אנג'ל

prophecy girl

New member
אמממממממ

האחים שלי יודעים שאני בפורומים, וגם החברים שלי אבל לא נראה לי שההורים שלי... בעצם יכול להיות שאמרתי להם מתישהו...

14מתן

New member
חח אצלי כולם יודעים

תמיד שאני במחשב אז ההורים/אחים שלי אומרים לי הוי מה שלום פורום באפי בזילזול רב וחברים שלי יודעים כי גם אני מדבר על זה וגם כשהעיפו אותי מפה (אהם אהם אתם חושבים ששחכתי ? the watcher הלא נחמד הזה ארררר או שזה היה אלעד...) אז בכיתי לכולם שהעיפו אותי מפורום באפי
אה דרך אגב למי ששואל אז כמה שעות אחרי שהועפתי הוחזרתי...

ShadowFlash

New member
מממממממ

שאני חושב על זה אף אחד לא יודע שאני בפורום באפי... חחח :) יודעים שאני נכנס לפורמים מדי פעם..... אבל לא יודעים איזה באופן ספציפי מממ חוץ מוור באקט (war bucket) שאני כל הזמן שולח את החברים שלי לראות דברים מצחיקים שאנשים הדפיסו בו.... פורום ענק..... רק יותר מדי אנטישמים...

talrv

New member
אם כבר מדברים..

אז אני חייבת לחלוק.. האובססיה שלי לבאפי, לא רק שהיא מופיעה על כמעט כל שולחן בחטיבה שלנו, גם תהיה בספר מחזור
, וכנראה שלא רק פעם אחת. למשל, מה אני אעשה עוד 20 שנה? סדרת המשך לבאפי.. מה אני אומרת בשיעור? "יו! את לא יודעת מה היה בפרק של באפי אתמול!"..

Schnickelfritz

New member
חברות שלי יודעות

כי אני כל הזמן מדברת על באפי, ובין השאר על הפורום. אחי יודע כי פעם הוא שאל אותי מה לעזעזל עושים בפורום באפי אז אמרתי לו, ואמא שלי יודעת כי היא הסיעה אותי למפגש שהייתי בו והיא הבטיחה להסיע אותי לת"א כשיבוא המחזמר...

Better Man

New member
אפשר כבר להריח את הפרומו מתקרב

"אנג´ל,סדרת הבת של באפי קוטלת הערפדים מגיע לערוץ 10".... הם בטח ישימו את הסדרה בעשה 23:30 אחרי סיינפלד, שעה מצויינת (לפחות בשבילי) הלואי ו"באפי" היית משודרת השעה כזו. הם גם עושים פרומו לכל פרק של "חוק וסדר" אז אולי גם יעשו כך עם אנג´ל. רק חבל שהעונה הראשונה די גרועה והשניה ביינונית, עד שנגיע לשלישית המצויינת יעברו שנים, 3 שנים יותר נכון(במקרה הטוב). אתם קולטים את זה שהסדרה התחילה בארהב בשנת 99?!!!! אנחנו כבר ב2003... הסדרה שברה שיא פיגור מארהב.

idan3k

New member
כנראה שהם קנו את ארבעת העונות לדעתי

אבל לא כזה בטוח שהם ישדרו אותן ברצף... לדעתי שיעשו כמה חודשים (בודדים! 2-3) הפסקה בין העונות אאבל שישדרו פעמיים בשבוע.

Better Man

New member
לדעתי הם צריכים

לשדר את ה2 עונות הראשונות בשידור יומי כדי להגיע מהר לעונות היותר משובחות בסדרה.

למעלה