../images/Emo58.gif אנג'ל עד 415..
אני שומרת באדיקות על ספויילרים העונה.. אז חוץ מאיזה ספויילר ליהוק לפרק אחרון באפי, אני לא יודעת כלום! נאדה! גורנישט! וגאה בזה.. האמת הייתי בטוחה שווילו תעשה הופעה של 2 דקות לאסוף את פיית' לסאנידייל, (כשעוד לא שמרתי על ספויילרים קראתי ש.. בערך ספויילר להמשך באפי - אלייזה חתמה לשלושה פרקים באנג'ל ולחמישה פרקים בבאפי, אז ידעתי על המעבר לסאנידייל) - סוף ספויילר והייתי מופתעת כשגיליתי שזה היה קרוס אובר אמיתי, של כל הפרק, כמו שצריך! ושווילו הייתה מבדרת, מצחיקה, חמודה, ענקית, הביאה קצת שמחת חיים לעונה האפלה והעצובה הזאת, ויחד איתה, עם פיית' ואנג'לוס, הם פשוט פיצו על כל רגע מזוויע שקורדי וקונור היו על המסך... גוד! קורדי נראית נורא.. וקונור מעצבן.. הכי אהבתי אותו בפרק, כמו כולם, כשפיית' כיסחה את התחת שלו! מגיע לו! הוא פשוט לא מעניין אותי, לא מוצא חן בעיני, ורשום בצורה כל כך משעממת קטנונית ומגעילה שבא להקיא. ההריון כל כך לא מחמיא לקורדי וכאריזמה, שזה פשוט עצוב. בסוף הפרק, היא פשוט נראתה נורא. scary visual place I really don't want to go to.. חבל על קורדי שעד התספורת הנודעת בשלישית הייתה פשוט אישה יפה ועכשיו נראית נורא. אנג'ל/אנג'לוס, מעבר לשטחיות של המראה החיצוני וכמה דיוויד התנפח, (ראיתם אותו בבגדים הקורעים שהוא נכנס לבר? פשוט עלה לי בראש "גוץ..") אנג'לוס היה פשוט ענק כשאנג'ל הציל את הכלב המתוק.. ובכלל, נחמד לדעת מה עבר על אנג'ל, גילינו קצת פרטים בעבר שלו. היה משו די קיטשי בפלאשבקים שלו, והקרב שלו עם אנג'לוס, שחבל שלא הוכרע. אם הוא היה מוכרע, אז מי שניצח היה משתלט לחלוטין על הגוף? האם אנג'ל בלי אנג'לוס יהיה אותו הדבר? פיית' הייתה כהרגלה, נהדרת, אבל יש פרק שהיא לא הייתה בו נהדרת?? "קומה? כאילו היא לא עשתה את זה כבר.."
והדבר הכי חשוב בפרק, ווילו ופרד! הן כל כך מתאימות!!! ובשיחה של ווילו ווסלי (הנהדרת כמובן "you've been to a place.." על המקומות האפלים שהם היו בהם) כשהיא שאלה בסוף מה עם פרד, פשוט התפקעתי! הן כל כך מתאימות! צופה עכשיו המון פנפיקים, וולפייפרים ופאן ארט של השתיים. ומגיע להם! ראיתם? ראיתם איך ווילו התפתתה בסוף לצאת איתה, ובסוף אמרה שהיא יוצרת עם מישהו/י??? קטע נהדר
!|
וכן, אני מתלהבת, הן פשוט כל כך מתאימות שזה מדהים! ותודה לך ג'וס, על פרק כה נפלא שמתאים לעונה הנהדרת הזאת.. מסקנות: קונור אידיוט, ווילו ענקית, פיית' תותחית, ונהנתי כל כך!
הודעה חשובה לגולשים:
נוכח המצב הבטחוני והמתקפה האמריקאית בעיראק, מדינת ישראל, הצנזור הראשי ותפוז אנשים מבקשים מכם הגולשים לגלות רגישות יתר בפרסום מידע העשוי לפגוע בבטחון המדינה. באופן מיוחד,אין לפרסם את הפרטים הבאים: 1. מיקום מדויק של נפילות טילים 2. סוג הטיל שנפל 3. שת"פ עם גורמים זרים 4. היערכות מבצעית של צה"ל, תכניות מבצעיות, גיוס מילואים 5. דיוני קבינט ובנימה אישית: אנו בטוחים שטובתה ובטחונה של מדינת ישראל עומדים תמיד לנגד עינכם, וכי תפעילו שיקול דעת אחראי בעת פרסום ההודעה. תפוז אנשים ימשיך תמיד להיות בית בשבילכם, בימים של רגיעה ובעתות מלחמה.
צהובבבב עולללללהה!! יאללה מכבי יאללה!