אנטיוכוס

אז אתה צרפתי...?

קטעים. יהיה לנו על מה לקשקש כשתגיע ארצה. אם זה מתחבר לך, יש מצב לערב שאנסונים. אולי זה עוד יפול לך על חופשת מולדת. שלח לי מסר.

מוגג

New member
שלי../images/Emo124.gif

ראית? לצרפתים ברור מזמן שאנסונים - הם שירים..

shellyland

New member
ואני חשבתי לתומי

שאנסונים הם אנסים קטנים

במקרה של ז'ק ברל

אלה שאנסונים עם צ'ק יש גם שאנסונים עם שוק ירקות או עם שוק טלה או בפה מלא או ברל'ה צא החוצה יש מבצע שאנסונים בחצי מחיר

המוזרה

New member
נו באמת טל

הוא מתארח אצל הצרפתים. ובקשר לשאנסונים אמר
וכמו שאפי אומרת - מה כאן לא היה ברור?

../images/Emo32.gif תגידו ../images/Emo141.gif

אתם עדיין חושבים שביני לבין הלל יש קטע אישי ?

nutmeg

New member
בטח!

גם כשאינך כותב בפורום ימים על ימים אני בטוחה שאתה מתווכח עם הלל כל רגע פנוי. מה, לא ככה?

זה מלפני שהפצעת בפורום ../images/Emo141.gif

כשנטל הזמת העלילות נפל על כתפיי בלבד (וכידוע, הן צרות מכתפייך), היו פה כמה שהציגו את הויכוחים הרעיוניים שלי עם הלל כאילו היו מריבת ילדים בגן חובה. מסתבר שטרם החלמתי מהעלבון ההוא, למרות שבהחלט "דיברנו על זה". עדיין יש לי צורך להוכיח, שזה לא עניין אישי.

תרשה לי

[וזה מסוג ההודעות שעוד לפני כתיבתן אני כבר יודע שעוד יתנו לי סיבה להצטער עליהן] הנכונות להילחם על העקרונות אינה מאפיין כללי של החברה, זה אפילו לא מאפיין של השכבה האינטלקטואלית המיוצגת נכבדות בזה הפורום. ההיצמדות לאמת וההתנגדות לטיעונים פופולריסטיים היא דבר נדיר עוד יותר. רק טבעי שהיו ויהיו מי שלא יבינו מה פשר ההיצמדות הזאת לעובדות ולנימוק לוגי, ולמה צריך להתנגד בכלל לכל הטפה לכפיה רעיונית, או התקפה חסרת בסיס על המחנה שכנגד. מה קרה? למה לעשות רעש כשהשכנים ישנים? לא הייתי נוכח באמת באותו דיון, אני מניח שאלה שתפסו את זה כמריבות ילדים הם אלה שלא הבינו מאוחר יותר למה לעשות רעש מהטפה לאלימות ופגיעה בשלטון החוק. את התיסלם שלי כבר קיבלת לא פעם (מעניין הכתפיים אני מתעלם) ומניסיון של אחד שכבר שכב כמה פעמים בעבר על הגדר אני רק יכול לייעץ לך לא לקחת ל

למעלה