אנו ללא רסן

jgut

New member
../images/Emo6.gif לא ניראה לי שהוא יראה ככה...

כי למרות הכל, caap ניראה לי שאכפת לו מהסוסים שלו רק הוא צריך ללמוד יותר... אבל זו רק תחושת בטן שלי :)

ה צ י ף

New member
וואלה 7? יפה..

תעלה עוד תמונות של הסוסים שלך.. ותסביר גם קצת על הסוסים..

ה צ י ף

New member
שחכתי משהו..

אני לא רוצה לריב או להטיף מוסר או להתחיל ויקוח אני רק רוצה להגיד שזאת לא חוכמה להחזיק 7 סוסים במצב לא טוב.. עדיף 1-2 סוסים שתוכל לטפל בהם כמ ושצריך..

jgut

New member
מ-

פה !!! בין היתר

ה צ י ף

New member
אז באמת לא הבנתי כל כך בכל הקשור

למחלות ולוטרינרים וכל זה.. אבל החיים עוברים ומשתנים..ובנתיים הספקתי ללמוד הרבה..

jgut

New member
אני מאוד מקווה

כי זה היה לא מזמן... אים שינית את גישתך אז זה מבורך ואני לא אוסיף להציק לך...

תםטםOHIO

New member
מסוכן.

לך לילד ולסוס לרכב עם ראשיית בית. ללא מתג המשמעות היא לרכב עם ראשייה מיוחדת שמותאמת לרכיבה ללא מתג. אם תרצה הכוונה בנוגע להחזקה ולציוד מתאים אתה מוזמן לפנות אליי. ([email protected]) ליאת.

הורסמאן

New member
את רואה מה שקורה

כשמפרסמים הודעות חסרות אחריות על נזקים שמתגים כאילו גורמים?

תםטםOHIO

New member
אאוט אנד אווי

אני יכולה להבטיח לך שזה מה שקורה כשאדם עם מתג מנוף עולה על שתיים עם סוס ומתפאר בזה בתמונה אישית בפט נט. אתה רואה מה קורה כשמפרסמים הודעות חסרות אחריות על נזקים שמתגים כאילו לא גורמים? האחריות היחידה היא של כל אדם מול החיה שהוא מגדל להכיר וללמוד ולדעת את החיה והתנאים לה היא זקוקה בכל הפעולות שלו איתה. אדם מן הישוב שמגדל סוסים ומעוניין ללמוד על אופציות אילוף כמו פרלי, כמו רכיבה ללא מתג, נבזורוב או אחרים יפנה לגורמים שיכולים ללמד אותו. חוסר אחריות קיים בכל מצב בו אדם לוקח סוס ואין לו מושג. לא מה ולא איך ומסכן את עצמו וסביבתו תוך כך.

dixie chick

New member
ככה עובדים ללא מתג...

זה מתוך כתבה שפורסמה על חוות בני ציון בעיתון לפני שנתיים. רוב הסוסים שם עובדים עם ראשיות בית, בתמונה הספציפית מדובר בסיידפול אבל עדיין הסוסה (חובזה שמה) נטולת מתג. היתה בכתבה עוד תמונה של כל הילדים עובדים במעגל במגרש עם ראשיות (ולא רק עם חבל לונג' כמו בתמונה הזאת) אבל התמונה היתה רחוקה מדי ולא ברורה לצערי...

למעלה