אנג`לינה,

Y n 2 5

New member
מותק, אני אומר

לך שאנג`י לא הכחישה את זה. ואייזנר היה אז על ערש דווי, הוא לא הרוויח דבר מזה. הוא בסך הכל ניסה לכפר על מה שעשה. היית צריכה לראות את הפנים שלו כשחשף את זה.

Mיקי_

New member
אהה נכון...

וגם הגולדן גלובס הם בזכות השפתיים הנהדרות שלה.. טרול!

Im The Sun

New member
מיקי צ'טער להגיד לך...../images/Emo42.gif

אבל לדעתי את אשמה בשרשור הזה. באו לכאן כל כך הרבה טרולים בתקופה האחרונה וכל פעם אתם מגיבים להם כאילו הם שווים התייחסות. חלאס, תכתבו להם שהם צודקים וכפרה עליהם ושיזהרו בדרכים וזהו. אני לא אתפלא אם אותו טרול שפתח את השרשור הזה הוא אותו טרול שכתב פה לפני שבוע וחצי. שרשורים כאלה זה שרשורים של :יאללה בואו נזרום יהיה צחוקים
" הרי כולנו יודעים מי היא אנג'לינה ושרשור כזה מריחים מרחוק שאין בו טעם או ריח.

crazy4AJ

New member
רגע, אבל את זה עוד לא שמעתי../images/Emo4.gif

"השחקנית הגרועה ביותר"?! הייתי צריכה לקרוא כמה פעמים כדי שיקלט לי במוח... כבר היה עדיף אם הוא היה נכנס כדי להגיד שהיא בנאדם נורא שגונב בעלים של אחרות.... זה לפחות לא תלוש לגמרי מהמציאות... טוב, תהיה בריא, מה אני אגיד לך...

אני לא יודעת אם זה טרול... ולא חושב

שזה מחייב התעלמות מוחלטת, כי אחרת, מה זה אומר על הפורום שלנו? שכל פעם שמישהו נכנס עם דעה מנוגדת- אז ישר מתעלמים ממנו? הוא לא בא ממה שראיתי עם קללות והשמצות וסתם תוקפנות כלפי שאר חברי הפורום... אז מי שרוצה להביע את התייחסותו הביע. זו לא הפעם הראשונה, ממה שאני יודעת, שאנשים באו עם דעות שונות או שמועות ששמעו ופתחו אותן בפורום... ואני בטוחה שגם לא תהיה האחרונה חח

Y n 2 5

New member
בדיוק, אני חוזר

ואומר : אנג'לינה יפה, ויש לה שפתיים מדהימות, (אוי, איך שאני מקנא במייקל אייזנר), אבל היא גרועה בתור שחקנית. חוץ מזה, עד עכשיו, אף אחד לא הסביר לי, למה היא טעתה ובמקום לגלם את אולימפיה המלכה, היא גילמה את מרינה המנקה.

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo26.gif

רגע, זה לא נראה לך מטומטם שמישהו נכנס לפורום מעריצים וטוען שנושא הפורום (ואני מצוטטת) - "שחקנית הגרועה ביותר שראיתי על הבד!" הרי ברור שכולם יתנפלו עליו ויגידו לו כמה שהוא טועה. אולי אם נתעלם, הודעות שכאלה יעלמו. ואם אנחנו כבר בנושא, למה המנהלת לא מוחקת את ההודעות האלו? אלה סתם שרשורים שלמים של מריבות, שממש לא תורמית לפורום ואין שום צורך שהם יופיעו בו.

כנראה שהיא קצת עסוקה...

את יכולה לשלוח לה מסר ואני בטוחה שברגע שתוכל היא תטפל בעניין ותבדוק מה נכון לעשות
ואני מסכימה איתך בקשר לזה ששרשורי מריבות לא תורמים לפורום... וגם השרשור הזה, בסופו של דבר, עבר את שלב הדיון ואולי באמת אפשר לשקול למחוק אותו אני דיברתי בהודעה שלי על העיקרון של לתת גם לדעות מנוגדות להופיע בפורום. ברגע שזה באמת מגיע למריבה ונסחף לנקודות ש הממ טוב, פחות הולמות כבר
ועוברות את גבול הטעם הטוב - אז באמת אפשר לשקול מחיקה
יומטוב בובעלה

Im The Sun

New member
את בחיי יכולה להיות ראש הממשלה../images/Emo42.gif

איזה תגובות דיפלומטיות כאלה

Im The Sun

New member
היא גם די מכוערת והיא ממש לא../images/Emo42.gif

נחמדה, יש לה אישיות חרא. צריך להיות דפוק כדי לאהוב אותה. NOT לך תלקק עז.

למעלה