אנחנו כבר לא מצורעים

gozala

New member
מזכיר סיפור. בינתיים משהו אחר ../images/Emo63.gif

הסיפור על אותו אדם שהרטיב במיטה והלך לפסיכיאטר וטופל. לאחר מכן שאלו אותו נו, הביעה נפתרה? ענה לא, אבל אני לא מתבייש יותר. אולי אמצא אותו מסופר בצורה מוצלחת יותר. קיבלתי היום במייל מקנדה את הסיפור הזה, ערכתי אותו כדבעי והפכתי לתמונה כי בקושי ניתן היה לקרא אותו בכלל והוא נחמד ובגדר: "מכל מלמדי -השכלתי". אז הנה, סתם סיפור עם חכמת חיים.

כוכה

New member
../images/Emo110.gifלא מצורעים? - עדיין כן!!!

שבתי מקנדה דרך יומיים בפראג. נחתתי בדקה התשעים לפני השביתה והסגר. לא נראה שום רופא, אחות, שלט בענין ה SARS - נדה!!! הגעתי לעבודה: מקום של אנשים נחמדים - כשראו אותי בפתח עיוו את פניהם, התרחקו ודרשו ממני ללכת הביתה. ההרגשה הייתה איומה. - אחת ברחה מהעבודה והאחרות הסתגרו והתרחקו ממני כממצורעת. דרשו ממני ללכת להבדק. במשך יום שלם ניסיתי לברר בטלפונים מה מצווה עלי - יש שביתה והגעתי לכך שאם אין לי חום לא כדאי להתייצב כי על שיעול קטנטן יכולים לנעול אותי באסף הרופא לשבוע. לאחר שהסתובבתי בטורונטו חופשי ולא ראיתי מסכות - כולל מצעד האיסטר המקסים בביצ'ס, חזיתי ב 3 תימנים חבושי מסכות מצטלמים ומסירים בשדה התעופה. לא ראיתי שם חולים ולא משתעלים ואילו כאן ההיסטריה - חוגגת.

מכירה את ההרגשה.

אצלנו סיפור שונה. היינו אמורים לבקר היום חברים שמגיעים מישראל למדינת ניו יורק. תכננו טיול יפה. לפני כמה ימים קיבלנו מכתב מסוגנן יפה באמת מכל הלב, ובוא אנחנו מתבקשים לדחות את הביקור בגלל הפאניקה. האמת? נורא נפגעתי בהתחלה. אבל בגלל שפאניקה ואנוכי הולכות יפה ביחד אני מבינה. כמעט. לא נסענו. נשארנו כאן עם הגשם.

כוכה

New member
עכשיו בחדשות

צעיר שהגיע ארצה לפני 5 ימים מטורונטו - אושפז עם חום גבוה ושאר הסימנים - במחנה הריכוז של אסף הרופא.

כוכה

New member
בוטלה ההזמנה למסיבת העצמאות

כי הייתי בטורונטו.... ו...תראי, תביני אותנו, יש כאן תינוק... וכו'

למעלה