אנחנו חולים

אנחנו חולים ../images/Emo10.gif

הלכתי עם הדודס לרופאה כי בבוקר שניהם אינפפו, ורציתי איזה סירופ נגד שיעול או משהו. כפיר פיתח חום בדרך לרופאה, ולספיר נתגלתה דלקת אוזניים. כפיר היה קווטש כמה שעות, וספיר עשתה כמיטב יכולתה לגרום לו לבכות (ולכן לי לצעוק) בכל פעם שכפיר סופסוף נרגע והתחיל להרדם. בסוף בשבע הוא נרדם מתוך בכי היסטרי, וגם היא הפסיקה לחפש לריב, ועכשיו אני תשושה לחלוטין
you take the good you take the bad...

odeia

New member
לנילי ולכל ההורים שבפורום, ישנה

אפשרות לעזור לילדים כשהם חולים כדי להקל על המחלה ולפעמים אפילו למנוע אותה: טיפות אוזניים אוטלין, על בסיס טבעי, מציל נפשות ממש ומדברת מנסיון. לשיניים - גליגם בייבי של הומגליל. טיפות רסקיו - תמיד טוב שיש בבית, טוב לפחדים, כאבי שיניים, לנו עזר בזמן שיעולים וכאבי ראש (של ההורים). שמן אתרי לבנדר, עץ התה - טוב שיהיה בבית, למריחה על עקיצות, לבנדר טהור למרוח על כאבי שיניים, לסיר עם מים ע"י רדיאטור. משחת קלנדולה לפצעים ועוד כאלו. משחת ארניקה - למכות שילדים מקבלים בחיים. משחת קומבדרון - לכוויות ועקיצות. שלושת המשחות האלו קיימות אצל כמה חברות, אני משתמשת רק בשל חברת וולדה, קצת יקר, אבל שווה כל גרוש. סוכר נבט, קונים בחנות תבלינים - טוב לכיוח ליחה ובמקום סוכריות. מולסה/לתת אורז - מלא ברזל ואנרגיה, טוב לתינוקות לחיזוק וזה גם מאוד טעים. כשמתחילה שפעת או יש ליחה, מים פושרים עם לימון, להפסיק מוצרי חלב, ממתקים, בננות, תפוזים, במבה ומוצרי בוטנים אחרים. אם יש אנהלציה בבית, עושים אינהלציה רק עם המים של האינפוזיה - מרענן ומנקה ריאות מליחה. נגד חום - כמה שהילד יותר קטן פחות חומץ יותר מים, גיל שנתיים אפשר כבר יחס של אחד על אחד של מים וחומץ, מים פושרים עם חומץ, לוקחים גרבים שנטבלו בתערובת החומץ ונסחטו קלות, על הידיים ועל הרגליים ולכסות, מלבד זאת, אפשר לשים רטיות באזורי הדופק והפרקים. חוץ מזה - כשרק מתחיל החום, גם בחורף, ישר מורידים נעליים וגרביים ושכבות, מפחיתים חום בחדר. החום יוצא מהרגליים. מאחלת לכולם רק בריאות. אורנה

odeia

New member
פשוט כואב לי לראות ילדים והורים

סובלים. אני עברתי גהינום עם הילדה, פשוטו כמשמעו, ולכן מנסה לחלק כמה שיותר מנסיוני כדי שאחרים לא יעברו את זה גם. נ.ב. להודעה הקודמת - לוולדה גם יש משחת קלנדולה נאפי לאזור החיתולים, משהו מעולה ביותר. בדר"כ כשיש מישהי שיולדת ואני קרובה אליה מספיק, אני קונה לה את העזרה הראשונה שאני ממליצה ועד היום זו היתה מתנה שהיו מרוצים ממנה.

רותי ע

New member
אז כנסי בבקשה למאמר החדש

שיהיה עוד כמה דקות ותראי אם יש לך מה להוסיף..

