אף פעם אל תפסיקקקקקקקק אל תפסיק לחלוםםםםםםם מה? אביב גפן שולת (!!1)
M Mooa-Numi New member 3/4/02 #21 אף פעם אל תפסיקקקקקקקק אל תפסיק לחלוםםםםםםם מה? אביב גפן שולת (!!1)
M Mooa-Numi New member 3/4/02 #27 הא הא הא!!! ../images/Emo24.gif מה? פעם אמרו לי שהמבט שלו נראה סוטה...
M Mooa-Numi New member 3/4/02 #23 וכדי שזה לא יהיה שרשור דק ומעצבן בכל הודעה-אני מתחילה מחדש? (אתם לא מבינים אותי-אתם כבר תראו
פ פרינסס מיייאו New member 4/4/02 #50 ../images/Emo39.gif וואוו.....קסני גות´ית...../images/Emo39.gif אני ~נפעמת~ * * שיכול לצאת משהו יפה מקסני *בלי לפגוע באלה שאוהבות קסני, אני לעומתכן פשוט לא סובלת אותן...*
../images/Emo39.gif וואוו.....קסני גות´ית...../images/Emo39.gif אני ~נפעמת~ * * שיכול לצאת משהו יפה מקסני *בלי לפגוע באלה שאוהבות קסני, אני לעומתכן פשוט לא סובלת אותן...*
פ פרינסס מיייאו New member 4/4/02 #52 ../images/Emo39.gif הבנתי למה אני לא אוהבת קסני *לא שזאת הסיבה היחידה אבל...* הפרצוף שלהן!!!!!!!!!!!!! בקסניות שמיכל צירפה יש פרצוף משופצר!!!!! בגלל זה הן יפות!!!!! אהההה איזו הארה פרינסס---,--´-{
../images/Emo39.gif הבנתי למה אני לא אוהבת קסני *לא שזאת הסיבה היחידה אבל...* הפרצוף שלהן!!!!!!!!!!!!! בקסניות שמיכל צירפה יש פרצוף משופצר!!!!! בגלל זה הן יפות!!!!! אהההה איזו הארה פרינסס---,--´-{