אנטיאס תוצרת בית

benz5

New member
אנטיאס תוצרת בית

אחרי כל הנדנדה במזג האוויר ובים שמתעתע בנו עולה ויורד . חלון קטן לפני השקע המתקרב , מוצא את עצמי מזרזר לסבידות עם הבן הקטן שהתמכר לעניין ומוותר על חוג הוקי גלגיליות כדי לבוא איתי לים לזרזר על סבידות (כנראה שהשריטה עוברת בגנים) . לתפוס פיתיונות אחרי כל הסערות זה בערך כמו להוציא מים מהסלע אחרי שלש שעות שני סבידות שאחת מהן תפס הבן שזכה למטח של דיו על הפרצוף והבגדים . לאור אי הצלחה במסעותיי לצפון מחליטים הפעם לנסות כאן במרכז (השנה עדיין ללא נגיעה כאן במרכז) . קמים בבוקר מוקדם ומנסים לארגן פיתיון נוסף אחרי הרבה מאמצים התוצאה מראה אפס . זורק שני חכות וממתין . מוזג לי ולשלמה כוס כפה וממש באותה שנייה המקל מתחיל לקפוץ קלות כמו אכילה של סרגוס , האכילה מתגברת ואז המקל ממש משתחווה ואני בטוח שהדג ננעל אבל לא . ממתין שהדג יחזור כמה דקות אבל אין תגובה הדג הלך לו למקום אחר . שלמה לא מפסיק להתלהב מהכיפוף העצבני ואני חושב בליבי "לך תדע מתי תבוא האכילה הבא". מוציא את החכה כדי לבדוק ורואה שהסבידה קרועה לחלוטין תופר מחדש וזורק . אחרי רבע שעה באותה חכה מבחין במקל מכופף חזק ונראה שהדג כבר ננעל . לוקח את המקל פותח קלאץ' מחכה שהדג יצא נרוויח עוד כמה דקות של הנאה . אבל לא הדג לא יוצא אלא מתחיל לבוא אלי . אני מתחיל לפמפם כדי להעלות אותו למעלה ואחרי דקה חבר יורד ומביא אותו . אנטיאס חמוד של 5.3 קילו . זהו עכשיו נמתין בסבלנות עד שהים ירד (נשקיע באישה ,נטפל בבית ) .

סחתין בנצי מה זה משנה מאין אתה תופס../images/Emo8.gif

על כל פנים איפה שאתה נמצא האנטיאס בסביבה נראה לי עם הזמן האנטיאס מתמכר גם לדייג :) בנצי בחייך דרישת שלום לשלמה אגב אחלה דוח והדג לא פחות מתי את שלי יגיע כבר נמאס מלחכות בנצי אולי תלחש לאיזה אנטיאס כמה מלים לטובה למעני הכוונה חחחחחח סתאם

shragam

New member
אינטיאס חמוד מאוד ../images/Emo45.gif נראה שהבן נשרט קשות

והולך בדרכי אביו
אצלינו במזחים לא היתה אף נגיעה עם פתיונות טריים. נחכה לחלון ההזדמנויות בשבוע הבא .

בהחלט הבן נדבק מחיידק ../images/Emo13.gif

יופי של דוח ואינטיאסון חמוד לפני הסערה .

rokokokn

New member
קלמרי שאלה

גם שאתה מצליח לדוג אתה רוושם או שאתה תמיד בוכה לידי דגתה אנטיס ומילה לא רשמתה בפורם ? מה יש לך להגיד על זה ? או שכמובן לא תהיה תגובה

קלאמרי

New member
רוקוקו זה אתה אז? אההה אני לא רושם דוחות תמיד

שאני מוציא זה שאני אומר לא נגע במזח זה סוג של קוד ביננו אנשי המזחים הקבועים בדרך כלל עושים זאת בבוקר בטלפון מן טלפון שבור כזה אבל אתה יודע אני לא אוהב חצוצרות ופרסומים אני צנוע דג בשקט לא עושה הרבה רעש .יודע למה.?כי אני 40 שנה נהנה מהים למה למשוך צומת לב שישאר כך הכי בריא יום טוב רוקוקו

amitdanan

New member
כרגע ראיתי את הדוח של (35 קילו)

פשוט תותח להוציא דג כזה מהחוף.

אההההה יעני תוצרת הצפון כבר לא בסדר?../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

סתאםםם בצחוק מברוק בנצ"י בהצלחה בבאות

k i m k h y

New member
מה יהיה אתך, יא בנצי... ../images/Emo13.gif

אתה דייג ללא הפסקה, ממש אינטיאסיונר בלתי נלאה...
נצל"ש קטן, במטותא : חבר'ה, אני מחפש עזרה קלה בעניין HTML, אם יש מישהו שיכול לסייע בקטנה, אודה לו , במסרים כמובן. סליחה על ההפרעה, חג שמח, שנה טובה, מועדים לאינטיאס, ואפשר לחזור לנמנם מול המקל...

חשמלן 50

New member
סחטין בנצי

אני מבין שבאנטיאס של ה 5 קג' אתה משתמש כפתיון חי
סחטין לילד , ורק אל תעשה אותו מכור כמוך (סתאם)

למעלה