אנדרגראונד!

Dirty Sorrow

New member
גם לדעתי,

ואני חולה על rem ואני חושב שאם הם לא היו מיינסטרים אז פה בפורום היו מתייחסים אליהם אחרת, אנשים תבינו הם לא התמסחרו בכלל במשך השנים (21) הם בסך הכל נהיו מיינסטרים, ושיהיו להם עוד הרבה שנים של מוזיקה טובה, כנ"ל לגבי: u2 aerosmith(טוב, אולי קצת) bon jovi offspring red hot chili peppers cranberries ועוד רבים וטובים. -shy-

מה לעשות....

אני חייב לבשר לך משהו על עצמך את אוהבת פופ רוק.... שזה זאנר ממוסחר בטירוף ובלי סוף ולפי דעתי הוא גם מגעיל (מה זה השילוב של התדמיות הרוקסטיות עם מילים ומוזיקה פופיסטיות) בקשר לrem הם להקה שפעם היו סבירים(אף פעם לא אהבתי אותם) אבל לאחרונה הם התמסחרו בצורה מגעילה פשוט וכרגע הם גרועים בצורה שלא תיאמן אותו דבר אירו סמית ,יו 2, ורד הוט שבשנים הראשונות ראשונות שלהן לא היו ממוסחרות אבל כרגע הם כן בגדול הקרנבריז ובון גובי תמיד היו ממוסחרים

Dirty Sorrow

New member
תגיד ככה:

אתה אוהב גם פופ רוק,לא רק, והדבר האהוב עלי ברוק זה גראנג´ במיוחד נירוונה (והסכמתי עם כל מילה שלך בקשר לנוורמיינד) אני שומע את כל סיגנונות הרוק אולי חוץ מדאת´, ולא אכפת לי שאומרים על להקה שאני אוהב שהם ממוסחרים בטירוף, (ואני אוהב את בלינק ולא מעניין אותי מה חושבים עליהם). הלהקות האהובות עלי הם: pearl jam led zeppelin who kiss aerosmith deep purple black sabbath metallica guns n´roses pixies pink floyd=4ever creed offspring foo fighters smashing pumpkins doors white snake megadeth yes greenday,rem,u2,ossy,tomorrow,radio head,suede והרשימה עוד ממשיכה, פשוט נמאס לי לכתוב, אז כמו שאתה רואה אני אוהב הרבה דברים, נ.ב. מאיפה לקחת שאני בת? -shy-

תראה

להתמסחר זה להתאים את המוסיקה שלך למה שמוכר, יו 2 לא עשו את זה? רד הוט צ´ילי פפרס לא עשו את זה? בון ג´ובי לא עשו את זה מתחילת הקריירה? אופספרינג לא עשו את זה? עשו גם עשו. בקשר ל REM, אני אישית לא חושב שהשירים החדשים שלהם יותר נגישים, קליטים או פשוטים ממה שהם עשו מוקדם יותר.

תגובה וקצת ../images/Emo32.gif

חשבתי על כל עניין האנדר גראונד הרי כל אחד עובר מתישהו את ההתמסחרות הרצון לעשות כסף ,ןיש המון דוגמאות מטליקה רד הוט יו 2 ועוד ועוד אבל יש גם כמה דוגמאות הפוכות כמו נירוונה שההתחלה היו אנדרגראונד אחר כל עשו את נוורמיינד הדי מנסטרימי ואז חזרו לפחות מסחרי איכשהו ומטאל הוא לא בהכרח אנדרגראונד ואנדרגראונד הוא לא בהכרח מטאל ואני אשמח אם אנים חכמים יתנו לי דוגמאות של להקות שנשארו באנדרגראונד או לא ממוסחרות או השד יודע מה

הרבה מאוד להקות נשארו באנדרגראונד

מייהם למשל, שפעילים למיטב ידיעתי עוד מתחילת שנות השמונים, עדיין יכולים להחשב ללהקת אנדרגראונד. הרבה הרבה מאוד מהמטאל נשאר אנדרגראונד כל ימי חייו, ובגלל זה גם אתה לא מכיר אותו :) בלאקרים זועמים עשויים לטעון שהאלבום האחרון שלהם הוא ממוסחר ולא אמיתי, אבל כל מי שישמע אותו יראה שאלו שטויות במיצי עיכול. ודרך אגב, מה זה אנדרגראונד בשבילך? ברור לנו שדולוריאן הם אנדרגראונד ודרים ת´יאטר לא, אבל מה עם אנת´ימה? כלתי הגוועת? אמפרור? דת´? קניבל קורפס? סלייר? איפה עובר הקו בין אנדרגראונד למיינסטרים?

זאת שאלה קשה

ובכלל באמת מה זה אנדרגראונד אמיתי? הרי מייהם האחרון נהייה יותר נגיש לאוזן לא מינסטרימי אבל נגיש לאוזן וד´ת? הממממממ אני חושב שגם הם היו אנדרגראונד ונהיו קצת יותר נעימים לאוזן את מיי דאיינג ברייד אני לא מכיר טוב רק כמה שירים ועוד חדשים אז אני לא יודע איך לקבוע ומה זה באמת אנדרגראונד? להקות לא מוכרות שלא מתפשרות על המילים והמוסיקה? להקות שלא רוצות להרוויח כסף? שאלה קשה מבלבלת ולא ברורה

למעלה