אנג'ל?

אנג'ל?../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

היה פרק באמת טוב. אהבתי מאוד את הקטע כשלילה בכוונה רצתה שווסלי יישמע אותה מדברת. היחסים האלה כ"כ מסובכים, וזה למה ג'וס ווידון כ"כ טוב.
קריזמה קרפנטר שחקנית מעולה. ואין לי מה להגיד.

Angelos6

New member
איך קראו לפרק

השתרכות לבית לחם באנגלית דחוף פליזז ומה זה אומר??

City Of Angel

New member
Slouching Towards Bethlehem

פרק יפה, כל העניין עם קורדיליה לא ברור (לא רק שאף אחד לא יודע למה היא חזרה, אף אחד גם לא יודע למה היא הייתה שם). אהבתי את את ההזכרה של טקס הסיום של תיכון סאנידייל 99' ("תודה על החצים הבוערים", "חבל שהיתה נשרפה") אבל מאוד מוזר מה שלורן קרא - חוץ מכל העניין של הצלבים, בבאפיוורס אין שום עניין דתי. מה לשדים ולברית החדשה? מה לארץ-ישראל וסוף העולם? ואיך הם אומרים "בית-לחם"...
טריק מעולה של ליילה, היא ידעה שווסלי יותר מדי נאמן (אבל אל הבנתי את הקטע עם השטר..) אין ספק שהיא הבוסית הכי טובה שהייתה בוולפראם אנד הארט

Aspen

New member
זאת פעם ראשונה שאני רואה את העונה

הזאת, ועד כה אני ממש אוהבת אותה. את העונה השלישית ת'אמת לא כל כך אהבתי. אבל זאת זה שיפור עצום מבחינתי. אני אוהבת את קורדליה. פרק מצויין, שימשיכו ככה!

Ro¥aL

New member
לילה באמת חכמה..

אבל איך היא נהייתה כל-כך חכמה מאז שלינזדי (או איך שלא קוראים לו) עזב? כי כשהוא היה הם כל הזמן התחרו ולינזדי ניצח כי היא לא הייתה חכמה ורק כשהוא עזוב היא התחילה עם כל התכנויות וכל זה... וכשווסלי דיבר עם לילה אחרי שהיא חזרה, איך הוא ידע שהם הרביצו ללורן ושכל זה היה חלק מהתוכנית של לילה? כי כשהוא הלך להודיע להם שהם יחטפו את קורדי, הוא לא בא איתם, אז איך הוא ידע?

../images/Emo168.gif

כשהוא ראה שלילה שכחה לקחת איתה את שטר הדולר שלו (שבשבילו סימן מחוייבות וקשר), נפל לו האסימון שזאת עדיין לילה. היא לא הפכה לטובה בן לילה, ואם היא נתנה פרטים על הימצאותה של קורדיליה כשהיא נמצאת במרחק מטרים ספורים ממנו (כדי שיקשיב לה), כנראה שהיא טמנה לו פח.

Ro¥aL

New member
אהההה עכשיו הבנתי...

תודה ^_^ (לילה לא הפכה להיות טובה בן לילה סטיגידיש!
)

City Of Angel

New member
אממ כן מוזר.. ואיך ווסלי

יודע איפה גר? (הבנאדם הזה יודע פשוט הכל) ואיך קונור הפך בין לילה מהומלס לבעלים של עליית גג מפוארת??

../images/Emo142.gifSlouching toward Bethlehem

פרק עצוב... אבל טוב. אהבתי את הקטע עם ספר המחזור של סאנידייל... והאזכור של ראש העיר :) אהבתי את הקטע שקורדי חשבה שהם מרגלים רוסים("אני נראה לך רוסי"?) אהבתי את התסבוך אצל לילה ו-ווסלי, ואהבתי אותם. לא יודעת, לאחרונה הם ממש בסדר.. אהבתי את Mr. Bumpy face ואת קורדי כנזירה :) אהבתי את רעיון הוספת קפאין לדם(הזכיר לי את הקינמון מ-Are U now or have U ever been)... :) אהבתי את כל הקטעים עם העכברוש וה-Sidekick... וואוו, אהבתי הרבה דברים. מיה.

פרק מגניב... למישהו יש ספויילר של ה

הפרק הבא של העונה החמישית...... בקשר לפרק של היום אני הייתי בוחרת באנג'ל....חחח...קורדיליה שחקנית ממש טובה... batel ohayon + david boreanaz = love forever and ever and ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alond

New member
מה דעתכם? כמה ווסלי ולילה הם כמו

באפי וספייק? עונה רביעית של אנג'ל באה אחרי עונה 6 של באפי ששם באפי וספייק זוג.

g a g a

New member
איך זה שלא נפתח שרשור מסודר?../images/Emo12.gif

Ho well... פרק חביב מאוד. כרגיל, אהבתי את הנוכחות של לורן. אנדי שחקן אדיר!!!
המתח המיני בין קורדיליה לקונור קריפס מי אאוט
תגידו מה שתגידו - זה גילוי עריות!!!
חחח טוב אני מגזימה, אבל זה עדיין קריפי
הקטע עם הקפאין היה אדיר!!!
וגם הרוסי השחור
אוי היו כ"כ הרבה ציטוטים שווים בפרק הזה XD יש לי הרבה זמן פנוי, אז אני פשוט אלקט אותם לכאן

Angel: I-I know it's a lot to take in. Cordelia: Says a vampire with a soul and his wacky gang of sidekicks. Gunn: Ah, not a sidekick. ~*~*~ Gunn: So... I look Russian to you? Cordelia: Black Russian. Angel: That's a drink. Cordealia: Says the head spy. ~*~*~ Lorne: Hey, if this is about that missing lingerie, that was for a friend. ~*~*~ Angel: Gee, that could have been a disaster. Oh, hi. Welcome back, you're safe. By the way, there's a green demon right behind you. Fred: Don't you think we should tell her? I mean, we do live in a world of demons and icky things. She's bound to find out. Angel: Well yeah, sure, but, I mean, let's be smart. I want her to remember who I am before I freak her out with the whole undead, drinks blood part of my resume.​
אגב, שאלה קצת מטומטמת ברשותכם: ווסלי לא פיתח רגשות ללילה נכון? הם סתם יזיזים, right?

רייל

New member
למה לעזאזל היד של קונור

הייתה על הציצי של קורדיליה?

הפתיע גם אותי... ../images/Emo2.gif

אני גם אכתוב עוד כמה ציטוטים, סתם כי משעמם לי... C: You keep telling me I was a higher being. don't make me turn you into a rat C:Angel? MR. Bumpy face? Connor: I love this one. I wish I'd kill it C:Kind of a funny way to express your effection. I love you. Bang! You're dead F:Have you been coffeinating your blood again, or is there something you're not telling us? מיה.

למעלה