סוף דבר.
1. אין כסף אז נותנים יותר ליהודים 2. אין משאבים אז נותנים יותר ליהודים * אוכלוסיה שתורמת למדינה (צבא,שירות לאומי) תקבל,ואוכלוסיה שאינה תורמת לא תקבל. נקודה. 3. אוכלוסיה של תושבי קבע, שלפי ערב רב יכולים להפוך לאזרחים אם רק ירצו בכך, אינה אוכלוסיה שיש להשקיע בך? אז למה הם "תושבי קבע"? * תפנה את השאלה לערב רב. 4. חרדים זוכים ממדינת ישראל להטבות כמו - חינוך עצמאי בלתי מבוקר ע"י משרד החינוך אבל במימון הממשלה - * גם ערבים זוכים לתיקצוב חינוך מהממשלה . שכחת? החינוך העצמאי החל להיות מבוקר בשנים האחרונות . משרד החינוך דורש מהם ללמד מקצועות כמו בשאר בתי-ספר וזה מותנה בהקצאת משאבים. לפני -כן הם לימדו בקראוונים,ותנאי הלימוד היו מתחת לכל ביקורת. בעבר הם לא מומנו ע"י הממשלה,אלא רק ע"י תרומות. רוצה להשכיל אותך,שישנם חרדים רבים ששרתו ושמשרתים בצבא.חלק גדול מהחרדים הם חילונים בעבר וחרדים בהווה. 5. דמי "אבטלה" ללומדי תורה שאינם עובדים מרצונם - * מקבלת את הטיעון הזה. מי שיכול לעבוד ואינו עובד,שלא יקבל דמי אבטלה. 6. אוטונומיה חוקית בתוך האיזורים החרדים (אי התערבות בפעילות של משטרת הצניעות, אי התערבות בסכסוכים פנימיים פליליים) - * במקביל קיימת טענה שהמשטרה אינה מתערבת בסיכסוכים פנימיים פליליים שנעשים במגזר הערבי. שים לב,כיצד השנאה שלך מעבירה אותך על דעתך. איבדת לחלוטין את האובייקטיביות. באמת שאני מרחמת עליך. 7. שליטה מוחלטת של היהודית החרדית (אורתודוקסית) על נושאי הדת במדינה. אז אולי הם לא מקבלים הטבות מהצבא, אבל מי צריך? * גם אצל הערבים לאנשי הדת יש שליטה מוחלטת על האוכלוסיה הערבית,והערבים לא מתלוננים על כך,ומקבלים את דת האיסלם ברצון,בניגוד לחלק גדול מהיהודים שממשיכים להתבכיין על האותודוכסיה,ועדיין לעשות ככול העולה על דעתם.(נישואי תערובת,סירוב לקיים ברית מילה,וכל שאר החיובים היהודים) יש מחיר להיותך יהודי.לא טוב לך,אתה תמיד חופשי להחליף דת אחרת ועדיין להנות מזכויות מהיותך אזרח המדינה. לא מבינה את הקטע שלך. 8. ואני לא מתנגד לתגמול משרתי צבא, אלא בתגמול שאינו מתמשך ואינו יוצא פער מעמדי בין המשרתים ללא משרתים במיוחד אם ה"לא משרתים" הם מיעוט לאומי שגם ככה נמצא במצב כלכלי קשה. זה הנצחת הפער!! * אתה מטפס על עגלת הפער החברתי,ובו-בזמן מתעלם מהרצוי. גם לי מאד מפריע הפער החברתי,והייתי שמחה לדעת שיש אפשרות לשנות,אבל אי-אפשר. הרי הקומוניזם נכשל בגדול. מה זה אומר לך? מאז תולדות האנושות תמיד היה ויהיה פער חברתי, ובמקביל תמיד יקומו קבוצות הקוראות לשיויון. סביר להניח שתופעה זו תמשיך כל עוד יחיו בני אדם ע"פ הכדור. 9. בקיצור - כל תשובותיך מסתכמות ב - ליהודים מגיע יותר במדינת ישראל. * לא נכון. שוב אחזור על דברי . מי שתורם למדינה יקבל,ומי שלא תורם,לא יקבל. נקודה. 10 . אני מקבל את טיעונך כהגיוני, אבל טוען שאת אינך בעד שום סוג של שוויון או דו קיום אלא אם ב"דו קיום" שלך את הצד החזק והם הצד הנחות. * שויון על-בסיס שיויוני. לא משנה לי באיזה סוג של אוכלוסיה מדובר. עכשיו אחזור שוב בפעם המי יודע על דברי,וזו תהיה באמת הפעם האחרונה. מי שתורם למדינה (צבא,שירות לאומי,עבודה) זכותו לקבל את מלוא הזכויות,ומי שלא,לא יקבל. נקודה. *** אתה רואה איך אני לא מפספסת ולו הסעיף הקטן ביותר שהצגת. אתה בשונה ממני התעלמת מכמה תגובותי,ואף הוספת סעיפים. בזה תם הדיאלוג שלי איתך. אל תענה לי,כי לא אגיב לך יותר. ואללה,הצלחת לשעמם אותי לגמרי. למה הגבתי להודעה זו? כי אני תמיד עומדת בהתחיבויותי. סלמאת יא סידי.