? השתגעת???

חנוכה לכל היותר! אני לא מוכנה לשבת פה ולחכות למפגש עד פורים! זה בעוד המון זמן!

shadow XD

New member
איזה חנוכה??? ><

חודש הבא ששירן חוזרת מאר"הב עושים מפגש!!!

Snake Bandage

New member
לא אוהבת אתכם. ../images/Emo10.gif

כולכם זכיתם להנות בכנס הדבילי הזה ורק אני נשארתי פה כי ההורים שלי חארות. יופי לכם.

Snake Bandage

New member
אחותי דווקא הייתה בסדר גמור

היא שכנעה את אמא שלי לקנות לי דיסק שרציתי כדי לנחם אותי. היא שולטת. ^_^

למעלה