אנחנו "במעצר בית"

שכחתי לציין, שאהבתי את השיר....

הלילה כבר היה מוגזם לכל הדעות... לאחר צעקות ומאבקים נרדם בשעה 11 על הכסא, הכנסנו אותו למיטה, ומשעה ארבע לפנות בוקר אני ערה,פעמיים חיתולים , והמשיך לשאוג לא רצה בשום אופן להרגע, לפני שש בבוקר הושבתי אותו על הכסא וכמובן נרדם ישר כמו מטה קסמים, הראש מתפוצץ לי והעצבים בשמים, אני גמורה ממנו, כבר לא יודעת מה לעשות איזה רופא להזעיק שיאפס אותו, מתכוונת להרים את מכבי היום שישלחו לי רופא דחוף הביתה לאפס אותו, כי אם לא יצטרכו לאפס אותי במוסד סגור... אל תקנאו בי.... ניצה.

../images/Emo8.gifניצה'לה את סתם משתגעת,תעשו אסיפת משפחה

(אסיפת הורים לתינוק המשתולל האנטלגנטי) ותסכמו שלבריאות הנפשית שלך הוא צריך להיות במוסד, עד מתי תחכי? בשורות טובות

ניצה תקחי בחשבון את דברי אריאלה

גם אני חושב כך, אך מאחר שאנחנו עדיין בנקודה פחות קרובה משלך, אינני מאשפז את אלפי בשלב הזה, אבל אריאלה היתה בשלב שלך, אמנם בלי עזרה, אבל יש לה יותר סמכות ממני להגיד לך.

zs1957

New member
ניצה תגידי לדייב לבוא מהר

וכאשר יגיע תצאי מהבית להתרענן. זהבה

ניצה לה , קודם לישון, חובה!!!

הילדים ישגיחו עליו ואת חייבת את השינה שלך גם אני הייתי מתחרפנת אם לא הייתי שינה בלילה אחרי שתקומי משנת הבוקר , נדבר בע"ה חיבוקים והחזיקי מעמד יקרה, טובה

אני צריכה דחוף לישון ולא להתאורר...

יש לי את הילדים בבית כך שאיני צריכה אותו, הוא עכשיו ישן כמו תינוק על הכסא, אני עוד מעט אללך לישון והחוזרת תחליף אותי. ובקשר ל"אסיפת משפחה" אני לא צריכה אסי]ה או ום הורים לתינוק, יש לי את זה כל הזמן, כי זה תלוי רק בי, הם היו מוכנים כבר בהתחלת הדרך , בלי דייב בכלל, אני זו שרציתי לנסות בבית, המחשבה הזאת כבר משתוללת לי במוח כמה זמן, זה מאוד קשה לי נפשית, כנראה יותר מחוסר השינה, ובגלל שאתם פה בשביל לשמוע את הקיטורים שלי אז זה נשמע כך.. הדברים צריכים להעשות בצעדים קטנים יותר,אני עדיין לא מסוגלת למהלך הזה... בנתיים מתבשלת בתוך הביצה הזאת , כנראה שבסוף זה יגיע בלת ברירה, תודה על התמיכה... ניצה.

ניצה'לה זה יגיע בלת ברירה אבל לא אחרי שחלילה

תתמותתי, זהירות מונעת התמותתות נפשית אם את מזן אחר זה משהו אחר ,עלי והצליחי

אני מהזן המצוי ביותר...

פשוט אצלי החלוקה היא עם המטפל ועם הילדים אז אני יכולה עוד לסחוב, גם לך לקח המון זמן עד שנשברת, את בטוח יותרחזקה ממני, כי את היית לבד במערכה. בנתיים ישנתי עד אחד וחצי, והחוזרת הלכה לנוח ואחרי הצהרים נתחלף עוד פעם. בשורות טובות, ניצה.

טילי66

New member
מעצר ללא אזיקים

ניצה הי. מעצר ללא אזיקים?אני מאחלת לך להחזיק מעמד גם זה יעבור אצלי אין חדש הרגליים כואבות כרגיל ביום חמישי אחרי הצהריים אני הולכת ל-דופלר נראה מה יהיה השבוע אני נוסעת לאישי כל יום הבנים לא כאן אילן בהולנד יורם 3 ימים עם בית ספר באילת ואסף עבודה ולימודים בקיצור הכל עלי וזה בסדר.מאחלת לך לישון בלילה חיבוק תמי

תמי-טילי מה עם הרגל שלך שהיתה נפוחה

בחג סוכות? ולמה את צריכה לעשות דופלר והיכן? ברגל? מאחלת לך בשורות טובות

סןף "סיפור" המעצר....

אחרי סיוט מתמשך לאורך כל היום אתמול הגיע גם הסוף למעצר היום, הלילה לשם שינוי ישן כמו תינוק, כנראה לא היה לו כוח לצעוק יותר, והיום התחיל ברגל ימין, נקווה שימשיך כך, ותודה לאל , שאין יותר חגים נפאלים עד ינואר 2010 , שנהייה בריאים עד אז. יום נהדר לכולם, ניצה.

למעלה