ניסיתי להבין מה המטרה שלך כששמת את התמונה וכתבת "ללא רסן" האים התכוונת לתת דוגמא שאפשר לרכב בלי רסן? האים ניסית לומר שזה עדיף? אני אשמח עם תרחיב בבקשה... כדי שנוכל להגיב לכך דבר נוסף שבעיני בעייתי בתמונה הוא שאתה נותן לילד קטן לרכב ללא קסדה על סוס שניראה גדול עליו, באוכף שניראה גדול עליו גם כן (וגם יש בעייתיות בנעליים...) רציתי גם לשאול מה אותה עושה לגביי פירזול של הסוסים ובמה אתה מאכיל אותם?
לא מפורזל בזמן... התמונה גם על משטח שלא רצוי לרכב עליו (כורכר יכול לפצוע טלף רגיש ואם יש פרסות אבנים קטנות יכולות להתקע). גם אנחנו היינו עושים סיבובי הולכת פונים לילדים עם ראשיות בית (כי אם הסוס רגוע והנוהג שלו לא דורש ממנו כלום חוץ מלעקוב אחרינו) אין סיבה שלא. בחווה שאני התחלתי בה גם שיעורים למתחילים שזה בסוך הכל מעגלים הליכה-טרוט קאנטר, ימינה- שמאלה זה עם ראשיות בית שמחוברים אליהם חבלים כמושכות. ברגע שהילדים היו מתקדמים ועוברים לתרגילים מתקדמים כמו כינוסים וחלקים הם היו עוברים למתג. בקיצור הסבר מה בדיוק אתה מנסה להסביר
התכונתי שאפשר וכיף לרכבבלי רסן. לגבי הילד- אין מה לדאוג האוכף בסדר והילד רוכב לא רעה.בתמונה הוא יןשב-לא ולא רוכב. כאשר הוא רוכב זה נראה אחרת.רק אין לי תמונה כשהוא רוכב בלי רסן-זה משהו חדש בשבילנו. וגם-ילד בכלל לא קטן.
זה ידוע שאפשר ויש סוסים שיותר קל לרכב עליהם בלי מתג.ויש כאלה שזה ממש לא מתאים להם. אני אישית לא אוהבת את הראשיות בית, עדיף בעיני אקמור או סיידפול שיושבים יותר טוב על הסוס. ומה לגביי פירזולים לסוס?
לפני שאתה עורך נסיונות עם או בלי מתג, לפני שאתה רוכב, תדאג שיהיה לך על מה לרכב. הסוסים שלך נראים רע. במקום להיות גאה ב"הישג" של רכיבה עם ראשיות בית, אתה צריך להתבייש לתלות תמונות כאלה.