אנחנו "במעצר בית"

אנחנו "במעצר בית"

למטפל, הנפאלי המקסים שלי יש חג, איזה בדיוק לא הבנתי כי החגים שלהם קשורים לפרות לאדמה ולכל מיני דברים מוזרים, אז היום ומחר אנחנו במעצר בית, אבל הפעם , לאחר הניסיון הקודם שהיה לי זה לא נראה מפחיד כ"כ, וביחוד שהוא תינוק כ"כ חמוד, לא שואג ולא מבלבל הרבה את המוח, התעורר מאוחר, נתתי לו לישון כמה שרצה, עד 11 בערך, וככה בלי להרגיש עבר כבר כמעט חצי יום. נקווה להמשך יום נוח איתו, בשורות טובות. ניצה.

ניצה הוא לא יבכה ולא יעשה לך בעיות

אם הטיטול לא רטוב אם האוכל בזמן ואם המוצץ במקום וקצת ליטוף ולומר לו אני איתך אני אוהבת אותך לישון חמודי או הנה תראה טלויזיה וואי כמה שזה מצחיק ככה זה עצוב מחבקת אותך את הגדולה מהחיים

ההפך, לא רק שאין בעיה..

הבין לבד שעובד רק תקופה מסויימת , עוד לא שנה, עד ינואר יהייה 9 חודשים, ואז עשה חשבון שמגיע לו רק 7 ימים, וגם אותם בסימן שאלה, שבאם יקרה משהוא בנתיים אוכל להוריד לו מהשכר, באמת אין לי שום טענה אליו, גם מבחינת ההגיון והתושיה והטיפול בטובי, הגרלתי מפעל הפיס...

ענתי44

New member
לבוא לשחרר אותך בערבות?

יקירה, יום אחד חלף ועוד יום והמטפל יחזור. אצלי אין חגים נפאלים או פיליפינית אפילו לא החגים ברומניה. אצלנו פעם בשבועיים החל ביום חמישי בצהריים ועד ראשון בבוקר אני לבד עם אמא. גם בשבת שאחותי מגיעה אני די הרבה שעות עם אמא שהתרגלתי. פעם חיזר אחרי מישהו ושאל מה אנ י עושה בסוף השבוע אז אמרתי בצחוק שאני עובדת שעות נוספות והוא ברצינות תהומית השיב " אני מקווה שנותנים לך תוספת של 150 אחוז בשבת" עמד לי בקצה הלשון שביום שבת אני מקבלת תוספת של טיטול נוסף מלא "גדולים" אוי ניצה יקירה אם לא היינו צוחקות היינו בוכות. מחזיקה את ידיך ומקווה שאישך ימשיך להיות במצב רגוע. יחסית כמובן.

כמו תמיד המזל שלי ...

בבוקר ובערב שקט,אבל בצהרים כשרציתי לישון היית סירנה רגילה כאילו אין כדורים בעולם, אז הלכה השנה בצהרים, הלוואי וזה יעזור לישון יותר טוב בלילה, אבל גם זה תלוי בחסדיו של טובי, בפעם הראשונה לפני כחודשיים זה היה קצת מפחיד, אבל היום זה זורם יופי, כמו לכל דבר מתרגלים מהר מאוד, אין ברירה אחרת... אני מורידה את הכובע לפניך, על הטיפול באימא, אני לא הייתי מסוגלת לטפל בטובי לבד, זה באמת גדול עלי, בפעם הקודמת שדייב לא היה, עלתה לי מחשבה בבוקר שאולי אפשר לוותר עליו ולחסוך את הכסף שאני מקבלת עבורו, כי אצלנו זה תחת השר"מ בלי שום קשר אם יש מטפל או אין, אבל זה היה טוב משעה תשע בבוקר עד אחת בצהרים, ואז הבנתי שאני אולי אחסוך את הכסף , וזה לא מעט, אבל מהר מאוד אגיע למזרע ואז בטח יהייה גם שר"מ עבורי,
וירדתי מהרעיון מהר מאוד, שיהיו רק בשורות טובות, ניצה.

zs1957

New member
ניצה, מקווה שהשקט שורר בביתך

טובי הלך לישון ודייב ישוב מחר לעבודה ויהיו לך כמה רגעי חסד. זהבה

נומה נומה טובי הקטן

נומה נומה טובי הקטן נומה נומה נים. נומה נומה חמודי, נומה נומה נים. דייב הלך למסיבה - הלך, הלך דייב. ישוב עם צאת הלבנה - יביא לך מתנה. דייב הלך אל הכרמים הלך הלך דייב ישוב עם צאת הכוכבים יביא לך ענבים ואמא תקרא ספרים

מזל טוב....

נולד עוד משורר בפורום, ובלי צחוק, באיזה יום בלילה שיגע אותי, אז החוזרת נכנסה לחדר ליטפה אותו בראש ושרה לו את השיר המקורי... באותו רגע לא ידעתי עם לצעוק אליה או עליו. לילה טוב, ניצה.

למעלה