M MaD GirL New member 3/4/02 #47 אם אתן כבר בנושא...../images/Emo60.gif אז אולי תשימו איזה שתיים שלוש בייסים של גותיות... אני מחפשת אותן כבר די הרבה זמן ובשום מקום אין!!! אז זה יהיה ממש נחמד אם תשימו... ענבר
אם אתן כבר בנושא...../images/Emo60.gif אז אולי תשימו איזה שתיים שלוש בייסים של גותיות... אני מחפשת אותן כבר די הרבה זמן ובשום מקום אין!!! אז זה יהיה ממש נחמד אם תשימו... ענבר
M M o r t i c i A New member 3/4/02 #48 זה לא ממש בעיה... לוקחים ת´בייס של כל סוג דולי שאת רוצה ואת פשוט צובעת אותה בלבן...
B Black Cat15 New member 3/4/02 #49 אמו קיס גותית היא היחידה שיש לי... אבל ראיתי מלא פעמים בסיסים גותיים של פרפס למשל... אם את רוצה אני אחפש ואשים.
אמו קיס גותית היא היחידה שיש לי... אבל ראיתי מלא פעמים בסיסים גותיים של פרפס למשל... אם את רוצה אני אחפש ואשים.
Z Zoey Z New member 4/4/02 #53 תודה אנשות!!! תודה לכלללללללללל מי שהשתתפה בשרשור *אהההם* מיכל *אהההם* ואם יש עוד מישי- אז סליחה... בלה בלה בלה זואי.
תודה אנשות!!! תודה לכלללללללללל מי שהשתתפה בשרשור *אהההם* מיכל *אהההם* ואם יש עוד מישי- אז סליחה... בלה בלה בלה זואי.