אנו... אטו... -ממלמלת- אה,

אנו... אטו... -ממלמלת- אה,

היי D: אני יודעת שכל הפורום מפוצץ בדברים על הכנס אבל יש לי כמה שאלות קצת יותר ספציפיות ;~~; (קראתי כמה הודעות אבל לא מצאתי מה שחיפשתי ומסובך כאן @_@) 1. מאיזו שעה עד איזו שעה ה'אירועים'? ומתי מתחילים להגיע-מתי נסגר? 2. כמה מכם באים מחופשים מהרכבת ואז נוסעים לשם באוטובוס? אני חושבת שיהיה יעיל לארגן קבוצה כדי שאנשים אומללים כמוני לא ילכו לאיבוד + ניראה יותר מגניבים בתור קבוצה של אנשים מחופשים מאשר בתור בנאדם אחד או שניים שכל האוטובוס מטריד אותו מילולית או במבטים. P: 3. בהנחה שאתם רוצים לעשות דבר כזה, או שיש לכם כבר קבוצה ולא אכפת לכם שאני אדבק אליכם עד הכנס (
) שעות וכו'...? 4. אם אני אחפוף את הפיאה שלי היום, היא תתייבש עד מחר בבוקר? .__.; תודה333> אני בכלל לא בטוחה שאני באה אבל זה נורא תלוי באם אני אקבל תשובות לדברים האלה או לא ;; בכל מקרה לא תהייה לי הזדמנות אחרת בשנה לנצל קאספליי שכולל שתי שכבות שאחת מהן היא מעיל. XD; אז מקווה לתשובות

XannieChan

New member
ננסה לענות

1. מ10 בבוקר עד 6 בערב נראה לי כשיש 2 הרצאות, אחת ב12 של עינב ואחת ב2 של ליאת. אפשר להשאר יותר, כי זה לא כנס. 2. אני מגיעה לבושה כרגיל ושם מחליפה, לא פרקטי לי לנסוע בקוספלי. ואני גם באה רק באוטובוס. 3. ^ 4. יש מצב, נראה לי שייבוש בפן קר לא יפגע בה...הרבה.

D N ANGEL GRIL

New member
ואוו,סג,הרגע קלטתי שאני בכלל לא זוכרת

איפה הכנס נמצאXDDDD ממ...נראה בבוקר~

למעלה