אנה, יונג ואני

giulietta

New member
אין פה סתירה

אפשר לחזור על אותן טעויות גם בנישואים השניים. הוא מצביע על דבר אחר, על בחירת בן זוג ממקום של בשלות ואישיות אוטונומית.

ק-ס-ו-מ-ה

New member
על הקונצנזוס או על המחלוקת.......?

ערב טוב מושיקו

יו- זה שלך? איזה יופי!

"אפילו הקונצנזוס שנוי במחלוקת" בקשר לשאלה ששאלת אותי אז...חחחח

שייכת

New member
אהבתי מאוד... תודה.

חומר טוב למחשבה, גם אם לא כל כך קל לעיכול כשמרגישים שהראשון הכי ראשון הוא הבחירה והאהבה הטובה ביותר... אבל מי יודע מה ילד יום? מהרהרת...

רגע, אני צריך הבהרה

אם אני לא טועה, גיל הנישואים נודד לו אט אט והיום נישאים בגיל מאוחר יותר מאשר בזמנו של יונג. כמוכן, רובנו החלפנו בן זוג אחד או שניים לפני החתונה. אז אולי צריך להתאים את בתיאוריה לנסיבות או שמא אני פשוט לא מתמצא בעובדות... אגב, גם אני האמנתי בתאוריה הזאת, עד שהכרתי את אשתי... אבל בואו נחכה עוד אישה עשור או שניים ואז נדבר... (וד"ש להיא מהצ´אט שבגללה אני כותב כאן עכשיו)

"אפשר לעשות window shopping"...

יש לך חוטי ריקמה משובחים... לחבר מילים, מחשבות, תמונות... ולגרום לקורא להתחבר ל"תוצר" המוגמר.... אהבתי ג´ול...

מיכל31

New member
כתיבתך מענגת ג´ול

לדעתי יש בזה משהו, אם כי מההמקום בו אני נמצאת היום קשה לי להתחבר לכך... ימים יגידו...

וואוו... מדהים!

איזה יופי של הודעה, שווה קריאה חוזרת! מעניין אותי היכן קראת על ההמלצה של יונג לבחור מחדש שותף וחבר... זה מוצא חן בעניי... חחחחחחחח

giulietta

New member
שמחה שנתתי לכם

חומר למחשבה. לקחתי את שאלותיכם לתשומת לבי והתכוונתי היום לחפש את המקור כדי להבין טוב יותר את הגישה שלו, אבל לוחות הזמנים השתבשו ולא היגעתי לספריה. מקווה להגיע לזה בקרוב.
ג´ול

../images/Emo9.gif

הגעת גם אליי בטעות... חחחחחחח.... יום מלא הפתעות היה לי היום, ואת, אחת הנעימות שבהם... אופס, כמעט שכחתי, ג´מני קראתי,אהבתי,ומצאתי בדברים של יונג הרבה מהחיים הפרטיים שלי..

נעמי 1

New member
פשוטי...

גם לי היה יום של הפתעות... בלי שגירד לי בידיים... ובלי יונג

giulietta

New member
ככה זה כשמנסים באותו רגע

למצוא ת´אוטו בחניה, לפשפש בתיק אחר המפתחות, להתאמץ לזכור את האי מייל שקיבלתי רגע קודם ולשלוף את ההודעות מהנייד
טועה, טועים, טעינו יש טעויות חביבות להפליא
ערב טוב וסופ"ש מצוין, אישה

למעלה