אנו... זה כי NJS ביקש/ה...

אנו... זה כי NJS ביקש/ה...

שמי הארוקה, בת 14.5 מרחובות. קראתי לא הרבה מ"רומח הדרקון" (עד "מבחן התאומים"). הדמות המועדפת עלי היא סער בהיר-להב. מלבד קריאה אני אוהבת סייף, אנימה, ואת הנסיכה מיצ'ירו. -.- איזה עוד פרטים אני אמורה למסור?

כתובת, רחוב, ת.ז ומספר../images/Emo122.gif

כרטיס אשראי. יעזור אם תשלחי לנו את הכרטיס עצמו. תודה

Knotted String

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

זה בדיוק מה שרציתי לכתוב! תחנקי.

yaarangel

New member
וולקאמית!!..../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ברוכה הבאה לפורום בעל רמת השפיות הנמוכה ביותר בתפוז..!! אני יערה,אני בת 12 ואני הכי קטנה בפורום..|חוזרת על עצמי| אני חברה באגודות: איי"לה,קפ"ה ליער"ה ונדמה לי שהיה עוד משו.. לא נורא..אממ..משו לנאג'ס..אתה הבאת אותה אז אתה צריך להביא לה ת'קואלה!!

midnight dragon

New member
מרחובות?

יאיי מגניב!! גם אני!! איפה ברחובות?? גם ענת (סרינה99) מרחובות! באיזה בית ספר את? אנחנו מקציר א'

midnight dragon

New member
שאלתי אם היא מהקצה כי היא לא לומדת

ברחובות אז... אם היא גרה במרכז זה יהיה דיי מוזר ללמוד מחוץ לרחובות.. או שלא?

NJS

New member
מנת משכל

סתאםםם ברוכה הבאה! ואני בן, קראי לי נאג`ס או נאג` או נא או נ או ... נ.ריספקט אנשים אני כבר בערך בעמוד 85 במשחק של אנדר באנגלית! וקניתי את זה רק היום

yaarangel

New member
נאג'סססס....

איך הבאת אותה?! חוצמזה אתה הבאת אותה אז אתה צריך להביא לה קואלה!!
אה...והנה קבללל...<ריספקט ממני> טוב זהו אין מה לכתוב... אה שכחתי להתרחק אז הנה: *מתרחקת מהמילון במהירות מפחידה של חלזון בעל אנמיה*

NJS

New member
אבל...אבל...

אולי זאתי שקונה קרנפים בזול קונה גם קואלות בזול? נראה מחר בנתיים קחי תמונה של בקסטריט בויז שאין לי מה לעשות איתה

yaarangel

New member
חח...

*מתרחקת בעל כורחי על מנת שהאחיות פיק לא יתפסו אותי..
*

NJS

New member
הן סתם פרחות?

מה הפלא אם אבא שלהן רוקד לצלילי פלאפון ומעיד על עצמו בביטחון "שיגעון" ולא גם אני לא הבנתי מה כתבתי עכשיו

midnight dragon

New member
זה טרוף, לא שיגעון

מה, אתה לא מקשיב ומשנן בע"פ את כל הפרסומות של צביקה? חחחחחחח טוב אנשים הלכתי לישון.. משעמם לי..

למעלה