אנחנו הולכים וגדלים

s h o o s h a

New member
אנחנו הולכים וגדלים

מיום שהגעתי לפורום הצטרפו חברים רבים וטובים, כמעט מכל קצווי הארץ. אולי נעשה מין רשימת מלאי כזו שבה נגיד את גילנו ומהיכן אנחנו, כך נדע מה 'יחסי הכוחות' אם דעתכם חיובית לרעיון, הצטרפו לרשימה הנוצרת כשאני פוצחת: שוש בת 43 ו 3/4 מנהריה

maxima

New member
אוי שושה...את ילדה קטנה...../images/Emo6.gif

כל הפרטים שלי כתובים בכרטיס ואולי יש מי שלא מוכנים לגלות את גילם??

לי אין בעיה לגלות בת כמה אני../images/Emo6.gif

מה שרשום בכרטיסי האישי זה אמיתי(חוץ מהפרסלי),,, בסוכות ימלאו לי 63 ואני גאה ושמחה שהגעתי לגיל הזה,

s h o o s h a

New member
ממש התינוקת של הפורום ../images/Emo13.gif

לא תמיד בכרטיסים מופיע הגיל, מי שאינו רוצה לחשוף אותו לא חייב, אבל יהיה נחמד לדעת, ויהיה גם נחמד לדעת מהיכן בארץ אנחנו [חוץ מצפון-דרום-מרכז] שבוע נפלא שיהיה לכולנו, שוש

ben 911

New member
שוש...כבר בגיל מוקדם אפשר לראות את המאפיינים.

מצח גבוה מעיד על חוכמה.. עיניים שמדברות.. שפתיים קפוצות בנחישות.. כבר מגיל קטן ידעת מה מחכה לך ולקראת מה את הולכת...

ben 911

New member
שוש הבת הבכירה שלי קטנה ממך רק ב10 שנים

מדהים...אהה? אני מאחל לה ולך אושר בריאות ואריכות ימים... בן בעוד חודש 57 בדיוק. (של מי השורה הזאת לעזאזאל?)
שוש מה זה שלושת ריבעי?
לדעתי את נושקת ל-44

emmy5

New member
ben 911 אתה ממש חמוד../images/Emo24.gif

שמה לב ,האווירה בפורום נהדרת , אנשים מאוד חברותיים ושמחים . המפגש עשה משהו ..עשה טוב .הסבר שלך ,היה מעניין , אהבתי מאוד איך אתה ציירתה אותי , ...לא ממש מכירותה..היא חדשה כאן.. אבל החילותי לחבבותה לאחרונה.. ולו בגלל משפט בלתי נשכח שהיא אמרה לא מזמן. וכך היא אמרה: "סקס זה דליקטס, סקס זה אוכל לגוף ולנשמה" פשוט לאכולותה. אי אפשר לדעת כלום באינטרנט מי זה האדם לפניך, עד שאתה לא מכיר אותו .. רצוי מפגשים רבים ..עושה נפלאות מי זו EMMY5 קודם כתבתי משהו על הפורום..נראה לי שאני כמו זבוב בחלב ..אבל החלב כל כך טעים ,שטוב לי ביניכם
אתה זוכר מה כתבתי? אני לא מחפשת כלום ..למה?אתם כל כך צעירים , ממש בושה שאני ארצה את אחד מהמעט הגברים שבפורום .. אבל אתם כל כך מקסימים ,תארשו לי להסתובב ביניכם.. שבוע טוב ,בהצלחה לכולם !!! אולי עוד יגיע מישהו בטעם שלי..

emmy5

New member
ben 911 אם דברנו על הבדלי גיל.../images/Emo6.gif

אני רק בת 20 ++++++++ מחיפה...

ben 911

New member
אהלן וסהלן emmy5. ../images/Emo13.gif

מצטער שקישרתי אותך דוקא בהקשר למשהו SEXיסטי..שאמרת אילו ידעתי שהנך רק בת 20 פלוס..הייתי מדבר אחרת..
אהה?

emmy5

New member
911 ben מקבלת את הסליחה עם ../images/Emo24.gif

חיבוק של סבתא בת ה20 עם הרבה פלוסים

maxima

New member
אממי...../images/Emo24.gifאני יכולה לדבר בשם עצמי

ואני אשמח מאד שתשתתפי איתנו בפורום זה לא רק הכרויות לזוגיות נוצרות ידידויות יפות בין כולם

טומי*

New member
זו את שלקחת טלפונים ../images/Emo35.gif

מא/נשים כאן? חשבתי לתומי שעושים רשימת קשר. בכל אופן גם אצלי כתוב בכרטיס ש ב 6.6 הייתי 58 גר קרוב לים בתל אביב שבוע טוב!

הכרטיס כה מפורט אצלי

לא אוהבת את השם שנולדתי איתו לכן לא מעלה אותו אני בת 50 רווקה גרה בראשלצ (בתפוז אין ראשלצ, אז כתבתי ת"א הכי קרוב) והשםהמועדף עלי הוא נסיכונת

tapuz zx

New member
שושה...

הפורום הזה נועד לבני 50 ומעלה... מה את עושה כאן??

למעלה