אנחנו שוב!

נו טוב...

זה לאולפנא שלי. כן אני לומדת בבית ספר דתי ואני דתל"שיט.(תודו שזה נחמד) וכן רק הועידה לבחירת סרטים יראו את זה, אלה אם כן הוא יזכה באחד המקומות הראשונים. עוד שאלות?

Le Fay

New member
מודה שזה נחמד... 25 דקות או קצרצר?

מי המרצים שמנחים? ויש לכן כבר קונספט מגובש? (נגמרו השאלות לבינתיים). כי אם אין לכן, עשוי להיות מועיל לדסקס כאן רעיונות ולמצוא זווית פחות בנאלית מהמקובל. גם מאילוצים של איסור חשיפה אפשר להוציא הברקות (יש לי הברקה, אבל מעניין יותר לאן אתן תגיעו עם זה).

נשמח לשמוע.

יש לך רעיונות? בנתיים אנחנו עובדות על אנשים לסרט. מה הרעיונות שלך? בהחלט נשמח לשמוע! וגם רעיונות של אנשים אחרים. (מתחילים להתקדם)

Le Fay

New member
חלק מהרעיונות שומרת לי, אבל

חשבתי שמעניין לאמץ לשם שינוי את נקודת הראות של היוצא/ת במקום את זו הבנאלית, של החברה החופשית; כולל ההזרה של החברה הכללית שנגזרת מזה. למשל לערוך עם היוצא/ת את הפעולות הראשונות בעולם זר לו: הזמנת אוכל במסעדה, מדידה של פריטי לבוש חופשי בחנות, יציאה בערב. ועוד אפשרות בהקשר הזה: לא יודעת כמה אתן דתיות, אבל תחשבי למשל איך זה שכגם הצלמ/ת והבמאית והארט והסאונד לבושים ומתנהגים כמו היוצא/ת, ומקבלים תגובות דומות לשלו. קחו את זה עוד צעד קדימה ואולי תגיעו לאן שאני הגעתי עם הרעיון הזה... או לא.

הסיכוי שהוא יזכה באחד המקומות

הראשונים הוא אפסי עד לא קיים. וזה ממש לא משנה מאיזה אולפנה אתן או מי המורה וכמה הוא ליברלי. אז דבר ראשון תוציאו את זה מהראש. דבר שני - הרעיון של התסריט כפי שהוא משתמע מכאן נשמע רע. מומלץ לחשוב על אלטרנטיבות. עדיף שהן יהיו ראליות ובנות ביצוע בשטח. מאיזה איזור אתן - זה יכול לעזור בבחירת ה´דוגמן´. >ספל חמאה מתנדבת לעזור<

m a r i

New member
תודה.

אנחנו מאיזור פ"ת. אני יודעת שיכול מאוד להיות שלא נזכה אבל זה לא חשוב לי! מה שאני רוצה זה סרט שידבר אלי ויעביר את מה שאני למדתי בקולנוע כל ה4 שנים המפרכות האלו. לא נורא אם לא נזכה. וזה בכלל לא קשור למורה שלי זה קשור לועדה של סרטי הגמר. המורה שלי גם דת"לש.

למעלה