אנו... זה כי NJS ביקש/ה...

NJS

New member
את סותרת את עצמך

או שאת עייפה ורוצה לישון או שאת משועממת ורוצה לדבר איתי כדאי לך תקבלי... לוויתן! ורק עכשיו שמתי לב שזאת מידנוש

yaarangel

New member
המפפ...רק עכשיו זאת מידנו'ש..

מקודם זאת הייתי אנייייי...משפילים אותי פה... אוו...זה נתן לי רעיון.. *מתרחקת עם אחיי הפילים ואנו מזמזמים אני אישה קטנה מאוד ושמי..*

yaarangel

New member
זה דלוק לא טירוף ולא שיגעון...

*או מתרחקת על ידי חיקוי מהדק שנפל מעזריאלי..יאוייאו*

yaarangel

New member
המפ..או קי..

ברר..משפחת פיק הם משפחת אדמס הישראלית.. נכון הסוסה..נדמה לי שרונה...אז היא היתכלבסה באמצע הופעה בטלויזיה...איך נשפכתי...חיחיחי...אה ואבא שלהם...חיחי פיקה ציק.. אין פלא שהן יצאו סוסות מוזרות כאלה... אבל מוזר שהן לא לובשות פייטים...ושהשיער שלהן לא אפור.. ושהן לא אומרות וואו שיגעון.. אה רגע..בעצם הן כן אומרות את זה!! *מתרחקת לי תוך קריאות וואו שיגעון אל תוך הלילה,אמא'לה חליפת פייטים*

yaarangel

New member
טוב ביגלל...

בגלל שכולם נטשו אותי אני מתכוונת להתרחק לכיוון המיטה ולהישארשם עד הבוקר.......לילה טוב כולם.... *מתרחקת לכיוון המיטה כאילו אני רוגעלך פריך...יאמי*

Uzumaki Naruto

New member
סוף סוף עוד מישהו שאוהבת את סער!!

וגם אוהבת אנימה! בחורה כלבבי. אין הרבה אנשי שאוהבים את סער, אבל חזק וישר כוח! סער שולט ^__^ (חוץ מרייסט, אבל זה כבר סיפור אחר) קיצר, ברוכה הבאה, ותתעלמי כשאומרים דברים.. אמ... לא יפים, על סער. ^_^

סרינה99

New member
כולם../images/Emo3.gif

ואיכסה סער

NJS

New member
באמת

כולם אוהבים אנימה פשוט לא כולם יודעים שמה שהם אוהבים זה אנימה

Wing Chan

New member
כבר פחות או יותר 5 שנים. =)

אני? אני עוד מ- iainme. פאקינג ריספקט, נובס. :p

-.-../images/Emo104.gif

(מתנצלת אם אני איעלם לתקופות ארוכות... אני ממשיכה לקרוא רק לא כותבת.)

© Mamimi ©

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

אני מרינה,בת 15.5 מחולון... יא! אוהבת אנימה! השתלבות מהירה בפורומינו ההזוי מכולם!

למעלה