אנחנו את שלנו עשינו :)

על האש

New member
אנחנו את שלנו עשינו :)

רק חבל שכול כך הרבה החמצות שלא נוצלו,זה כמעט הפחיד ממש והעלה המון חששות,אבל בסופו של דבר ניצחון של 2-0 שמבטיח השארות במקום הראשון במקרה של תיקו במשחק בין חיפה למכבי,אז בואו נחזיק אצבעות . והיה כיף לראות את ההשקעה של אבוקסיס שהיה מצויין מול צרפת והמשיך את היכולת הטובה גם היום,ועוד יותר כיף היה לראות את מחיאות הכפיים שהעניק לו קשטן שהחליף אותו,לא כול יום רואים את קשטן מוחא כפיים לשחקן ומודה לו על השקעה נפלאה כמו היום,וזהז היה מחזה שהעלה חיוך והיה ממש כיף לראות. יאללה בואו נחזיק אצבעות,ונתכונן למשחק הגביע ביום רביעי ולאחר מכן נתכונן לחשוב על הדרבי יאללה הפועללללללללללל
.

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

Negative one

New member
סיכום המשחק:הפועל-ראשון 2-0

לפני שאני מת כאן מחום (ומריח רע שיוצא מהמזגן שלי...) אני יסכם את המשחק של האדומים שלנו מול העירונים מראשון (עירי): מחצית ראשונה טובה של שתי הקבוצות,הפועל שלטה יותר בכדור אבל כהרגלה לא הצליחה לנצל את המצבים הטובים שלה,וגם ראשון הצליחה להגיע לכמה מצבים מול השער,אבל המחצית הסתיימה בתיקו 0. במחצית השנייה הפועל סוף סוף הצליחה לנצל את היתרון שלה.הכדור הגיע אל בלילי בתוך הרחבה אך המגן של ראשון פגע ברגליו של בלילי והפיל אותו.אייל צור,השופט,שרק לפנדל.אבוקסיס בעט חזק לפינה,שוער ראשון קפץ נכון אבל לא הצליח לעצור, ו1-0 להפועל. הפועל המשיכה לשחק טוב,ובדקה ה72 הגיע הגול השני.רמי חליס (?) הרים כדור קרן,חלפון נגח לאחור,הכדור הגיע לכפיר אודי,שנכנס דקות לפני כמחליף,ואודי שהיה על קו החמש שם רגל והכניס את הכדור לתוך הרשת,2:0 להפועל. (ושוב נשאלת השאלה:קשטן,למה אודי לא מקבל יותר דקות משחק?) המשחק נגמר בתוצאה זאת,האדומים עולים למקום הראשון,לפחות עד סיום המשחק בין מכבי ת"א למכבי חיפה. שבוע הבא סוף סוף הדרבי הגדול שיכול להכריע את גורל האליפות (ועל זאת נאמר:הגיע הזמן אומרת אימי,הכל כבר מוכן לזיין את מכבי!)

pentagon89

New member
מלחממה

כולם להזמין כרטיסים...הנה קצת פרטים כרטיס ילד שער 5- 60 בלאן, שער 7- 90\80 כרטיס מבוגר שער 5- 60 +40 שקל לפחות שצריך לקנות במחסני מזון,שופרסל,קוסמוס והיפרנטו..זה לא בכל הסופרמקרטים שלהם ..אפשר לקנות רק ב: קוסמוס - עזריאלי,געש,ראשל"צ מערב, מרלו"ג , רמלה היפר נטו - איילון, הרצליה, רמת אביב א' , אובנת, סביונים, גולדה שופרסל - רמת אביב ב', ג' , בן יהודה, ארלוזורוב מחסני מזון - פתח תקווה, יפו, בת ים

חייבים לעבור את הצהובים../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

עכשיו יותר מתמיד חייבים לעבור את מכבי תל אביב. עברנו את ראשון ברוך השם. למה תמיד הולך כל כך קשה ? למה כל כך הרבה החמצות? לא נורא העיקר עבר בנצחון. עכשיו המשימה והיא אפשרית לעבור את הדרבי בשלום כולנו נתפלל ביחד חמסה חמסה שום בצל יין מכינרת אחרת האדומה תמיד ואוהבת את האדומים
חמסה חמסה שום בצל יין

על האש

New member
נרי תודה על המידע המפורט

שיחקת אותה אחי
. אתה אומר שבמחסניי מזון בבת ים גם אפשר לקנות?! ושי אפשרות לרכוש שניי כרטיסים לאחר קנייה ב40 ש"ח? אוו שצריך לקנות פעמיים ב40 ש"ח כדיי לקנות שניי כרטיסים?.

west side

New member
פעמיים

כי זה שני כרטיסים, וכל כרטיס מתייחס לאותה קניה.

