אנדרגראונד!

anathema

New member
אנדרגראונד!

תארו לכם מצב שמטאל היה במיינסטרים וכל השאר היו באנדרגראונד עדיין הייתם שומעים מטאל ? השאלה הזאת עלתה כי דיברתי עם מישהי שאמרה לי שאם מטאל היה מיינסטרים היא לא הייתה שומעת מטאל

anathema

New member
בעצם...

אם חושבים על זה מטאל לא היה מטאל אם הוא היה במיינסטרים ... קיצר ...תחשבו טוב על מה שאתם עונים

ed547

New member
חשבתי שהתכוונתי שאם המטאל יהיה

במיינסטרים אז יהיה בדיוק מה שיש היום באנדרגראונד ובמקום לשים קליפ של לימפ ביזקיט היו שמים קליפים של להקות מטאל מחתרתיות שלא מתפשרות במוסיקה שלהם. עולם הפוך בקיצור.

ed547

New member
אני לא יודע לגבי האחרים אבל..

אני לא שומע משהו כ הוא אנדרגראונד ומגניב אלא בגלל שאני אוהב אותו בגלל זה הייתי אוהב מטאל גם אם הוא היה במיינסטרים כי מי שבאמת אוהב את מוסיקה הוא אוהב אותה כי הוא אוהב אותה ולא בגלל שהיא מחתרתית לכן לא נראה לי שלחברה שלך יש אהבה אמיתית למטאל אם היא אומרת שהיא לא הייתה שומעת אותו אם הוא היה במיינסטרים.

anathema

New member
נכון אבל...

אם מטאל היה במיינסטרים הוא היה מקבל משמעות שונה והוא היה שונה לגמרי ממה שהוא שהוא נמצא באנדרגראונד.. כל מה שהוא מייצג היה משתנה אם הוא היה נהפך לזרם במיינסטרים הרי להיות מטאליסט לא מסתיים במוזיקה ... זה צורת מחשבה מסויימת ובעצם דרך חיים ... אז תחשוב על זה שוב

ed547

New member
זה נכון אבל..

לכל דבר יש את החלק הטוב שלו: אם המטאל היה במיינסטרים אז הוא היה מאבד מהיחודיות שלו כפי שאת טוענת אבל מצד שני יהיה מאוד נחמד לפתוח את הטלוויזיה ולראות קליפ של קריאטור לדוגמא במקום לראות עוד קליפ מזעזע של לימפ ביזקיט ועם כל הסוגים השונים של המטאל אף פעם אי אפשר לצפות מהערוץ שיהיה מונוטוני וזה בהחלט שיפור גדול.

L.B.R.H

New member
כנ"ל

אני שומעת את הלהקות שאני שומעת כי אני אוהבת לשמוע אותם! לי ממש לא היה משנה אם הם במיינסטרים או באנדרגראונד! התשובה, בקיצור: לא!

Distorted...

New member
אני...

אני אוהב מטאל בגלל שזה מושך אותי, אמנם נכון, לא כל הסגנונות, אבל חלק גדול כן. לא בגלל שזה אנדרגראונד, אלא בגלל שזה מה שאני אוהב. אני גם אוהב גלידת וניל צ´יפ. אז מה אם הגלידה הזו היא במיינסטרים של הגלידות? אני אוהב אותה, היא אוהבת אותי , וזהו. בקיצור, לא.

anathema

New member
מה 1?!?!?

המטאל זה אני חושבת הזאנר היחידי שהוא לא רק בגדר מוזיקה המטאל הוא גם צורת חיים ותפיסה והכל כאילו כמובן שאם בן אדם באמת במטאל אז זה בא יחד... מטאל זה דרך חיים... ואם המטאל באמת היה במיינסטרים אז העולם שלנו היה נראה אחרת לגמרי ורפי...למטאל יש עקרונות.

Distorted...

New member
קרן..

אני יודע שלמטאל יש עקרונות.... רציתי לדעת מה העקרונות האלה לדעתו... לי יש את העקרונות שלי בקשר לזה. אני אוהב את המוזיקה, אני כותב מטאל.... והיא חלק בלית נפרד מזה, אבל לי כבר אין צורך ללבוש כל הזמן שחור ופירסינגים מטורפים, שחלק חושבים שזה אחד העקרונות אולי הכי חשובים בלהיות מטאליסט. אז אולי אני לא יכול לקרוא לעצמי מטאליסט, לפי העיקרון הזה, אבל אני כן יכול להגיד שאני הכי קרוב למטאל שאני יכול להיות, ושהמוזיקה הזאת היא חלק ממני.

anathema

New member
רפי... ../images/Emo3.gif

להיות מטאליסט לא נגמר ואפילו לא מתחיל בכמה פירסינגים או קעקועים יש לבן אדם או כמה אחוז שחור יש במלתחה שלו! להיות מטאליסט זה שהמוזיקה היא חלק ממך כמו שאמרת ...

AmOrPhiS

New member
אני מסכימה

להיות מטאליסט זה הרבה יותר מהכל, זה חלק ממך, זה משהו שאתה לא יכול להתנתק ממנו. להיות מטאליסט זה משהו עצום ומדהים שאף טריפ לא יתן לך. להיות מטאליסט זה להכיר את עצמך.

Distorted...

New member
חחחח.....

את יודעת שאם תקחי את הקטע שרשמת, ובמקום המילה מטאליסט תשימי כל תואר אחר, זה יתאים לכל דבר בעולם??? חחחח, בואי ננסה את זה עם המילה "מכוער": להיות מכוער זה הרבה יותר מהכל, זה חלק ממך, זה משהו שאתה לא יכול להתנתק ממנו. להיות מכוער זה משהו עצום ומדהים שאף טריפ לא יתן לך. להיות מכוער זה להכיר את עצמך. עובד, נכון? בקיצור - אם העיקרון היחידי של המטאל הוא שהוא חייב להיות חלק בלתי נפרד מהחיים שלי נו מאטר וואט, אז אני המטאליסט הכי גדול בעולם. סבבה,קרן?

ed547

New member
באמת אמורפיס ההודעה שלך נשמעה כמו

פרומו זול ומוזר של מטאל?? הרבה רגש אבל לשווא.. lighten up will u??

לדעתי.....

עם המטאל היה מיינסטרים הוא היה מתפתח לגמרי אחרת ובכלל תחשבו על זה שכל התפיסת חיים כל הרעיונות של המטאל הייתה הופכת לתפיסת חיים הפופולרית ...... אי אפשר להגיד עם זה היה הפוך עם הייתי שומעים את זה או לא כי אתה לא יודע מה היו התוצאות היומיומיות שהיווצרו כתוצאה מהיות מטאל במיינסטרים

בןלי

New member
כל מי

שקובע איזו מוזיקה לשמוע לפי הפופלוריות שלה הוא לא רציני. מה זה משנה אם זה מיינסטרים או לא - כל עוד אני אוהב את המוזיקה אז בכיף.

למעלה