אנה נוליך את הבושה ?

מארסו

New member
אנה נוליך את הבושה ?

בכל פעם שחשבתי שהגענו לתחתית, אני נוכחים כי טעינו. והכי פטתי זה שגם עם ה"עבודה המשותפת" שלהם הם הגיעו רק למקום חמישי או משהו כזה

אטיוד5

Active member
פטתי, פטטה, פתטי

תגיד, אתה האח הטלפתי שלי? גם זה משהו שמלמדים היום בבתי הספר - עבודה משותפת. עוד טריק של מערכת החינוך במסגרת ה"לתת כלים ללמוד". ומי אם לא הח"כים, נבחרי העם, לתת דוגמא? דרך אגב, שמת לב בכתבה הזאת שיש לנו ח"כים בכירים? ח"כ בחיר זה אחד שבחרו אותו יותר! וקצרה הדרך לח"כ בכיר. ככה זה הולך.

לי פשוט לא נתנו לראות את האייקיו

הזה הבן שלי החליט שזו תכנית ממש משעממת מה גם שיש כל שנייה פרסומות ופשוט מנע ממני לראות כך שאפילו לא יכולתי לבדוק את עצמי למרות שיש הרבה הסתייגויות מהקבילות של העניין הזה בתור מבחן אייקיו

מארסו

New member
../images/Emo7.gif אחי האבוד

איפה היית ומה עשית כל השנים האלה ? (חוץ מלעצבן את שלילנד)

אטיוד5

Active member
תתנצלי, זה לא מצחיק.

ואם לא, אקרא לך מעתה זונת רחוב. זה יהיה נכון בדיוק באותה מידה שבה אני הטרדתי פקידות ממסי. ואולי לא אקרא לך ככה, רק משום שלא רוצה לרדת לרמה הזאת שלך. עדיין צריך לחשוב על זה.

כפי שכבר צויין בעבר

מי שמעוניין ביחס הוגן צריך גם לדעת לתת אותו הדרישה שלך באה בידיים לא נקיות

אטיוד5

Active member
באמת?

תראה לי ולו הכפשה אישית אחת ששיחררתי פה בפורום! תראה לי ולו שקר אחד שהפצתי פה, בין מעל דפי הפורום, ובין מאחורי הקלעים! תראה לי מקום אחד שבו ליכלכתי את ידי בהשמצות! תראה לי היכן טינפתי גולשים בכינויי גנאי! לכל היותר קראתי לגברת אחת או אדון אחד לקחת קורסים ללוגיקה על סמך כושר ההסקה שלהם כפי שמשתקף מהודעותיהם. זה משתווה בעיניך לקריאות גנאי חסרות שחר ובסיס? אין דומה קריאה לדחוף הודעה אחת שלך מיני אלף לתחת להודעה שהתחת שלך מסריח תמידית. אני משתומם שאינך מבחין בהבדל הזה. ואולי אינני צריך לתמוה. אני באמת כבר לא יודע.

אטיוד5

Active member
הזמנתי את זה ../images/Emo13.gif

דרך אגב, למלה לכלות בלכסיקון (עוד הזמנה) הפרטי שלי, יש קונוטציה של לאַכֵּל. כלומר לא רק לגמור או לסיים. למשל - כִּלה את ארוחתו. הוא לא רק גמר אותה, אלא גם כלה אותה ולא נשאר ממנה זכר. כלומר, יש פה דגש לא רק על הסיום אלא גם על מה שנאר כתוצאה - לא כלום. עוד דוגמא - כלה את דבריו (והשתרר שקט כמובן). לכו אני מעדיף לגמור על לכלות.
והכי טוב - לגמור עם הכּלה, אכמ"ל. אה, הנה משהו שעדיין לא חשבתי עליו - יש הקשר בין כלה לבין לכלות? כשהיא נעשית כלה היא מסיימת את נעוריה? או מכלה את בתוליה? משהו כזה אולי?

אטיוד5

Active member
שלי ../images/Emo124.gif

אפרופו כלה, נזכרתי ב"כלה ונחרצה" מספר ישעיה כמדומני, חיפשתי אותה ברשת ומצאתי את הדף הזה.

shellyland

New member
../images/Emo51.gif

שלושה מהספרים שם כבר יש לי בבית, עוד שניים השאלתי וקראתי ואת השאר אני אנסה למצוא. תודה.

Idan91

New member
בטח,

זה המקום הראשון שפניתי אליו והיחיד שדיברתי אתו, וגם היו נורא נחמדים אליי והעריכו את היוזמה - אבל כבר סיכמנו שזה בלתי אפשרי.

אטיוד5

Active member
אין לי ספק ...

ש"תופעות של כפיה, אונס, הטרדות ועוד, הנן חלק בלתי נפרד מעולם הפורנוגרפיה". רציתי רק להעיר שהן גם תופעות בלתי נפרדות מהחיים בכלל. אני בטוח שאכן חלקן של התופעות האלה גדול יותר בעולם הפורנוגרפיה, כמו גם בעולם הזנות, ובעולם של איציק מרדכי. עם זאת לא ברור לי בכלל בכמה השיעור הזה יותר גדול. כשהמחברות כותבות "לעיתים קרובות בניגוד לרצונן" - עד כמה קרובות העיתות האלו? ואולי הן דווקא די רחוקות? מתוך 500 הבנות שפונות - מה הסיכוי שכולן תיאנסנה? מה הסיכוי שאחת תיאנס? " 500 בנות פנו" - ועל זה אומרות מחברות המאמר ""הביקוש" הרחב". ביקוש במרכאות. מדוע לקלקל לעצמן בדיווח מגמתי? הביקוש היה ביקוש. ללא מרכאות. הוא שאני טוען כל הזמן - overzealous. לא עושה טוב לעניין. ובכלל, מדוע המחברות קוראות להן "בנות" ולא "נשים צעירות" ? עוד כדור ברגל.

למעלה