אנג`לינה,

Y n 2 5

New member
אנג`לינה,

היא היצור הכי יפה שיש בעולם! זה פשוט מדהים כמה היא כוסית. אבל, לצערי היא עשתה טעות. במקום לבחור קריירת דוגמנות, ולפזז כל היום בערוץ האופנה, בביקיני, היא בחרה בקריירת משחק. אוי, איזו טעות! מדובר בשחקנית הגרועה ביותר שראיתי על הבד! כשרון משחק שמעלה געגועים ללירון וייסמן האיומה שלנו, שלפחות יותר כשרונית מאנג`י. גברת ג`ולי-ווייט-סמית`, צריכה לקחת דוגמה מכוסיות אחרות שלא שלחו ידיהן בתחום המשחק, כדי לא לבזות את שמן הטוב, והרי הן(רשימה חלקית): סינדי קרופורד, קייט מוס, קלאודיה שיפר, נעמי קמפבל, וגם גלית גוטמן שלנו...

Mיקי_

New member
אחח אחח

גם סינדי גם קלואדיה גם נעמי וגם גלית גוטמן כולן כולן ניסו בהחלט לשחק... גוטמן בצימרים ובתאטרון סינדי נעמי וקלאודיה על מסך הקולנוע. ככה שקודם כל לפחות תכתוב דברים מדוייקים, חוץ מזה אנג'י היא שחקנית מדהימה יעיד על כך האוסקר שהיא קיבלה על משחקה בנערה בהפרעה וכל הגולדן גלובס שהיא קיבלה על ג'יה... כישרון לא חסר לאישה הזו.. ובטח שלא חסר לה יופי...

Y n 2 5

New member
קודם כל,

התכוונתי שהרשימה שכתבתי לא לקחו את המשחק כמקצוע, וגם אם היו בהופעות אורח, זה לא נקרא משחק. אם אנג`לינה היתה רק בהופעות אורח, זה לא היה מפריע. חוץ מזה, מה יש לך להגיד על קייט מוס? מה רע בה?

Mיקי_

New member
הסתכלת בלינקים שנתתי?

הן שיחקו כמשחק... לא את עצמן. תיכנס ללינקים תראה בעצמך. קייט מוס היא היחידה למיטב ידיעתי שרק שיחקה את עצמה ולכן לא כתבתי אותה. ומעבר לזה אנג'י הרבה יותר יפה ממנה. התעלמת לחלוטין מהאוסקר הא.. זה לא מראה כלום על איכויות משחקיות..?

Y n 2 5

New member
אוי, באמת.

האוסקר... כולם יודעים שהיא קיבלה אותו, כי ערב לפני זה, היא מצצה ליו"ר האקדמיה !

Y n 2 5

New member
לפני 3 שנים,

כשיו"ר האקדמיה לאוסקרים, מייקל אייזנר המנוח, פרש מתפקידו, הוא נתן ראיון ארוך ומקיף על תעשיית ה"צלופנים", כהגדרתו, כמה שהיא מזויפת ומלאה תככים. הוא התוודה שהאוסקר של טום הנקס למשל ב94` היה מזויף, מכיוון שהוא היה אמור להיות לליאם ניסן על "רשימת שינדלר". מכיוון שהנקס איים על חברות אקדמיה, שיחשוף את בגידתן בבעליהן איתו. הוא אמר עוד הרבה דוגמאות, ביניהם כמובן הדוגמה שכתבתי בתחילה, בו העיד אייזנר שאנג`לינה ג`ולי פיתתה אותו מינית (אני כתבתי את זה ביצירתיות... אוקיי?) ויום לאחר שהוענק לה האוסקר, היא אמרה שהיא לא מכירה אותו, ולכן הוא לא סולח לה. בכל אופן, זה מה שיש לי לומר על האוסקר, בו "זכתה" גברת פיט לעתיד.

