אנג'ל?

רינת4

New member
השאלה היא לא למה היד הייתה שם, אלא

למה לעזאזל קורדיליה לא אמרה לו להוציא אותה משם?? וזו התמונה שמצאתי. לא כל כך ברורה אבל זה מה יש

g a g a

New member
היא היתה יותר IN TO HIM מאשר הוא

IN TO HER וזו הסיבה לכך שהיא לא ביקשה ממנו להעיף ת'יד שלו. {השערה שלי בלבד
}.

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifהם ישנו.

זה לא היה ממש בכוונה. כל הקטע היה שאנג'ל אמר 'אני בטוח שקונור מטפל בה היטב', ואז ראו את היד שלו עליה, ואז הוא סתם לה את הפה, ולשניונת אתה חושב 'הא! מה קונור זומם?' ואז מסתבר שהוא מגן עליה.

בכך שהוא נוגע לה בחזה?../images/Emo168.gif

בכלל, אני לא חושב שזה קרה באותו הזמן.
לפי מה שאני זוכר, המעבר היה כשישר ראו את קונור סותם לה את הפה להגנה. קטע המישוש בא אח"כ.

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifלא.

אנג'ל דיבר, ראו את קונור וקורדיליה ישנים (עם יד שלו על החזה שלה) ואז הוא ישר סתם לה את הפה. מה ניתחתם את העניין יותר מידי? זה היה לשם הומור בלבד. קורדיליה וקונו לא נמשכים אחד לשני. איכסה. :-B

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifאוקיי,

דבר ראשון, אני לא יודעת מה יהיה שם, אבל דיי ספיילרת לי, שזה לא נחמד. דבר שני, איכס, איכס, איכס.
זה לא גילוי עריות או משו? כאילו, לפני שניה היא חשבה שהיא אמא שלו. קשה לי להאמין שג'וס כזה מעוות

longview

New member
זה מממממממש לא הוגן! למה קונור

מקבל את כל הקרדיט? אנג'ל לא היה יכול להגיד לה את האמת! זה היה ממש מפחיד אותה! קונור בא אחרי שהיא כבר ידעה הכל ונרגעה קצת, אז כבר לא היה לו בעיה! *שונאת את קונור! הוא נראה כמו איזה יונה מסכנה!* *שונאת את קורדילה! היא הייתה כל כאאאאאאאאאך הרבה יותר טובה בימי סאנידייל המאושרים!!!!!!!!* סליחה שיצא כזה זועם.......

למעלה