אנג'ל

idan3k

New member
בשבוע הראשון של מרץ ליתר דיוק...

אבל לא הייתי סומך על זה ב100% למה הדברים האלה נוטים להשתנות... אבל זה בהחלט יהיה בסביבות מרץ-אפריל.

נצל"ש

תגידו רק אותי מעצבן המשהוא החדש בפורום- שעתים אני נכנסת אותן הודעות עד שאני קולטת שזה מראה רק את ההודעות ששלחתי...... פ*ק עם זה... ועוד אני עוברת למצב של כניסה לפורום- ישר תמונות של זוג מתמזמז, מתחבק, מתנשק מה לא?! מה אני לעזאזל אחת מאושרת עם חבר? זה םפשוט הרוע של תפוז שמנסה לדכא אותי לפני יום האהבה.

14מתן

New member
ובחזרה לשירשור ../images/Emo9.gif

בשבוע הבא באים אלינו לכיתה מערוץ 10 וכבר תיכננתי הכל ! קודם כל אשבח אותם על הקניה הנבונה (אח, השפה ) ואז אשאל בשביל הפורום את התאריך שזה ישודר ופרטים חביבים

לנצח1

New member
בגלל הבית ספר?

כאילו, לתחרות הבית ספר הכי טוב????? כי אם כן אז הם היו גם אצלי!!!!

Wicked Wicca

New member
גם לי הם דיי מעלים את העצבים!

ואל והייזל, אי אפשר להעיף את הפרסות המסריחה הזאת מפה? לפני שהיא הגיעה החיים היו הרבה יותר יפים! מה הכוונה רק את ההודעות שאת שלחת? לי זה מראה הכל, אבל זה לא מסמן לי את ההודעות שקראתי ככה שאני קוראת מלא דברים פעמיים עד שאני קולטת שכבר קראתי את זה...

14מתן

New member
ובחזרה לשירשור ../images/Emo9.gif

בשבוע הבא באים אלינו לכיתה מערוץ 10 וכבר תיכננתי הכל ! קודם כל אשבח אותם על הקניה הנבונה (אח, השפה ) ואז אשאל בשביל הפורום את התאריך שזה ישודר ופרטים חביבים

ד י י ז י

New member
realyyy?

הכי טוב אם הם ישדרו ב-10 למרץ. סגירת מעגל כזאת. ועוד משהו נשאר עם הרצון העז להעיף לפוסטמה מהפרסומת מהצד השמאלי של המסך סטירה??

לכולנו../images/Emo9.gif ו10 היו אצלנו גם...

אתה לא ממש יכול להגיד להם משהוא... כי הם די פלצנים שמה...

idan3k

New member
זה מה שהיה היום עם המגזינים - כי גם

את זה פספסתי... (נכנסתי מהשער האחורי...)

היו לפני שבועים בקלעי:)

ואת הרכזת שכבה המגניבה שלי- זהבה גורן ראינו... נ.ב. העיתון המטומטם הזה שהיום קבלנו- זה עיתון נוער טיפשי והיה שמ כתבה/פרסומת לתפוז- עמוד שלם מלא שמות של פורומים אז חפשתי ישר... התחלקתי לעבור על כל העמוד והגעתי לשורה האחרונה-"באפי ציידת הערפדים"... התחלקתי לצחוק ואז המורה המוזרה שלי ללשון, דבורה, בקשה שקט ממני:) ואז הסברתי- אבל אבל זה פורום באפי קוטלת הערפדים, אנחנו מפורסמים!!!

IDOffryn

New member
בדיוק מה שרציתי לכתוב..

קראתי את העיתון בשיעור והתחלתי לחפש את הפורום שלנו ועד שראיתי אותו. אבל הם כתבו ציידת. זה לא שם הפורום...

idan3k

New member
חחח היו לי שעתיים עם לולו היום...

אבל למה את מפדחת את עצמך ואומרת את זה מול כל הכיתה?

לולו מלמדת אותך?

מזה צריך להיות- מפדחת?! אי גאה בזה שאני פה! אני אוהבת את כל חברי הפורום ומתגאה בו! חברים ממש טובים שלי הם חברי פורום! אני מתגאה! ראה בזה נזיפה ממני ...

idan3k

New member
אני אישית מעדיף את החברים שלי מחוץ

למחשב... נזיפה? שיהיה...

אני מעדפה- סקר חדש-

אני מעדיפה את החברים שלי במחשב ומחוץ אליו. יש לי המון חברים אז למה לא לאהוב את כולם?!:) בכל מקרה הנה הסקר שלי- חברים ומשפחה שלכם יודעים על זה שאתם בפורום באפי? כלומר אתם מתביישם שהחברים שלכם ידעו שאתם בפורום על באפי? למה? שלי יודעים אין לי שום בעיה עם פורומים או חברים שלי

ד י י ז י

New member
אמממ...

חלק מהחברים שלי יודעים שאני בפורמים של באפי. ואני חושבת שגם ההורים שלי יודעים, לא בטוחה. בטח אמרתי להם פעם.

talrv

New member
רוב החברים שלי יודעים

וגם המשפחה שלי.. וחלק לא מבינים מה אני מוצאת בבאפי, חלק לא מבינים מה אני מוצאת בפורומים כל הזמן. הם גם לא נותנים לי להיכנס מהמחשבים שלהם לפורומים! חוצפנים! היי, המשפחה שלי יודעת גם מה זה רולפליי

למעלה