Y n 2 5

New member
לא שידוע לי,

אבל את יכולה לסמוך עליי. אני באמת שלא טרול. עובדה שאת הדברים הטובים של אנג`לינה, אני מזכיר ומשבח.

crazy4AJ

New member
אל תאמיני לו

אני דווקא שמעתי בערוץ E שאתה מזכיר כל הזמן, שכולם ממש התלהבו מההופעה שהיא נתנה ב"נערה בהפרעה" בתור חולת נפש סוציופתית (זה רק אני או שזה לא נשמע מחמיא במיוחד?) ואמרו את זה במילים אלה! אז תפסיק לבלבל את המוח. וחוץ מזה, אני בטוחה שהיא קיבלה מלא תשבוחות ממבקרים על תפקידה ב"ג'יה" כי היא נתנה לכולם טובות הנאה מיוחדות... מה זה השטויות האלה? היא גם זכתה בגלובוס הזהב 3 שנים ברציפות! אני מניחה שהיא היתה מאוד עסוקה בשנים האלה כי ממש אין לה מה לעשות בחיים חוץ מלפתות אנשים תמימים, נכון? ואנחנו מדברים על אותה בחורה שממש לא אכפת לה איפה כל הפרסים נמצאים, והדבר האחרון שמטריד אותה זה אם היא מקבלת פרס או לא! ודבר אחרון: "השחקנית הגרועה ביותר"?! אני עדיין בשוק... גם אם אתה חושב שהיא שחקנית גרועה, למה "הגרועה ביותר"? ראית פעם את בריטני ספירס משחקת? וסתם בשביל הרקורד, אני טורחת לכתוב את זה רק כדי שאנשים טובים שנמצאים בפורום לא יקנו את השטויות שלך, לא בגלל שממש מתחשק לי לענות לך...

ואני רוצה גם לחזק את מה שאת אמרת פה

על "נערה בהפרעה" וגם לציין את "ג'יה" באותה משבצת ולהגיד שבשני הסרטים האלה במיוחד היא עשתה תפקידי נורא חזקים. גם בסרטים כמו "אספן העצמות" לצידו של דנזל וושינגטון או "לקחת חיים" אי אפשר להגיד שהיא לא עשתה עבודה טובה והיא גם זכתה להערכה על מה שהיא עשתה. אני אישית מאמינה שבהרבה מובנים היא גם הרבה יותר שחקנית מדוגמנית. לאנשים שונים יש טעם שונה ודעות שונות ואין מה לעשות בקשר לזה. אתה חושב שהיא יותר דבר מסויים (דוגמנית במקרה הזה) ואני מעריכה אותה יותר כמשו אחר (זה לY n 25 למרות שלא משורשר ישירות לו
) יומטוב.

Y n 2 5

New member
בריטני ספירס?

היא לא מוגדרת כשחקנית ! זה שהיא שיחקה פעם אחת, זה לא אומר כלום, מה עוד שמאז, אף במאי שפוי לא מעז ללהק אותה. אבל ג`ולי, מלוהקת שוב ושוב, וזאת בשל יופיה המדהים שא"א להתעלם ממנו, אבל אני בטוח שבמאי מכובד כאוליבר סטון, תולש את שערות ראשו על הטעות שעשה ב"אלכסנדר". אוי, היא נוראה, אבל שם זה באמת עבר כל גבול!!! מישהו יכול להסביר לי למה, פור גאד סייק, היא חשבה שאולימפיה, אמו של מלך מוקדון, היתה יוצאת חבר העמים ???

חחח לא ידעת, אני בספק שהיא פיתתה

אותו ואז כביכול שכחה ממנו. נשמע לי נורא מופרז. לאיים תמיד אפשר, אחרי הכל כשאלה שחקנים גדולים ומצליחים - יש להם כוח ביד. אז אני לא יודעת אם טום הנקס איים עלי חברות האקדמיה או לא... ואני בספק אם מדובר בבגידות אבל מפה ועד אנג'לינה ועד למצוץ ליו"ר האקדמיה זה נשמע לי סתם מרמור מצידו.

האמת אני אישית לא שמעתי את זה אז

אני לא ממש יודעת במה מדובר אבל בעניין מה האינטרס שלו לשקר... אני לא רואה ממש באמירה הזו שלו הוכחה... לא חסר אנשים בעסק הזה שאוהבים לדבר שטויות כשהם עצבניים ונמצאים באותו רגע מול התקשורת.

Y n 2 5

New member
מותק, אני אומר

לך שאנג`י לא הכחישה את זה. ואייזנר היה אז על ערש דווי, הוא לא הרוויח דבר מזה. הוא בסך הכל ניסה לכפר על מה שעשה. היית צריכה לראות את הפנים שלו כשחשף את זה.

למעלה