אנחנו דור מ....

דורי, בשורה התחתונה

אם גבר מסתכל עליך באיזה בר, ועומד לו, הוא יהיה מאושר אם תיזמי איזו התחלה. אבל הכל זה שאלה אם עמד לו. אני מבין שהמבט שלך ממוקד בעיניים שלו, במבטים, בעוד הוא צריך להיות ממוקד גם באיבר לפחות מכן כשאתם מדברים ביחד. אפשר גם לנסות להרגיש - כאילו בטעות... כי אסור לטעות באבחנה הזו, זה יגרום לפאשלות בהמשך.

dori78

New member
אוי ואבוי.

אז אני צריכה להתחכך בגברים זרים כדי לבדוק אם יש להם זקפה מלהסתכל עלי?

צר לי עליך, דניאל, שנדמה לך שגברים יודעים לתקשר רק בעזרת הזין.

גברים יודעים לתקשר גם לא דרך הזין

פשוט דרך הזין, את מקבלת את האמת בפרצוף, בלי יותר מדי התחכמויות והתנחמדויות צבועות (שאחרי זה גורמים לך לחשוב שגברים לא אוהבים שנשים יוזמות).

אני לא באמת מצפה שתמששי לגבר את הזין כדי לדעת אם הוא מעוניין בך, רק הבאתי את זה כדוגמה לאינדיקטור האמיתי. גבר שהעמדת לו יהיה מאושר שתתחילי איתו. גבר שלא העמדת לו, יש ספק.

LdsPdV

New member
תגיד

כל פעם שמישהי חמודה מחייכת אליך נעמד לך הזין ?

אצלי זה לא עובד ככה...

לא.

הדוגמא הפרובוקטיבית עם האיבר הזקור היתה פשוט ללמד שהיצר של הגבר מכתיב את התנהלותו. לא תמיד יש זיקפה, אבל היצר הוא עדיין זה שמקבל עת ההחלטות הרומנטיות (אצל רוב הגברים, לפחות, ובטח שבהיכרות ראשונית שטחית).

ותשובה יותר ספציפית לשאלה שלך, בד"כ לא עומד לי כשמישהי יפה מחייכת אלי, אבל, אם פגשתי מישהי מאוד מושכת, ואנחנו יושבים לשיחה רומנטית, תהיה התעוררות ללא ספק.

ורק כדי לחדד:

מי שמבצע את ההחלטות האסטרטגיות (האם לרצות מישהי או לא לרצות) זה היצר, בעוד מי שמבצע את ההחלטות הטקטיות (כיצד להביע את הרצון, או את העדר הרצון) זה ההיגיון.

גבר שמשהי התחילה איתו ומתרץ "לא רציתי אותה כי היא יזמה", מה שקרה שם שהיצר קיבל החלטה שאינו מעוניין בה (כי לא מושכת אותו מספיק), וההיגיון נתן נימוק כלשהו (זה לא עושה לי את זה שאישה מתחילה).

נקודה חשובה!

מספור הסעיפים בתשובתי האחרונה אליך מסודר לפי התשובה האחרונה שלך, ולא לפי המספור שהיה קיים קודם.

סעיף 2

לא מבינה את הבחורים האלו,
מה הם רוצים שהיא תהיה קשה להשגה?
ואז יתלוננו שכל הבנות משחקות משחקים?

לדעתי מי שמתלהב ממישהי, ישמח לקבל הודעה מתלהבת ממנה.

evanescent

New member
אלא אם כן יש לו דימוי עצמי נמוך

והוא מאלה שלא רוצים להיות חברים במועדון שמסכים לקבל אותם...
יש אנשים שאם מתלהבים מהם הם יתחילו לחשוב (אולי גם בתת מודע) מה לא בסדר עם מי שמתלהב/ת כי זה מנוגד לתפיסה שלהם את עצמם.

evanescent

New member
לדעתי לשאול

"למה/מה אתם" זה די חסר טעם כי מה שכתבת לא מייצג את כל הגברים, יש כאלה שכן ויש כאלה שלא, ויש כאלה שחלק כן וחלק לא.

ת'כלס אם למישהו לא נוח שאת אומרת את האמת שהיה לך נחמד/כיף או לא נוח שהעזת להתחיל איתו אז עזבי אותך, הוא מישהו שמחפש משחקים והצגות ומה את צריכה אותו? זה נשמע שאת יותר בוגרת מלהנות כבת זוג של מישהו כזה (ואם היה לך כיף בדייט עם מישהו כזה אז את צריכה להיות יותר בררנית ברגשות ההנאה
)

למעלה