דעתי,
מההגדרוה שלך-אתה,אישית,מגדיר אדם אנטי-חברתי בתור אדם המתרחק מכל מי שעל ידו.האם לדעתך זה כולל גם בעלי חיים?האם הוא אמור להיות אנטיפת גם לסביבה צמחית? אינני חושבת כך אני חושבת,אולי(שוב-אלו רק הרהורים רגעייים),שאדם אנטי-חברתי זה אדם שלא עונה לנורמות החברתיות,ולא לוקח חלק פעיל בחברה.הוא לא מהווה חלק מהקבוצה אני חושבת שזו הגדרה שהקבוצה קבעה,והיא מאוד גמישה,היא משתנה במהירות,מפני שאדם שתמיד בצד(אני,לדוגמא),העושה מעשה שמלהיב א הקבוצה או מסב את תשומת ליבה-הוא נהיה חלק ממנה-ועל כן מפסיק להיות אנטי חברתי,גם אם לא מתחיל להיות חלק פעיל ממנה-הוא אהוד בה,וזה מה שעושה אותו כן חלק ממנה. לדעתי אנטי חברתי זו הגדרה של החברה לאדם שלא מסכים להיות חלק מהקבוצה,אלא מעדיף להתבודד,אך אין פירושות של דבר שכך הוא פועל בכל מעגל חברתי.יכול להיות שבבי"ס הוא אנטי חברתי לפי הגדרה זו,אך בחוגי המדענים הצעירים,לדוגמא-הוא אחד האנשים שנחשבים הכי מקובלים אנו רואים זאת הרבה בסרטי נוער-בני נוער הנחשבים geeks,dweebs,בקרב הנוער הטיפוסי,אך החוגי ה"חנונים"-הם מקובלים,ואפילו "קולים",מגניבים. אני חושבת שאדם שמוגדר אנטי חברתי-בהרבה מקרים-הוא פשוט אדם עם נפש מאוד רגישה שמפחד להיפגע להעדריות השולטת בקרב רוב הקבוצות.... העדריות הדורכת על כל הקשור לעדינות או רגש וכמו כן-על כל הקשור לאתיקה או מוסר(שגם הגדרתו שרויה במחלוקת)