יצחקA

New member
ערב טוב

יש לי הרגשה לא טובה שמכבי ת"א הולכת לעשות הפתעה גדולה. אני חושב - אליפות. מה שבטוח - עדיף ממכבי חיפה שנה שלשית

danistar

New member
מעכשיו כל משחק מלחמה ../images/Emo188.gif

אסור להפסיד נקודות .. יש לנו את קומנדו כנרת וזה טוח יתרום למוראל !!

pentagon89

New member
בקשה אחי

תירשמו לשער 5 ותקבלו מידע..
אבל זה פורום סגור ככה שיהיה לכם בעיה..מי שרוצה משתמש שיודיע לי. כל אנשי שער 2 תעודדו כל השמחק תקרעו ת'גרוןןן.. שיהיה כמו בדרבי הראשון..ואני מקווה שכולם תרמו.. קניית דגלים לפני הדרבי 70שקל לדגל!!!הנפה... 50 שקל לדגל 2 מוטות.. מי שרוצה שיפנה אליי.. בכלל השקעתי בדרבי הזה לפחות 800 שקל אז לא לאכזב

תודה מתוק ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

קומנדו או לא קומנדו חייבים לנצח . חייבים לבוא לעודד באש ובמים ננצח את כולם כפליים פצועים או לא פצועים אני יודעת שהאדומים שלי בכל השערים השחקנים יתנו את הכל . אז קדימה הפועל תעברו את באר שבע בגביע ואחר כך את הצהובים האלה מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

west side

New member
נרי עם כבר אתה נותן מידע

לפחות שיהיה נכון, כי התקשרתי ללאן ואין להם שום כרטיסים לשער 5

pentagon89

New member
נכון..עכשיו בדקתי את זה

ואני עצבני בטירוף עכשיו על תאומים!! למה לא לשופרסל או משהו בנתניה??! אנ צריך לנסוע עד לקוסמוס בגעשש ביזיון

על האש

New member
נסחטה לי הנשמה

אבל סוף טוב הושגו הכרטיסים המיוחלים :)). הם נחטפים כמו במבה,כדי שתזדרזו אחרת חבל"ז. גם אני התקשרתי ללאן בבוקר ואמרו שיש להם כרטיסים רק ל2,13. רצתי מהר מהר לרשת מחסניי מזון ליד הבית בקניון בת ים,והגיעו להם כרטיסים,והבהלה ממש עצומה קנו בשלושים ש"ח ותוכלו לרכוש כרטיס ל4-5 ב60 ש"ח במקום 95 ש"ח ולשער 7 ב80 ש"ח במקום 120 ש"ח. אני הבטחתי את מקומי ואני בא עם יפיפייה מדהימה,משחק כדורגל ראשון שלה בחיים,היא לא יודעת מה הולך לעבור עליה ואיזו חוויה זו הולכת להיות.

Negative one

New member
גם אני השגתי לבסוף...

את הכרטיס האחרון לשער 7 בסניף קוסמוס בראשון. רציתי שגם אבא שלי יבוא איתי,אבל נשאר רק כרטיס אחד כמו שאמרתי... בהתחלה קנינו שתי חבילות טבליות של פיניש,אבל כשהגענו לקופה אמרו שזה כבר לא במבצע,ישר רצנו להחליף לאיזה 7 בקבוקי קולה (בהחלט מלאי הספקה). לפי מה ששמעתי מאנשים,מי שלא השיג עד עכשיו כרטיסים ברשתות מזון גם לא יוכל להשיג יותר כי בכל הסניפים כבר נגמר. אם מישהו עוד מחפש,שיהיה לו בהצלחה... מקסימום יהיה אפשר לקנות מספסרים.

danistar

New member
פראיירים לא מתים הם פשוט מתחלפים

אני פשוט לא מאמין . תסתכלו על עצמכם .. האכילו אותכם לוקשים ואתם אוכלים בתאבון .. פלא שבמדינה הזו בעלי ההון עושים מה שהם רוצים .. אני הייתי מארגן מחאת אוהדים , אף אחד פשוט לא קונה כרטיס ושכל ההנהלה של הפועל תאכל את הנייר טואלט והטונה .. לדעתי זו ממש שערוריה

על האש

New member
ני אני לא עושה את זה בשביל ההנהלה

לא אכפת לי מההנהלה אכפת לי מהקבוצה,ואם זה כרוך בלקנות נייר טואלא אוו 15 בקבוקיי שתייה כדיי להגיע לדרבי הזה אז אין ברירה. כי הריי אפ'חד לא ירוויח מכך בטח שלא האוהדים,ואתה לא יכול לפגוע בקבוצה מכיוון שההנהלה החליטה על דרך מסויימת (גם אם זה לא לרוחינו). השחקנים לא אשמים בדרך השיווק של הכרטיסים לדרבי ונכון שהמרוויחים הגדולים הם ההנהלה ורשת שופר סל,אבל גם אם דרבי הזה כרוף בקצת סבל,הכול יהיה שווה בתקווה לטעם מתוק בסופו.

למעלה