אנחנו חולים

Yarik N

New member
את צריכה לכתוב ספר

או לפחות להמליץ על אחד
ביומהולדת שנה של הילדון ביקשתי מחברים ספר עם תרופות טבעיות וקיבלתי כזה ספר פלצני שאני לא מוצא בו את הידיים והרגליים. את מכירה ספר שנותן עצות פשוטות ובגובה העיניים???

odeia

New member
תודה על המחמאה, אבל ספר אני לא

יכולה לכתוב, כי כמו שאמרתי כבר - אני לא למדתי את הנושא בצורה פורמאלית. אחפש ואחשוב על ספרים מתאימים ואפרסם את שמם כשאמצא.

Yarik N

New member
שאלה לגבי סויה ../images/Emo85.gif

הפשוש שלי מסרב לאכול פורמולות יותר ודורש "שוקו" (שותה בערך ליטר ביממה) קניתי את משקה השוקו של "אלפרו" שהוא על בסיס סויה ואני גם מדלל לו כל "מנה" בחמישים אחוז מים (ככה אני רגוע יותר..לפחות שותה חצי ליטר מים וחצי ליטר שוקו). מה היתרונות של משקה הסויה? האם יש חסרונות בדילול המשקה? האם זה יותר מידי (לוקח בקבוק 330 מ"ל לפני השינה, אחד באמצע הלילה ואחד בבוקר)? חשוב לציין שגם הארוחות שלהם בגן הם על בסיס סויה (לא נותנים בשר שם).

odeia

New member
מנסיוני בלבד, אין בעיה עם סויה,

כאן זה השתיה בלילה ושתית הקקאו שבתוך המשקה. בלילה לא בריא כי זה הורס את השיניים והחניכיים. על הקקאו היו מלא מאמרים שהוא לא בריא ולכן לא מומלץ, בעיקר לילדים. נכון שיש אותו בכל מאכל וכל דבר, אבל עדיף שלא. לילדה שלי רק מגיל 3 וחצי התחלתי לתת קצת מאכלים עם קקאו לאחר שבגן הפסיקו להקפיד על התזונה שלה יחד איתי.

iris and ben

New member
לאורנה בנוגע לעץ התה ../images/Emo146.gif

אני גרה בחו"ל - ידוע לך איך נקרא שמן עץ התה באנגלית? ראיתי שמנים שונים כמו אקליפטוס ולבנדר בחנות של הבודי שופ האם הם טובים? ושאלה אחרונה אם אין לי מבער האם יש לך עיצה לאילתור? תודה איריס זוכרת שהמלצת לי על האוטילין? אז ביקשתי מאחותי שתקנה לי ותשלח והיא שלחה לי אבל....אוטידין...נשמע אותו הדבר

odeia

New member
איריס, לגבי הטיפות, זה נקרא אוטלין

לא מכירה את מה שהיא שלחה לך, לא רוצה לקחת אחריות על זה. לגבי השמן: זה נקרא: tea tree oil לא מכירה את השמנים של בודי שופ, את צריכה לבקש שמן אתרי טהור. לגבי אילתור - כלי עם נר, עליו כלי עם מים ושמנים - ככה עובד מבער. בהצלחה

תרופות "סבתא"...../images/Emo43.gif

זה טוב ונחמד ולפעמים עוזר.... בנושא הורדת חום : אם החום בין 38 ל - 39 לא צריך לעשות כולם... אם החום עובר 39.5 וצפונה... נא לנקוט פעולות חירום להורדתו כמו עטיפת גוף הזאטוט הצורח, עד לב השמים, במגבת ספוגה במים פושרים. לא להגיע ל40 מעלות !! אם מתחיל להתכווץ: להמשיך בפעולה הנ"ל ולהתקשר 101 . כן ! ילד מתכווץ זקוק לאמבולנס..לא להתבייש ולא להתעכב
הרבה בריאות
אמנון מרגלית

odeia

New member
אמנון, הילדה שלי פירכסה כבר בחום של

38.5 וגם עברנו עניין של התכווצויות. רק בפירכוס הראשון רצנו למיון, מכיוון שרצו להעלות אותה לבי"ח וסרבנו, הלכתי איתה הביתה וטיפלתי בה ברייקי, וזהו היה הפירכוס/התכווצות האחרונה שפנינו לעזרה.

../images/Emo41.gif אורנה מה עם חוסר השקט? מה עושים

כדי להרגיע לו את ההתפתלויות, הבכי, והנאחס הכללי של המחלה?

שימי 2 טיפות שמן לבנדר על מפרקי היד

על חלק הפנימי שלפני כף היד ותעשי מסז´ בעדינות בתנועות עגולות - לפי חברה שלי זה מאד מרגיע. ואחרי שניסיתי על דפנה ראיתי שצדקה.

odeia

New member
נילי, המון ידיים. בן כמה הילד?

לילדים שלא ממש תינוקות ממליצה מים עם טיפת לימון לניקוי. עיסויים בבטן עם כיוון השעון במעגל, יכול לנסות להרגיע, גם על הגב. המון ליטופים נעימים. אמבטיות עם מים חמימים.

שחרונת

New member
אורנה תודה!../images/Emo140.gif

אני היום בבית כי שחר חולה והוא כל הזמן ישן אז אני במחשב גולשת...לקחתי פנקס והעתקתי את כל מה שכתבת...המון תודה!!אילנה -אמא של שחר.

_גלית_

New member
החלמה מהירה לספיר וכפיר... ../images/Emo101.gif

ורק אל תדביקו את אמא

נילי, תרגישו טוב - והרבה אורך רוח

אני יודעת שצריך את זה בטונות, כי כשהם חולים (כמונו) הם די נודניקים ונצמדים אלינו. לשמחתי אנחנו כבר אחרי המחלה - אבל חצי מהגן חסר

למעלה