אנדומטרין

onedin

New member
אנדומטרין

שלום היום גיליתי שאני בהריון, 13 יום אחרי ביוץ, בטא 200. אחרי 2 הפלות שעברתי בשנים האחרונות (וילד אחד בריא תודה לאל בבית) - הומלץ לי ע"י מומחה להפלות להשתמש פעמיים ביום בנרות אנדומטרין. אשמח לקבל טיפים/ המלצות או לשמוע כל דבר אחר לגביי הנרות הללו. תודה רבה !!!

ברוכה הבאה

ראשית בשעה טובה ושיסתיים בידים מלאות לעניין האינדומטרין- זהו נר פרוגרסטרון יש לשים אותו ולשכב כמה דקות עדיף לא לקיים יחסים אחרי הכנסת הנר מנסיון כדאי להסתובב עם תחתוניות הנר מלכלך מעט לא נראה שיש לו תופעות לוואי אבל כדאי להיות עם יד על הדופק יש מחקר חדש שמראה עליה בסכרת הריונית בשימוש בפרוגרסטרון לזמן ממושך בהריון מקווה שעזרתי ושוב בהצלחה משלוגית שדחפה פרוגרסטרון בנרות משבוע 6 ועד שבוע שעבר... (34)

onedin

New member
הי שלוגית

קודם כל תודה רבה !! את יודעת אולי אם יש משמעות לדיוק בשעות בהן נוטלים הטבליות ? חייב כל 12 שעות במדוייק? האם יש לבצע בדיקות דם לבדיקת רמות פרוגסטרון או שאין בכך צורך? לא נאמר לי על כך כלום וגם לא ממש קבלתי הנחיות פרט לכך שעליי לקחת עכשיו במשך 30 יום, כלומר סה"כ עד שבוע 9.האם את השתמשת במוליך ?איך אני יכלה לדעת שהחדרתי עמוק מספיק ? תודה רבה !!!

גגל

New member
יש מצב שאת שולחת את המחקר

גם אני הייתי מטופלת בפרוגסטרון עד שבוע 13 ועכשיו יש לי סכרת הריונית שלא הבנתי מאיפה נפלה עליי זה מעניין מה שאת אומרת פה .... חבל שהרופאים לא אומרים את זה כחלק מתופעות הלוואי לי כתופעות לוואי מהפרוגסטורןן היו סימני הריון מוגדלים! חזה כואב בטירוף בחילות מהיום השלישי לנרות וחוסר מצב רוח - וכל מה שכתוב על דף תופעות הלוואי - אבל זה נסבל!

המוליך הטבעי בעולם....

כמובן האצע כי המוליך הרגיל פוצע אותי לפחות את המאמר אני אנסה לחפש אין מה להדוק רמות פרוגרסטרון אחרי שרואים שק ודופק רק שימי לב שאת מבצעת בדיקות שקיפות עורפית ותבחין משולש ציני את העניין שקיבלת פרוגרסטרון בנרות תופעות לוואי נוספות לי הוא עורר תאבון בצורה מדהימה שיהיה בהצלחה

ככה אמרו לי

היה סעיף לסמן האם את לוקחת תכשירים פרוגרסטונים? אני גם לקחתי פרגניל שהשםפיע על תוצאות האלפא פטו אז יכול להיות שבגלל זה בכל מקרה בקשו שארשום רשמתי

micba

New member
גם אני באותו מצב

לאחר שתי הפלות חוזרות כל הבדיקות תקינות גם לי הרופא המליץ לשתמש פעמיים ביום באנדומטרין עד שבוע 9. התחלתי אתמול תופעות לוואי עד עכשיו בעיקר רטיבות מקווה לא יהיה שום דבר בהמשך. בהצלחה

gayalove

New member
אנדומרטרין

מזל טוב! אני עם זה מהשבוע הראשון
מיד לאחר החזרת העוברים הפריה
ולפי הפרופ: פעמים ביום בוקר וערב אין חשיבות לדיוק בזמנים , אין צורך לשכב לאחר ההחדרה... אני שמה את זה לאחר המקלחת בבוקר ובערך לפני השינה בערב... יש מוליך המגיע יחד עם החבילה ולי לא היתה איתו בעיה שימי לב שאין איזו חתיכת פלסטיק חדה עליו... וכמובן כמו שכתבו לשם תחתונית כי זה נוזל ויכול לנזול הרבה.. מס פעמים זה אף הדאיג אותי הכמות שנזלה.. חששתי שמא משהו אחר חלילה... לגבי הפסקה תלוי ברופא הרופא שלי רצה לראות את ההתפתחות והתוצאות של השקיפות ואחרי זה הורה לי לרדת לאחד ביום ... אמר שאין בעיה לחרוג מעבר לשבוע 12 במיקרה של צורך (כתוב בעלון שלא...) אבל שוב הרופא המטפל צריך להורות לך מתי.... תופעות לוואי? לא יודעת למה ליחס מה... בקיצר אני בהריון.... תודה לאל עם כל החבילה של מצבי רוח תשישות עיפות ושמחה והוכרת תודה בלב על כך אין קץ
שבת נפלאה גאיה

שיהיה לך בשעה טובה ומוצלחת

אני בשבוע 11 להריוני הראשון, ובשבוע 5 הגעתי עם כאבי תופת בבטן התחתונה ובצד ימין, לא הבנתי כ"כ למה קיבלתי אנדומטרין, אבל הרופא שלי אמר שזה יעזור לי לכאבים וזה אכן עזר.. לפי מה שקראתי בעלון התפקיד של הנרות זה לשמור על העובר וכך שמעתי מנשים נוספות שמשתמשות בהן, ושזה מעולה. אז בהצלחה...

למעלה