אנחנו שוב!

אנחנו שוב!

חזרנו. שוב הקרציות שהציקו לכם! אנחנו עדיין מחפשות אנשים לסרט גמר (חבר´ה בתהליכים של חזרה בשאלה) הפעם נציין יותר פרטים לגבי האנשים כדי להמנע מאי נעימויות כמו פעם שעברה(אהם אהם) דרישות התפקיד(הו הפילצון): בני נוער שמתלבטים לגבי מקומם בדת בין גילאים 15-19 שלומדים במוסדות דתיים מסתירים מההורים ומבית הספר את ההתלבטות ומוכנים שנחטט להם בחיים מול עדשת המצלמה. אם בא לכם לעזור לנו תשלחו לנו אימייל ל [email protected] המון תודה:)

זה מעבר לזה

אם זאת האמת שלך ומה שאתה מרגיש למה להסתיר את זה? וחוצמזה אפשר לטשטש פנים ואנחנו מתחייבות שזה לא יתפרסם עד סוף השנה (אם בכלל) יש לך הצעה?

דידית

New member
מומלץ: פורום דתיים

מצחיקות אתן וממש לא רציניות! אני באמת רציתי לעזור אפילו נתתי לכן את מספר הפלאפון שלי אם הייתי יודעת שזה מה שאתן מחפשות הייתי יודעת שזה לא בשבילי. אגב לדעתי בפורום דתיים תוכלו למצוא הרבה יותר בני נוער מתלבטים מאשר פה. דידית. <שוב לא אוהבת את הגישה>

בגלל זה לא יצרנו איתך קשר

תודה בכל זאת. וגם בגלל זה נתנו יותר פרטים, ופרסמנו גם שם. מצטערות שאת לא אוהבת את הגישה. לא יכולות לעשות יותר.

גל נעים

New member
1000$ ואני גם מתפשט מול המצלמה!.

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם!.

גל נעים

New member
ממש לא,

אני גם לא מתאים לשכבת הגיל הרצויה. אני טיפה יותר גדול (למרות שאני משוגע על מטרנה עם נס קפה).

ומה שהולך בהתנדבות?

נו איפה הצד הדתי שלכם שמפעיל את מנגנון ´עזרה לזולת´?

צחוקים איתך אח שלי.

יש לך רעיון לספונסרים? אולי ככה נוכל לשלם לך. או יותר טוב יש לך רעיון לדמות?

בא נעשה הסכם.

א. אצלי זה הצד החילוני, שמפעיל את מנגנון עזרה לזולת, לא בגלל שעזרה לזולת היא ממקור חילוני, אלא משום שאין בי צד דתי. ולעצם העניין, בא לא נעשה עיסקה, אני יתנדב לבוא ולהתראיין ואתם תתנדבו לי כסף, לא יפה רק צד אחד מתנדב.

Le Fay

New member
נו, אולי כבר תגידו לאיזה בית ספר זה

ואם זו עבודת גמר או סוף סימסטר, משו שממילא רק המורים והמחזור יראו?

למעלה