אורנה יקרה

אפשר אולי להיות חברה שלך ?
ואם אנחנו כבר בנושא : קניתי מבער(אחרי התיעצות איתך בעבר) ואני משתמשת בשמן אורן , כי תומר מצודד
וקשה לא לנשום מבעד לנהרות הנזלת . השאלה שלי האם יש מספר טיפות מוגבל שמותר לטפטף במבער? עד עכשיו טיפטפתי 4 טיפות , אבל כשניכנסים לחדר לא ממש מרגישים את הריח . אני עוזבת את המחשב לחצי שעה וחוזרת אז תודה מראש

odeia

New member
ענת, אני חברה של כולם, מי שרוצה

חבר בחזרה. תשימי 6 טיפות אורן, 8 טיפות לבנדר ו-4 טיפות עץ התה. חוץ מזה - אדים קרים בחדר. ולא לשכוח - טיפות אף רגילות של מי מלח שקונים בכל בית מרקחת. (נקרא מים פיזיולוגיים)

odeia

New member
ענת, בהחלט כן, עם מים כמובן

בכמות של לפחות חצי כוס מים - עד כוס.את יכולה לשחק עם הכמויות, למשל 2-3 טיפות פחות של אורן ולהוסיף עוד 2-3 טיפות של עץ התה.

קראתי על שמן אורן../images/Emo146.gif

שמיועד לדרכי הנשימה וכדומה . מה תפקידם של הלבנדר ועץ התה ?

odeia

New member
לבנדר ועץ התה הם שמנים מחטאים

וגם יחידים שמותרים למגע ישיר עם העור. עץ התה: טוב לבעיות עיכול, דלקת המעי הגס, דלקת מערכת העיכול. הצטננויות, נוזל לגרגור, כאב גרון. דלקת הסימפונות. פצעים מזוהמים, עקיצות חרקים. לבנדר: טוב לכל כך הרבה דברים שאין לי כח לכתוב את כולם אבל בסה"כ הוא אנטי דלקתי ומרפא המון בעיות. את השמן הזה תמיד אני שמה בכל תערובת.

odeia

New member
ענת, זהו תחום מאוד מרתק, וכשיהיה לי

כסף מתכוונת ללמוד אותו על בוריו, בנתיים השכלתי בתחום לא פורמאלית, המון חומר קריאה, נסיון והמון הדרכה ממטפלים בתחום. יש שמנים שלא אדבר עליהם כי לא מכירה, אבל יש כאלו שהם סטנדרטיים ודי פשוטים לשימוש, כמובן רק אם השמן טהור.

odeia

New member
אנסה לברר מה יכול להתאים לאנשים

אשר אינם עוסקים בתחום הרפואה האלטרנטיבית, וכשיהיו לי תשובות - אפרסם כאן בפורום.

../images/Emo32.gif בקשר ללבנדר ושמן עץ התה

אמנם לא קשור לתינוקות, אבל 2 שמנים האלה מחוללים פלאים למי שסובלת מקנדידה. פשוט מרגיעים ועוזרים להחלים.

ומכיון ששמן עץ התה הוא מחטא

אפשר ומומלץ גם לשים כמה טיפות בדלי השטיפה ולשטוף עם זה את הבית. מומלץ בעיתות של וירוסים שמשתוללים בגן וכו´.

odeia

New member
חגית, לקנדידה יש טיפות מעולות,

יחידות שמחסלות אותה וזה אני אומרת באחריות כי השתמשתי בזה, ואחרי שראיתי כי טוב - התחלתי לשווק את זה. מקנדידה מאוד קשה להפטר, וקשה מאוד לרפא. יכול להיות שלבנדר ועץ התה מקילים או מעבירים אותה זמנית, ובהחלט שמחה שמצאת פתרון זמני. אם זה ממש מטפל - שווה בדיקה בפורום רפואה משלימה.

לא נתת את שם הטיפות

לשימחתי אני כבר אחרי זה (טפו טפו) כבר הרבה זמן, אבל זאת הייתה תקופה מחרידה. דרך אגב, פשוט הפסקתי לאכול לחם עם מקרים וכל מה שמכיל שמרים (אבקת מרק!) והגוף הגבי נהדר. אבל כמובן אשמח לקבל את שם הטיפות - מי יודע....

odeia

New member
חגית את הטיפות ניתן להשיג רק דרך

משווקים לא בחנויות, הן נקראות: אגריספט. במידה וצריך יותר מזה, כמו טלפון של משווק באזור מגורים, אפשר ליצור איתי קשר.

למעלה